Motorola telefoni ", stari modeli: spomnite se preteklosti

Verjetno se večina bralcev zdaj spomni, kakšno razburjenje na nič je bilo okoli telefonov Motorola. Proizvajalec je bil zadovoljen ne le s funkcionalnim, temveč tudi z nenavadno obliko skoraj vsakega modela. Spomnimo korporacijo "Moto", da vidimo, kaj se je zdaj dogajalo, in seveda se zavzemamo za izbor "najbolj kul". Motorola telefon, stare modele, fotografije, ki čakajo na vas v tem članku.

Moto Corporation

Podjetje je bilo ustanovljeno leta 1928 s strani podjetja Gallows Brothers v ZDA. Svoje ime je dobila po zaslugi enega svojih prvih izdelkov - radia Motorola (moto - motor, ola - radiolla). V 50-ih letih prejšnjega stoletja je bil razvit emblem v obliki kril netopirja, ki je omogočil prepoznavnost telefonov Motorole (stare modele), vendar je to vse takrat. Leta 1956 je podjetje izdalo prvi pager na svetu, leta 1983 pa je bil prvi komercialni mobilni telefon v zgodovini človeštva, leta 2000 pa je proizvodnja mobilnih telefonov postala izguba za korporacijo.

In kaj zdaj?

Spomnimo se telefonov Motorola «- stari modeli podjetja. Toda e-poslovanje v letu 2016 je izdalo novo linijo modelov, ki so že pametni Moto. Res je, pod zaščito družbe Lenovo. Da bi jih lahko videli na policah trgovin v Moskvi, je lahko od marca 2016.

Mobilni telefon "Motorola". Stari modeli

Čas je, da se potopimo v nostalgijo - poglejmo ducat legendarnih telefonov podjetja:
 • StarTAC. Spominjam se telefonov"Motorola", stari modeli, je nemogoče ne reči o tem - inkarnaciji v realnosti komunikacijskih naprav iz kultne Star Track. Ampak hkrati je prvi telefon na svetu "preklopni", in prvi mobilni z vibracijo klic. Izpuščen je bil leta 1996.
 • RAZR V3. Na začetku ničle je bil "Motreiser" obraz korporacije, kazalec sloga. Iz dejstva, da je bilo telo naprave kovinsko in je bil neverjetno tanek za tiste čase, se je "školjka" imenovala Razor - britev. Telefon je imel notranji in zunanji zaslon, kamero, Bluetooth in samo 7 MB pomnilnika.
 • ROKR E1 E398. "Glasbeni telefoni sami" - dodeljeni so bili gumbi glasbenemu predvajalniku, zmogljivi stereo zvočniki, lahka glasba - utripajoče LED diode v ritmu kompozicije in po nekaterih informacijah iTunes. Obstaja tudi režo za "flash" pogone.
 • V70. Prvi rotacijski telefon je bil obrniti slušalko za telefon, da pride do tipkovnice. Lahko bi se vrtel ne le naprej, ampak tudi 360 stopinj. Zanimiva lastnost je bila okrogla zasnova enobarvnega zaslona.
 • AURA. Tudi samo poglejte to napravo - da bi dobili estetski užitek. Kovinski telefon z enakim zaslonom "rotator" je bil tokrat res okrogel barvni zaslon. In če obrnete napravo "nazaj", lahko skozi posebno okno natančno izvedete rotator zobnikov.
 • ROCR E8. Če pogledate vse telefone Motorola, "je stari model, je prva orientacija zaslona" krajine ", druga značilnost je bila tipkovnica - v normalnem načinu je sijala.standardne tipke, za fotografski način in predvajalnik pa so potrebne samo ikone za njihov vmesnik.
 • MPx200. V vsakem modelu je družba poskušala vložiti nekaj nenavadnega. To tudi ni postalo izjema - "školjka" se lahko odpre tako vertikalno kot horizontalno. Ta model je že opremljen z uporovnim zaslonom na dotik.
 • MING a1200. V uporovnem zaslonu na dotik tega modela je bilo pisalo. Najbolj zanimiv trenutek pa je bil prozorni pokrov naprave, v katerem so razvijalci postavili zvočnik.
 • RIZR Z8. Lakonična naprava črne barve s kislo zelenimi vložki. Tokrat oblika "drsnik", vendar z "okus Motorola" - v odprtem položaju telefon ni ravne oblike, in ukrivljene v obliki banane za bolj priročno "pritrditev" na glavo med pogovorom.
 • Mejnik DROID. To je bil kovinski drsnik s stransko "zaveso" tipkovnico, ki je imel velik 2009 diagonalo 37 palcev.
 • Upamo, da ste se naučili nekaj novega in zanimivega o telefonih Motorola, starih modelih podjetja.

  Sorodne publikacije