Iskanje v igri Witcher-2 - "Izgubljena ovca": mimo, pomembna mesta in nasveti

Igra se imenuje "Witch-2: Killer of the Kings". "Izgubljena ovca" je misija, ki jo lahko naredimo v drugem poglavju. Tam boste naleteli na državljana z imenom Zywik. Je vodja in je zelo zaskrbljen glede tega, koliko njegovih ljudi manjka dva. Čarovnik mora poslati te razbitine nazaj v taborišče, če jih bo nekje srečal.

Malo o igri

Glavni junak je Witcher Geralt, on je iz Rive. Po napadu na kralja Fooltesta je Geralt zamudil tega človeka. Vendar pa je bilo opaziti, da ima oči čarovnic. V zvezi s tem je Geralt sam postal glavni osumljenec, zato bi moral iti v preiskavo in poskušati najti storilca. Poleg tega ugotavlja, da kralj ni bila prva žrtev, in nekdo je zelo slabo ubija vse vladarje v severnih kraljestvih, in vsi morilci imajo oči čarovnic. Očitno je to nekakšna zarota, povezana s politiko.


Geralt je poslan na iskanje reke Pontar v zgornjem toku. Obstaja meja med tremi državami; kot povsod na meji, je tukaj zelo nemirno. Heralt ima prijatelje, ki mu pomagajo. Spozna tudi nove prijatelje. Zanimivo dejstvo je, da ko junak omenja preteklost, se zaveda, da so nekateri ljudje, ki jih je srečal v tej preteklosti, nekje izginili.

Kdo je Zywik in kje ga najti?

Če želite vzeti iskanje "Lost Lamb" na Wittmak-2, morate najti tega prijatelja. Naj povemo tem malo. On je iz Kaedwena, severne velike države - samo na ozemlju te države, samo v šoli čarovnic, kjer je Geralt treniral.


V vojski Kaedwena je obstajala odredba lahke konjenice, ki je veljala za elito. Imenoval se je Bura Khorugwa. Vsi bojevniki so nosili čebulice, njihovo najmanjše število - 100, največ - 200. V glavnem je bila odreda patruljirala in sodelovala v različnih bitkah. Kača je tam služila kot najemnik.
Ena od teh bitk je postala za razvezo slednje. Ko je bitka potekala pod Voggenom, je bil sovražnik urejen v zasedo in tam so prišli vojaki. General Vandergrift je zavrnil pošiljanje okrepitev, zaradi česar so skoraj vsi umrli. Torej, začnemo prehod "Lost Lamb" iskanja v "Widget-2". Kje je zywik To je glavno vprašanje. Odgovor je očiten: on je v taborišču Kaedven. Mimogrede, s tem taborom je povezano še nekaj gostov. Ta kamp lahko najdete v bližini Vergene. Pomembno je omeniti, da Zywik ne trese od veselja ob pogledu na čarovnico, toda Vernon Rocher, ki je skrbnik temerijskega kralja, kmalu prepriča poglavarja, da je Geralt njegov fant, da mu lahko zaupamo. Vernon je bil na strani čarovnika in mu je pomagal pobegniti zaradi mreže. Zato se občasno pridruži čarovniku v igri, kar mu pomaga z vsemi vrstami pomoči. V drugem poglavju Roshe in njegova odreda nista bila daleč od omenjenega tabora.

In kje so vojaki?

Pri prehodu misije "Lost Lambs" v "Widget-2" postane nejasno, kje je največ dvavojak So v kraju, kjer je bila Sabrina usmrčena. Geralt jih bo našel, vendar se ne želijo vrniti na noben način, ker se zelo bojijo pošasti.
Tu je treba omeniti Sabrino Glewissig. Bila je čarovnica in tudi živela v Kaedwenu. Sabrina je svetovalka kralja Henselta. Zelo lepa ženska, ki je vedno tekmovala z Jennifer. Ko je izbruhnila bitka pri Vergenu, je Sabrina povzročila dež meteoritov. Domnevno je poskušala pomagati kralju pri zmagi, v resnici pa so vojaki pobegnili in Spodnja Marksija ni bila nikoli vzeta.
Henselt je bil tako jezen, da je naročil usmrtitev svojega svetovalca. Povlekli so jo na kolo, nato pa požgali na krogu. Znano je, da je pred smrtjo preklela kralja. Eden od vojakov z imenom Yagon, ki je videl Sabrinijevo trpljenje, je povzročil njen tako imenovani udarec milosti. Kasneje je postal ustanovitelj kulta, katerega člani so častili Sabrino kot svetnico. V drugem delu boste našli le kot duh. Vprašanje se pojavi, ko preidete misijo "Čarovnica-2: Izgubljena ovca": kje je kraj Sabrini? Navsezadnje je tam tisti, ki mora iskati vojake, kje se nahaja? Če ste že odkrili taborišče Kaedven, je kraj smrti blizu. To mesto se boste naučili na stebru in kolesu. Zelo pogosto, zlasti v temi, so privrženci kulta ostali v stebru sveče v spomin na svetnika.
Napis na sliki strani izvršitve Sabrine Glevissig pomeni "mesto smrti Sabrine Glewissig". Super je!

Prehod

Če ste v Flotaciji pomagali Roxie v situaciji z LoroDo, potemGeralt in Roche bosta skupaj prišla v tabor. Sprva vas bo malo vodil Henslett. Morali bi iti na pogajanja, kjer se baroni začnejo pogajati z državo. Svobodno vojsko vodi Saskia, o njej se govori kot o kačji pastirju, v resnici pa je sama zmaj. Kar kralj ni rekel, je boj. Henselt v jezi udari menihovo glavo naravnost na kamen, preklinja ga.
Pridite Geralt in Roche. Spoznajo vojake, ki jih vodi Zywik, ki sploh niso prijazni in začne se spor. Tu čarovnik vidi, da je mrk sonca. Primerja ga z urokom, pojasni, kje je kralj. Tam teče, sledi mu Roche. Kmalu ugotovijo, da je Henselt, Detmold čarovnik in raziskovalec, ki je sodni čarovnik, in Sheala poskuša otresti duha. Medtem se v taborišču nahaja meglica, iz katere se pojavljajo ti duhovi. Naši junaki prav tako začenjajo pomagati, zaradi česar čarovnik dobi predah, ustvari urok kupole in se skupaj preselijo v tabor. V taborišču spoznate Zywika, ki ga kralj naroči, da vas spremlja. Priporočljivo je, da pregledate taborišče z njegovo pomočjo, potem pa veste, kje je. Če gledamo okoli stebra, najdemo ujetnika. Samo če boste opravili nalogo v igri "Čarovnica-2: Izgubljena ovca", se boste lahko pogovarjali z njim. Pomembno je, da ne pozabite, da bo elf govoril samo starejše jezike, zato vam priporočamo, da vključite podnapise, sicer jih ne boste razumeli in vam lahko posredujejo pomembne informacije.

Korak po korak

KdajGeralt bo prvič zapustil taborišče, srečal se bo z Zywikom. Pravi, da je izgubil vojake in vprašal, če bi nekje prišel v čarovnico, da jih bo poslal nazaj. Zwicka Koordinate - M 25 6. Spodaj boste videli zemljevid strateško pomembnih krajev v Pontarju.
Tu je pojasnilo:
 • M24 - Imla.
 • M26 - tabor.
 • Mu 27 - Vergen.
 • Šotor - Stanys.
 • Cliffova koča - povezana z Little Sisters, Theory of Conspiracy.
 • Plaža - povezana z malimi sestrami.
 • Pokopališče je povezano z malimi sestrami.
 • Sabrinijevo mesto smrti - povezano s krvjo Prekleto z izgubljenimi jagnjeti.
 • Varno mesto - povezano z Izgubljenimi jagnjeti.
 • Prerok - povezan s prekleto kri.
 • Svetišče Sabrina - povezano s potjo do vizije.
 • Korpus - povezan s Pogodbo Rotfild.
 • Vas je bila požgana.
 • Katakombe so povezane s simbolom smrti.
 • Predor za ustanovitelja.
 • Hill - Quest Blood Cursing.
 • Zavetišče Asasin - Killer of Kings.
 • Razpad ladje - povezan z reko Mystic.
 • Trolovi.
 • Troll.
 • Pri opravljanju misije v igri "Čarovnica-2 - Izgubljeno jagnje" se začne prehod v taborišču Kaedven. Pridite ven, pojdite dol, hodite mimo drugega tabora, poiščite gorsko vožnjo, nato pojdite na desno, poglejte zemljevid, tukaj boste (kraj je označen s puščico).
  Morate iti na koordinacijo M 23 5. Tam je bila izvršena Sabrina. Ko boste govorili z vojaki, vam bodo to povedaline morejo se vrniti, ker se zelo bojijo. Če jim ne daste obljube, da jih bodo vodili, ne bodo govorili z vami. Oglejte si mesto Sabrina, ki je bilo usmrčeno. Na kolesu si lahko ogledate žebelj, ki je relikvija. Tukaj bo en vojak zahteval: Geralt mu mora dati ta noht. Odločite se, ali ga boste dali ali ne.
  Poglejte oltar. Poleg žeblja morate vzeti tudi kvadratni kovanec in opombo. Če ne podarite žeblja, lahko pomagate rivalskim vojakom ugotoviti, ali obstaja relikvija o nohtu, ki so ga kupili. Obstaja prodajalec relikvij, ki jih boste našli kasneje v taboru v jedilnici - M25 3. Sedi desno od vhoda v šotor. Če žebelj niste vrnili dvema vojakoma na mesto Sabrinijevega streljanja, lahko preverite prodajalčeve relikvije za nohte. Zdaj morate vojake pripeljati na kraj, kjer bodo varni pred pošasti. To je M 23 6. Reko boste dosegli zelo mirno, toda do vas se bo potopilo. Najbolj žalostno je, da so bila ta bitja nekoč človeška bitja. Iz nekega razloga so končali svoj zemeljski obstoj v vodnem elementu. Najpogosteje so kriminalci in želijo kri, imajo zvijačo, ni razloga za njih. Kljub temu pa so povsem sposobni aretirati zasedo in napadati pijanca ali potujočega človeka. Težke utopije pogosto padejo v skupine, so hitre in imajo šapice. Vržejo se v šop, žrtvijo podreti s stopal. Ker imajo na krempljih močan strup, je treba paziti. Način umora je srebro, glave pa tudi odrezane z jeklom. Ko pomagaš vojakomRazmišljanje od teh pošasti se umirijo in se odpravijo proti taboru. Lahko jih spremljate, nato pa poiščete Zywik v kampusu in mu nagradite nagrado. Namesto tega vam bo dal 100 XP.

  Problem

  Igralci pravijo, da je včasih težava. Lahko najdete Zywik za dokončanje te misije. Lahko se povzpnete na celotno taborišče, z indikatorjem, ki kaže, da je nekje v megli. Zaradi napak nekateri znaki izginejo. Edina obravnava je prenos prejšnje ohranitve. Po tem boste našli Zywika v kovaškem šotoru. Posledično se odbor čim bolj pogosto hrani.

  Sorodne publikacije