Satelitska TV: skladišče

Satelitska TV je idealna za tiste, ki želijo uživati ​​v gledanju različnih predstav in filmov. Omogoča kakovostno sliko in zvok. Storitve lahko vključujejo različne kanale: športne, kognitivne, znanstvene, otroške in duhovite. Mnogi kupci so zainteresirani, kateri sklop satelitske televizije izbrati. To storite tako, da se seznanite s spodnjimi informacijami.

Uporaba satelitskih krožnikov je zelo razširjena tako v velikih mestih kot tudi v majhnih mestih. V majhnih naseljih se antena šteje za edino jezikovno sredstvo, saj je raven sprejema signala nizka, namestitev take naprave pa je idealna možnost za gledanje priljubljenih filmov.


Sestava kompleta

Komplet satelitske televizije vključuje:
 • anteno (plošče);
 • pretvorniki;
 • sprejemnik;
 • daljinski upravljalnik.
 • Pretvornik je povezan s koaksialnim kablom s sprejemnikom v bližini televizorja. Vsi ponudniki imajo brezplačne kanale, za katere ne potrebujete naročnine. Vsako televizijsko podjetje ima kodirane kanale, za katere morate plačati. Za ogled potrebujete posebno kartico.
  Satelitski televizijski sprejemnik omogoča dostop do velikega števila kanalov kadar koli. Pomemben del sistema je sprejemnik in satelitska antena. Za televizijo so potrebni vsi potrebni elementi. Mnoga podjetja zagotavljajo svojo opremo, v drugih pa je to potrebnokupite dodatno Za pravilno konfiguracijo sistema je potrebna tudi strokovna pomoč.


  Sprejemnik

  Zdaj se prodaja veliko sklopov sprejemnikov. Med njimi so tisti, ki prepoznajo samo eno kodiranje. Obstajajo tudi naprave s priključkom za dodatne module. Obstajajo tudi naprave z vgrajenim trdim diskom. Cena sprejemnikov je 3500-15000 rubljev. Število dodatnih funkcij določa stroške opreme.

  Satelitski krožnik

  Satelitski televizijski sprejemnik vključuje krožnik. Njen premer je od 50 cm do 3 metre. Zmogljivost opreme je odvisna od tega kazalnika. Premer določa kakovost slike, število kanalov. Ampak to ne pomeni, da bi morali kupiti ploščo velikega premera, vse je odvisno od namena.
  Za "NTS plus" in "Tricolor TV" lahko izberete anteno s premerom 60 cm. Oprema na 12 metrih se uporablja za območja slabega sprejema in signal slabe kakovosti. Zdaj so na voljo naprave, ki omogočajo ogled kakovostnih programov v visoki ločljivosti in polni visoki ločljivosti. Za to potrebujete TV.

  Plačilo

  Komplet satelitske televizije in kartic za dostop je mogoče kupiti v mobilnih omarah. Tam je aktiviran sprejemnik in plačilo. Lahko zaslužite preko interneta in terminalov. Vsak ponudnik določi cene storitev. Če je stranka zadovoljna s plačilom, lahko sklene pogodbo za zagotavljanje potrebnih storitev. Plačilo se lahko opravi z bančnim nakazilom, kartico ali bankomatom. V ta namen obstaja plačilni sistem Webmoney.

  "NTVplus "

  Mnogi uporabniki danes pridobivajo takšne komplete satelitske televizije, ki jih je mogoče najti drugače, vendar je veliko uporabnikov zadovoljnih s kakovostjo opreme in razpoložljivostjo velikega števila aplikacij.

  Trobojnica

  Mnogi državljani naše države izberejo satelitsko televizijo Tricolor TV. Tricolor ponuja takšne storitve, vendar le za manjšo pristojbino - za 600 rubljev na leto, zdaj pa podjetje vzame majhno količino denarja. naročnine, zato so pregledi podjetja le pozitivni.
  Če delite znesek po mesecu, potem dobite 50 rubljev. Tuner se hitro in enostavno nastavi, saj je na voljo priročen meni. Set satelitske televizije "Tricolor" vam omogoča, da gledajo veliko kanalov. Oddaja je s satelita EUTELSAT W4.

  "NTV + Light"

  Nedavno je ta vrsta televizije priljubljena. Ta paket vključuje zvezne kanale. Uporabite lahko dodatne pakete. Prednosti tega ponudnika vključujejo dvoletno plačilo med povezavo, začasno blokiranje z vodenjem računa. To je nujno za tiste, ki gredo v državo poleti. Za minuse je neprijetno pri delu sprejemnika HUMAX VA 4-SD. Oddaja je posledica satelita EUTELSATW4

  "Rainbow TV"

  To je zabavna satelitska TV. Z njim lahko povežete veliko različnih kanalov za gledanje filmov, zaradi katerih se mu je pridružilo veliko ljudi. Kot kažejo pričevanja, je ljudem všeč raznolikost tematskih kanalov.
  Prednosti Rainbow TB vključujejo nizke stroške opreme. Sprejemnik je registriran zelo priročno in preprosto. Uporabniki niso odkrili slabosti. Signal prihaja iz satelita ABS-1.

  Kontinentska TV

  Glavna značilnost ponudnika je prilagodljivost. Stranke imajo na voljo 10 brezplačnih zveznih kanalov. Izbirno je izbran paket ustreznih tem. Na primer, za 100 rubljev je mogoče povezati 33 kanalov. Oddaja je od podjetja INTELSAT 15. Satelitska televizija je zdaj v veliko povpraševanje. Vse ugodne kanale lahko povežete po ugodni ceni. Na voljo bodo kadar koli. In kakšna pritožba na podjetje je odvisna od želje.

  Sorodne publikacije