Kako dobiti jekleni ingot v Skyrim.

Jeklene plemenite kovine so predmet, ki se uporablja v igri Elder Scrolls V: Skyrim za krafting (ustvarjanje predmetov). Namreč: uporablja se za izdelavo jeklenih enodelnih in dvoletnih orožij, jeklenih oklepov, za izboljšanje teh predmetov.

Zakaj ga potrebujete?

Za ustvarjanje jeklenih predmetov je treba imeti sposobnost jeklenega oklepa. "To sposobnost lahko izberete v veji" Kovalska afera ", če jo prenesete na stopnjo 20. Puščice so že ob prvi priložnosti dobro zaščitile lik.
Orožje in orožje sta ustvarjena z nakovalom. Poleg ingota bodo morda potrebni tudi drugi kraftni deli. Za izboljšanje opreme potrebujete delovno mizo (oklep) ali ostrižni kamen (orožje). Z izboljšanjem stvari povečate njihove značilnosti, kot so izguba ali zaščita. Vse potrebne stroje za izdelavo je mogoče najti v vsakem dimu.


Kako ga dobiti?

Jekleni ingot v Skyrimu je mogoče pridobiti na več načinov:
  • Skraft sam. Za izdelavo enega jeklenega ingota je potrebna ena enota železove rude in ena korundna ruda. Taljenje rude v ingote se izvaja v talilni peči, ki je pogosto v kovačnici tik ob nakovalu. Ista ruda za ingote se običajno koplje v rudnikih, raztresenih po Skyrimu, s pomočjo pikice ali kupljenega od kovačev in trgovcev.
  • Nakup. Jekleni ingoti so poceni in zelo pogosti. Najdite jih lahko praktično vsi kovači, pa tudi nekateridrugih trgovcev. Majhen trik: če ste kupili vse ingotove od kovača, vendar nimate dovolj za obrtno opremo ali za nalaganje spretnosti, potem samo pojdite na tek ali počakajte nekaj igralnih dni - ingoti se bodo spet pojavili v trgovcu v asortimanu.
  • Poiščite ali ukradite. Veliko ingotov lahko najdete v jamah ali v bližini kovačnice. Če se ne bojite kontaminirati rok, lahko ukradete nekaj kovačnic.
  • Prav tako je včasih mogoče najti kot plen draavarov v ječeh, vendar je čisti rand. Veliko lažje je dobiti ali kupiti rudo in raztopiti ingote sami.

    Sorodne publikacije