Blade in duša: sistemske zahteve in opis igre

Blade in Soul - zanimiva in nenavadna MMORPG iz Južne Koreje, ki je dosegla rusko občinstvo šele leta 2016 (v maternem jeziku igre je izšla leta 2012 v zaprtem beta testiranju). V tem članku bomo razumeli glavne vidike Blade in duše: sistemske zahteve, mehaniko iger, grafiko in priljubljenost projekta.

Kaj je igra?

V bistvu je projekt klasična MMORPG, ki je zelo zasičen trg za igre za več igralcev. Sklop razredov, sposobnosti, lokacij, napadov - vse na svojih mestih. Vendar pa obstaja več točk, zaradi katerih se ta projekt izstopa med množicami drugih.
Prvič, to je stalno posodabljanje razredov. V letu 2016 je bil predstavljen zadnji, deseti znak. Vsi razredi se med seboj razlikujejo ne le s spretnostmi, temveč tudi glede videza, rase. Drugič, sistemske zahteve sistema Blade in Soul omogočajo igro, da deluje tudi v srednjih konfiguracijah zaradi grafičnih funkcij. Celotna igra je narejena v slogu risanke na podlagi polne 3D grafike. Osnova projekta je postala priljubljena igra motorja Unreal Engine 3.

Tretja in najpomembnejša stvar za ljubezen v azijskih državah - tema projekta. Poudarek je na borilnih veščinah, izposojenih iz animeja. To je glavna razlika od drugih MMORPG. Če v večini od njih igralec osvoji sovražnike z orožjem in njihovimi lastnostmi, boste morali uporabiti boj za roko v roko, bojne spretnosti in edinstvene sposobnosti. Vendar pa ni vsaka igra zgrajena samo na tem elementu. Brez obrtipredmeti, črpanje in zanimive parcele ne stanejo.

Blade in duša: minimalne sistemske zahteve

Da bi igro zagnali z najnižjimi nastavitvami grafike in nizko ločljivostjo zaslona ter dobili sprejemljivo število sličic na sekundo, bo potrebna približno naslednja konfiguracija (proizvajalci sestavnih delov se lahko razlikujejo, vendar morajo biti primerljivi z močjo) . Vloga procesorja zahteva 2-jedrni Intel s frekvenco 25 GHz ali več. Količina RAM-a mora biti vsaj 3 GB.

Grafični pospeševalnik - najmanj "Gifors 250 GTS" ali analog iz podjetja AMD. Pri namestitvi Blade in Soul potrebujete približno 30 GB prostora na trdem disku. Sistemske zahteve za prenosnik in namizni računalnik so popolnoma enake. Količina prostega prostora se lahko razlikuje glede na posodobitve in popravek.

Priporočene sistemske zahteve

Da boste lahko uživali v lepoti grafike in ne boste imeli težav z FPS, boste potrebovali precej močan računalnik v skladu s standardi za sprostitev. Takšna konfiguracija v času 2016-2017 izgleda precej šibka, zato nakup takšnega računalnika ne bo težko, če boste odpustili idejo igranja Blade in Soul. Sistemske zahteve za visoke nastavitve grafike: 4-jedrni procesor Intel Corolla i5 ali zmogljivejši, vsaj 4 GB RAM-a, grafična kartica GeForce GTX 650 ali novejša. Za namestitev potrebujete še več kot 30 GB.
Za zagon igre potrebujete operacijski sistem Vista 32 bit ali novejši. Projekt podpira sodobnejše Microsoftove operacijske sisteme. Če stebomo zagnali projekt v operacijskem sistemu Windows XP in bili pripravljeni na težave z združljivostjo. Za to, za Blade in Soul, sistemske zahteve so končane. Ali je vaš računalnik primeren za igro? Potem dobrodošli v virtualni svet!

Sorodne publikacije