Kako izbrati video snemalnik z radarskim detektorjem: pregledi in strokovni nasveti

Glede na pomembnost varnosti voznika med vožnjo je enostavno razložiti priljubljenost videorekorderjev. Ta element dodatne zaščite je potreben, saj bo avtomatsko določanje cestnih kršitev pomagalo pri spornih situacijah. Razvoj teh tehnologij je pripeljal do dejstva, da se je na trgu pojavil video snemalnik z radarskim detektorjem. Hitro so pridobili veliko popularnost.

Naloga DVR-ja z radarskim detektorjem
Če redni registrar določi situacijo na cesti in pomaga pri poskusih dokazati krivdo voznika, lahko antiradar zazna kamere in sisteme avtomatskega popravljanja kršitev, ki se pojavijo na voznikovi poti. Tukaj je seznam vseh funkcij, ki jih ima video snemalnik z radarskim detektorjem:


 • Obvestilo o pristopu k možnim kameram prometne policije.
 • Določitev učinka avtomatskega in ročnega radarja.
 • Opozorilo na nevarne situacije.
 • Odziv na sodobne policijske sisteme.
 • Pri takšnem radarju je pogosto mogoče preprečiti prekomerno hitrost, kar bo prihranilo denar za globe in skrajšalo čas potovanja. Preden izberete videorekorder z radarskim detektorjem, morate upoštevati nekatere parametre. Spodaj bomo pregledali cenovne kategorije teh naprav in ugotovili, kaj točno lahko kupite.

  Poceni modeli

  Če ne upoštevate neznanih in sumljivo poceni kitajskih modelov, potem najnižjiStroški bolj ali manj običajnega video snemalnika z radarskim detektorjem so 5000 rubljev. Za ta denar lahko kupite precej zanesljivo opremo s potrebnim naborom funkcij, ki bodo zagotovile varnost potovanj na cestah.


  Če govorimo o posebnih modelih poceni DVR z radarskim detektorjem, lahko poudarimo naslednje:
 • Arena PRO 6000 DVR. To je funkcionalni antidarator z občutljivim senzorjem. Posname video v dobri kakovosti in lahko prepozna policijsko napravo.
 • Subini STR XT-5. Model opredeljuje veliko skupnih in priljubljenih radarjev, ki so v prometni policiji. Lahko deluje brez povezave, opremljen z dobrim vgrajenim senzorjem.
 • Osvajalec GR-H10. V cenovnem razponu od 5000-6000 rubljev, je to eden najboljših radar detektorjev, ki odstrani visoko kakovostne video posnetke, ima priročno povezavo in dokaj trdno ohišje.
 • Nobeden od teh modelov se ne bo mogel zaščititi pred fiksirnim sistemom "Arrow", ki lahko povzroči "črke sreče" prometne policije. Vendar so naprave v srednjem cenovnem razredu sposobne zagotoviti višjo stopnjo zaščite. Poleg tega je izbira širša in funkcionalna pri predlaganih modelih.

  Pomanjkanje poceni modelov

  Ne pozabite, da lahko varčevanje na boljšem DVR-ju z radarskim detektorjem povzroči pismo prometne policije, ki zahteva plačilo globe. Poceni pripomočki ne bodo mogli zaščititi novih tehnoloških radarjev, ki so že v uporabi od prometnih policistov. Poleg tega se je tehnologija izboljšala, tako da poceni modeli ne bodo imeli tako imenovane "zaloge za prihodnost", zato ne bo določil novih radarjev.lahko.

  Povprečni cenovni segment

  6000-8000 rubljev - v tem cenovnem razredu lahko najdete približno 15-20 DVR-jev z vgrajenim radarskim detektorjem, ki bodo pozitivni. Kljub majhnemu razponu je za ta denar veliko modelov. Prav oni so najbolj priljubljeni na trgu.
  V nadaljevanju bomo prikazali nekatere predstavnike, ki zbirajo pozitivne ocene. Video snemalniki z radarskim detektorjem na tem seznamu so najboljši.
 • Lexand LRD-2000. Poleg dejstva, da je registrar močan in zanesljiv, je še vedno sposoben opredeliti »puščico«.
 • Vizant 730ST. Posname video posnetke v HRD načinu, ima dva zaslona, ​​snema zvok in lahko natančno opredeli "Arrow" in druge radarje DIBD osebja.
 • Inšpektor Shark. Snema videoposnetke v FullHD formatu, visoko kakovosten zvok in video ter ima fotografski način in kompaktno velikost. Dodana je sposobnost določanja velikega števila radarja.
 • Avita EG 1018R. V segmentu srednjega razreda DVR, ta model je eden od najdražjih in se lahko pohvali z visoko občutljivostjo, kul zaslon in video snemanje v visoki kakovosti.
 • Cobra VRD 3000CT. Dragega modela, ki praktično ugasne ali je na robu srednjega cenovnega segmenta. Ujemite vse sodobne radarje, ki obstajajo danes, posnemite odličen videoposnetek in celo namestite posnetke.
 • Pomanjkanje naprav v srednjem cenovnem razredu

  Ni težko uganiti, zakaj se modeli srednjega cenovnega segmenta prodajajo pogosteje. ZaRazmeroma majhni kupci denarja dobijo kakovostne naprave, ki lahko beležijo vse dogodke na cesti in pravočasno opozarjajo na približevanje radarju. Vozniki, ki uživajo v hitri vožnji, ti detektorji prihranijo veliko denarja. Vendar jih ni mogoče imenovati ideal. Včasih se lahko zmotijo ​​pri določanju radarja in včasih poročajo, da se radar približuje pozno, zaradi česar voznik nima časa za hitrost. Zato so dražje naprave iz visokih cenovnih razredov.

  Najdražji radarski detektorji z DVR: rating

  Visoko ceneni modeli so številni, a res kul DVR-ji, ki lahko zagotovijo zelo široko funkcionalnost, le tri. Njihova cena je običajno višja od 8 tisoč rubljev. Tukaj je seznam najboljših modelov:
 • Vizant 735 ST. Ta registrar bo stala 9-10 tisoč rubljev. To je visokotehnološka naprava z majhnimi dimenzijami in dovolj velikimi koti gledanja (120 stopinj), ki lahko zaznajo tudi najnaprednejši radar na razdalji dveh kilometrov.
 • Neoline X-COP 9500. Ta majhna funkcionalna naprava snema FullHD video in ima celo modul GPS. V bistvu je ta naprava tipa "3 v 1": snemalnik, radarski detektor, GPS-navigator. Njegova cena je približno 11-12 tisoč rubljev.
 • Arena PRO 8500. To je eden od najdražjih pripomočkov, ki so na voljo na trgu. Odstranjuje visokokakovosten videoposnetek, ima zmogljivo anti-radarsko navigacijo in FM oddajnik. Posebno pozornost je treba nameniti njeni zasnovi. Izdelan je kot vzvratno ogledalo in ga nadomešča s funkcionalnim. ZaslonRegistrar je na levi strani. Uporablja se lahko za priključitev parktronske ali vzvratne kamere.
 • Posebne značilnosti dragih registratorjev

  Ti modeli so pridobili pozitivne ocene. So zanesljivi in ​​točni, lahko zaznavajo radar za nekaj kilometrov, kar bo vozniku omogočilo, da zmanjša hitrost. Preklicamo, da je to eden od ključnih parametrov, saj mnogi poceni modeli zaradi nizke občutljivosti senzorja določajo pozno radar, kar zmanjšuje njihovo korist na nič. Zato je smiselno, da plačate za detektor, če ste utrujeni od nenehnega trošenja denarja za globe za prekoračitev hitrosti. Konec koncev, s poceni detektor detektor s šibkim senzorjem, boste še vedno morali porabiti denar za to.

  Sklepna ugotovitev

  Če povzamemo, lahko rečemo, da je vsak model v razvrstitvi v kategoriji. Toda največji cenovni razpon vsebuje najšibkejše modele, ki lahko odkrijejo nove in tehnološke radarje. Srednje-cenovni snemalniki se ukvarjajo s to nalogo, visoko zmogljivi detektorji segmentov pa bodo zagotovo odkrili radar, preden bodo lahko popravili hitrost vašega avtomobila. Uporabljajte pametno in ne prekoračite hitrosti brez izjemne potrebe, saj noben sodoben detektorski detektor ne prihrani nesreče.

  Sorodne publikacije