Philips 3000 series kavni avtomat hd8827 /09: pregledi, specifikacije, fotografije

Skodelica močne kave je postala veliko standardno dobro jutro za mnoge ljudi. Zahvaljujoč temu je mogoče hitro prebuditi, zbrati z misli in se prilagoditi delu ali prostemu dnevu. Vendar ne bo vsaka kava dobra, tudi če je narejena iz najboljših zrn kave. Pomembno vlogo ima oprema, s katero se kuhajo in kuhajo zrna. Govorimo o različnih aparatih za kavo, ki imajo različne vrste mletja in kuhanja kave. Philips 3000 Series HD8827 /09 je eden najboljših avtomatskih kavnih avtomatov. Recenzije o tem potrjujejo njegovo visoko kakovost in zmožnost, da zadovoljijo zahteve tudi izbirčne sladokusce. Kaj je v njej tako posebnega?

Glavne prednosti

Mnogi uporabniki opazijo kompaktnost in prijetno obliko aparata za kavo. Pravzaprav zavzame malo prostora, zato je v notranjost preprosto prilegati celo majhno kuhinjo ali delovno mesto. Ravne linije in črna barva serije Philips 3000 HD8827 /09, fotografije, ki jih lahko vidite spodaj, so primerne za vsako obliko prostora, saj je najbolj vsestranska rešitev.


Ta stroj pripada kavnim avtomatom s polnim ciklom. Ima dovolj, da napolni pražena zrna kave, doda vodo, nato pa klikne na gumb s potrebno pijačo in vse operacije, potrebne za njegovo pripravo, bodo v samodejnem načinu. Zagotavlja maksimalno nasičenost in svežino, saj se brušenje izvaja neposredno spredajkuhanje
V skladu s pregledi aparata za kavo Philips 3000 Series HD8827 /09 je edini primer, ko je potrebna majhna intervencija, priprava kapućina. Po končanem ciklusu kuhanja kave je treba mleko s pomočjo vroče pare sesati in dodati sveže okusno pijačo. Kot lahko vidite, je vse zelo preprosto in priročno za tiste, ki so nenehno v naglici, ali ne želijo razumeti zapletenosti umetnosti kuhanja kave.


Izboljšan sistem brušenja

Po navedbah proizvajalca je bil poudarek na procesu mletja kavnih zrn. Glavna naloga je bila doseči homogenost, tako da se lahko maksimalno porabi dragocena kava in levji delež surovin ne vrže v smeti, ne da bi razkril svoj potencial. Zato je bilo pri razvoju kavnega avtomata odločeno, da se uporabi keramični mlin.
Takšna poteza je omogočila ne samo, da se doseže celo drobljenje kave, temveč tudi podaljša življenjsko dobo samega mehanizma. Po mnenju proizvajalca lahko v svojem pregledu aparata za kavo Philips serije 3000 HD8827 /09 z novimi mlinskimi kamni pripravite najmanj 20.000 skodelic aromatizirane pijače, kar bo celo dovolj za delovanje v majhni pisarni brez tveganja hitrega rušenja stroja.

Različni načini

Za kuhanje je na voljo več možnosti za običajne kavne pijače. Njihov seznam vključuje klasično kavo, klasični espresso, kapučino in espreso lungo. Za pripravo vsakega morate nastaviti ustrezen način. Kot je navedeno zgoraj, vse te pijače, razen cappuccina, ne zahtevajo posega uporabnikav procesu kuhanja. Poleg tega, kot je poudarjeno v mnenjih strank o aparatu za kavo Philips 3000 Series HD8827 /09, lahko vsako od njih takoj kuhamo v količini dveh porcij, če se s kdo načrtuje pitje kave. Razvijalci so posebno pozornost namenili pijačam z visoko trdnostjo, ki jim omogočajo kuhanje klasične dvojne kave z ustreznim parametrom.
Za ljubitelje drugih vrst pijač je mogoče preprosto izbrati vročo vodo brez kave, da bi kasneje, na primer, kuhali čaj, ne pa ga uporabili za segrevanje kotlička.

Dodatne nastavitve in nastavitve naprave

Okus kave je odvisen od mletja kave. Ista zrna lahko povzročijo kislost, grenkobo ali imajo različno moč, ko se izloči del mletja. Da bi uporabnik izbral možnost, ki jo potrebuje za njegov okus, je proizvajalec predvidel izbiro stopnje mletja iz petih razpoložljivih možnosti. Drug pomemben parameter je količina jedi, v katere bo vročen končni napitek. Če nastavite ta parameter nepravilno, obstaja nevarnost, da boste zaradi premajhnih skodelic izgubili določeno količino končne kave. Ali pa, nasprotno, količina tekočine bo premajhna, in da popolnoma uživajo običajno pijačo ne bo uspelo. Vrednosti volumna posode so prikazane s pritiskom na ustrezno tipko. Vse kontrole so označene z jasnimi ikonami, zato ne bi smelo biti težav z upravljanjem in konfiguracijo. Če obstajajo vprašanja, lahko odgovore na njih najdete vPhilips 3000 Series HD8827 /09 aparat za kavo popolna navodila napisana v preprostem jeziku.

Enostavno vzdrževanje

Redno servisiranje aparata za kavo je prav tako pomembno. Podaljša življenjsko dobo in izboljša kakovost pijač. Da bi očistili pivsko skupino, je dovolj, da jo odstranite v enem gibu in sperite pod tekočo vodo. Posodo z mešanico obdelane kave in ostanki razlite kave je tudi enostavno odstraniti in očistiti. Med delovanjem, med cikli, stroj sam izvede tekoče pranje v samodejnem načinu, ki omogoča kuhanje svežega dela čiste kuhalne plošče.

Pozitivne povratne informacije o napravi

Da bi ugotovili kakovost, predstavljeno v pregledu aparata za kavo, je treba pridobiti mnenje običajnih uporabnikov. Glede na preglede serije Philips 3000 HD8827 /09 lahko poudarite naslednje:
 • Kompaktnost. Aparat za kavo ima majhne dimenzije, ki pa nikakor ne vplivajo na funkcionalnost ali zmogljivost.
 • Enostavno upravljanje. Vsi gumbi so jasno označeni, nastavitve pa je mogoče razumeti v nekaj minutah. Zagon želenega programa se izvede z enim klikom in ni zapleten z dodatnimi operacijami.
 • Privlačen izgled. Minimalizem je v bližini harmonične ureditve kontrol, mehka osvetlitev pa jih poudari in naredi videz bolj natančen in strog.
 • Enostavno vzdrževanje. Vsakdo lahko odstrani porabljeno kavo in opere stroj, saj za to ni potrebengloboko razstavljanje. Mnenja o aparatu za kavo Philips 3000 Series HD8827 /09 večkrat poudarjajo, da je dovolj samo odstraniti ustrezne bloke in jih spraviti pod tekočo vodo.
 • Zadostna prostornina rezervoarja za vodo. Kljub majhni velikosti je kavni aparat opremljen z 18 litri vode, kar je povsem dovolj za pripravo kave čez dan, tudi v majhni ekipi ali družini.
 • Prisotnost različnih načinov. Vsakdo lahko izbere pijačo po okusu na račun možnosti kuhanja takoj 4 možnosti.
 • Zmožnost razbijanja vroče pare. Nameščeni cappuccinat vam omogoča, da pripravite mleko, preden ga dodate v kavo. In, kot trdijo nekateri uporabniki, ga lahko uporabimo za pripravo vroče čokolade.
 • Kot je razvidno iz ocen, je Philips 3000 Series HD8827 /09 prejel precej veliko pozitivnih ocen, ki imajo visoko oceno med podobnimi napravami. Vendar pa ima aparat za kavo nekaj pomanjkljivosti, ki jih je treba upoštevati tudi pred nakupom.

  Negativni vidiki modela

  Glavna pomanjkljivost uporabnikov je precej hud hrup, ki ga proizvaja kavni avtomat. Prva faza je povezana z mletjem kavnih zrn, ta postopek pa se nadaljuje glasneje kot na strojih drugih proizvajalcev. Druga faza se začne pri čiščenju in pranju stroja v avtomatskem načinu po tem, ko ste poravnali del. Zato je malo verjetno, da bi zjutraj kuhali kavo, ko drugi družinski člani še vedno spijo. Druga slabost, ki je bila zabeležena pri pregledih serije Philips HD8827 /09, jeneskladje med deklarirano prostornino rezervoarja za kavo v zrnju in dejanskimi vrednostmi. Nekateri uporabniki se pritožujejo, da namesto navedenih 250 gramov težko prenesejo 150. Vendar pa to ni tako velik problem, saj se zrna lahko dodajo, saj jih stroj porabi.

  Zaključek

  Ta aparat za kavo je odličen za domačo uporabo in delovanje v majhni pisarni ali odprtem prostoru. Ima potrebno orodje, ki vam omogoča, da zadovoljujete potrebe vsakega kavnega gurmana. Značilnosti aparata za kavo Philips serije 3000 HD8827 /09 presegajo vsako ponudbo konkurentov v tem cenovnem segmentu. Ker je ciklus kuhanja popoln in se začne z mletjem žita, se kava vedno zdi dišeča in okusna. Storitev lahko izvede tudi otrok, enostavno jo je upravljati in nastaviti. Njegove slabosti, kljub njihovi prisotnosti, se lahko izpustijo, saj se pozitivne strani prekrivajo z obstoječimi slabostmi.

  Sorodne publikacije