Kje so svetilke, ki umirajo: licenčne in piratske različice

Obstaja veliko razlogov, zakaj morate poiskati lokacijo ohranitve igre. Najpogosteje se to zgodi, ko igralec predpostavlja, da bo šel skozi igro brez večjih težav, od samega začetka na visoki ravni. Hkrati z goljufijami, ki se mučijo, ni niti želje niti spretnosti. Vendar obstajajo tudi drugi razlogi:

 • napake, ki ne omogočajo posebne naloge;
 • izguba lastnih prihrankov;
 • prenos napredka na drug računalnik, itd.
 • Ljubitelji zadružnega strelca zombi Umirajoča svetloba ni nobena izjema, toda pred vprašanjem, kje je zadrževanje iz svetlobe Dying, je treba najprej ugotoviti, kaj za različico, nameščeno v računalniku.

  Parna

  Licencirana igra ni najboljši primer za manipulacijo datotek, saj leži globoko v isti mapi Steam. Zato ga morate najprej natančno najti. Če je programska bližnjica (ne igre), potem je zelo preprost način. S klikom nanj in izbiro menija »Lokacija datoteke« lahko pridete v desno mapo.


  Nato morate poiskati, kje je umirajoča svetloba. To storite tako, da odprete uporabniški podatek. Vsebuje eno ali več map z imeni, ki so sestavljeni iz niza številk. Kompleksnost tega, kar je potrebno, je seveda ena. Ker pa so vsi različni, ne moremo reči, kaj točno. Če želite izvedeti, jih morate odpreti enega za drugim. V notranjosti poiščite mapo "239140", ko jo najdete, kliknite in vstopite. Takšna dejanja so že končanapreprosto, obstaja datoteka reotecache.vdf in oddaljeni oddelek, za kaj je to potrebno. Po tem lahko preprosto preklopite na eno. Potem morate sami izbrati. Obstajalo bo ohranjanje svetlobe Dying z licenciranih pisateljev iz Steam. Na kratko, izgleda takole:


  {pot do pare} steamuserdata {nekaj številk} 239140remoteoutsave Pomembno je razumeti, da se lahko po zamenjavi datotek zaradi stalne sinhronizacije Steam pride do pregrevanja (grobo rečeno, nadomestna datotek na vašem računalniku podprte s strežnikov), kar bo vse napore naredilo nič. Ne pozabite tudi, da lahko starejše različice datotek delujejo na novih, a ponavadi ni mogoče. Zdaj lahko ugotovite, kje leži zadrževanje na Pirate Dying Light. Da bi to naredili, je zaželeno vedeti, katera ekipa je delala zlo (uporablja se tako imenovana tableta). Obstaja več primerov, preučimo vsako podrobno.

  3DM

  Različice teh krekerjev so znane po tem, da je njihovo shranjevanje v posebnem delu korenske mape same igre. V tem primeru osvetlitev. Najti jih ni tako težko, vendar ima svoje slabosti. Namreč, po odstranitvi iz računalnika napredek bo tudi izgubljen, funkcije tega bolje ne pozabite. Imenik, kjer je pomnilnik Dying Light iz 3dm, lahko imenujemo drugače. Tu so najpogostejša imena: 1. OfflineStorage. Če je to ime uporabljeno, boste morali iti do uporabnika, nato oddaljenega in od takrat naslov ponovi primer licence. 2. 3DMGAME V tem primeru obstajata dve možnosti:
 • če ima mapa imenik z istim imenom, ga odpretepoiščite prostor za shranjevanje. Spet enako kot v dovoljenju.
 • Poiskati morate Baracudo, ki je že v njem oddaljena itd. (Licence).
 • ALI213

  Ta avtor prav tako shrani v mapi z igro, vendar se pot razlikuje. Potem, ko koren gre profil, ALI213 v njem klikne na Shrani, kasneje ven, itd.

  RLD (Reloaded)

  Ta ukaz uporablja drugačen način shranjevanja datotek napredka. Pošljejo jih na eno od particij sistemskega diska, in sicer ProgramData. Prednost tega primera se lahko šteje za ohranjanje napredka tudi po odstranitvi igre. To pomeni, da če ga ponovno namestite, shranjevanje ne bo izgubljeno. Slaba stran je skrivanje mape. Toda to je mogoče popraviti. Pojdite v Moj računalnik, nato na zavihek "Pogled" na zgornji plošči, kliknite na možnosti v oknu, ki se odpre, izberite ukaz Ogled. Po podmeniju zavrtite kolesce do konca in kliknite gumb, da prikažete skrite datoteke in diske. Zdaj, ko je imenik postal na voljo, iščemo Steam v njem, potem v RLD !. Po tem morate odpreti 239140 in tam poiskati shrambo ali oddaljeno, greš v eno od njih, lahko vidiš, kot v licenci, so ohranjanje Dying svetlobe. C: ProgramDataSteam RLD! 239140 {shranjevanje ali daljinsko} oddajanje

  CODEX

  Ti tatovi so izbrali najbolj uporabniku prijazen primer. Ta različica pošlje shranitev v enega od delov dokumenta, in sicer v "Deljene dokumente". Naprej Par, po CODEX, in tam v 239140 od ​​tam že znana oddaljena, itd. C: Uporabniki GeneralSecond DocumentsSteamCODEX239140remoteoutsave (ruski del poti je lahko v angleščini)

  Povzetek

  Vredno je omeniti vseZgoraj navedeno je primerno tudi kot odgovor na vprašanje, kje leži ohranjanje. Ker je to preprost dodatek k igri.

  Sorodne publikacije