Motorno kolo športno turistično: rating

Motoristi, ki so športni turisti, so nepogrešljivo prevozno sredstvo za kolesarje, ki želijo potovati na dolge razdalje. Pravzaprav so bili ustvarjeni samo za dolgo vožnjo. Tak motocikel je absolutno ni primeren za visoke hitrosti dirke na tirih, kot, na primer, isti športni triki. Ampak kljub temu, motoristi šport turist opremljen z zelo močan motor, ki vam omogoča, da razvijejo impresivno hitrost na avtocestah in avtocestah.

Udobno potovanje

Motociklisti športno-turistični vedo, da bo naslednja vožnja do basne prinesla nepozaben užitek ne le njim, ampak tudi njihovim potnikom. Ko greste na pot do tega razreda, lahko uživate v kulisah, občutite duh svobode in seveda dvignete iz dvokolesne pošasti.

Koristi

Kljub temu, da se motoristi ne morejo pohvaliti z dolgo zgodovino športa, so že uspeli osvojiti celo vojsko navijačev. So odlični tako za izkušene kot za začetnike kolesarje. Glavne prednosti teh motornih koles se lahko pripišejo:

 • Videz, izposojen pri športnih kolesih. Agresiven videz se lahko zaljubi v najstnika in izkušenega motorista, ki ima dolgoletno izkušnjo vožnje.
 • Močan motor in izboljšano vodenje sta slabša od značilnosti športnega motornega kolesa.
 • Nizko pristajanje, ki zagotavlja udobje med vožnjo na dolge razdalje.
 • Trajnost na cesti. KolesarNi potrebe po stalnem spremljanju in prilagajanju položaja volana s hitrostjo, saj motor ne vodi v stran.
 • Rezervoar je podaljšan, popolnoma enak kot pri klasičnih modelih. Zaradi večje prostornine ni potrebno pogosto polniti goriva, kar je zelo uporabno pri potovanju na dolge razdalje.
 • Dimenzije motornega kolesa zaslužijo posebno pozornost in seveda so velika prednost tega razreda. V primerjavi s športnimi motornimi kolesi je športno-turistični precej širši in zato bolj stabilen. Pri premikanju po zlomljenih in umazanih cestah je ravnotežje veliko lažje. Celo vožnja z veliko razdaljo, kolesar ne kaže nelagodja, za razliko od vožnje na istih športnih modelih.

  Oblikovalci so poskrbeli, da vas med vožnjo na dolge razdalje ne motijo ​​komarji, kakor tudi škropljenje z vodo in umazanijo. Vsa motorna kolesa so opremljena s posebno zaščito proti vetru, katere učinkovitost je težko spregledati. Kar se tiče oblikovanja, ima izjemno podobnost s pravljicami športne serije. Agresiven videz odlikujejo motoristi, ki so turisti v ozadju klasičnih turistov. Izgleda privlačno ne samo na avtocesti, temveč tudi na mestnih ulicah, kar pritegne pozornost vseh udeležencev v cestnem prometu.
  Kompetentno premišljen in kvalitativno izveden tehnični del motornega kolesa omogoča nadzor naprave tudi pri visokih hitrostih. Kolesar, ki je raztresen do meje, še vedno čuti kolo, ki je tako prijazno in enostavnoupravljanje. Popolnoma vsa motorna kolesa tega razreda prejmejo kakovosten in izjemno učinkovit zavorni sistem. To vam omogoča, da se počutite bolj samozavestno z upravljanjem hitrega kolesa.

  Slabosti

  Morda glavne športne pomanjkljivost turistom je dejstvo, da je njihov okvir izdelan iz zlitine slabše trdnosti materialov, uporabljenih v klasičnih turističnih motorna kolesa. Če je verjetno, manjše odrgnine in spadajo enota za sprejem resne škode kot podlogo iz na udarce odporne plastike. Toda z večjimi nesrečami bo motorno kolo najverjetneje prejel kritično škodo.
  Prav tako je nemogoče sprejeti dejstvo, da takšnih motornih koles ni mogoče izboljšati, izpopolniti. Z bogato trenutku, izključujejo možnost postavitve drugega motorja, saj bo večina uporabnih funkcij preprosto prenehajo delovati. Slabosti vključujejo visoke stroške novih agregatov. Glede na stanje lokalnih cest, da je neprimerno, da bi porabili ogromno na kolesu je neverjetno rezerve moči, ki samo nikoli spoznal. Nekateri modeli lahko pospeši do 300 km /h, ki je smrtonosna na cesti ne izpolnjujejo mednarodnih standardov.

  Najboljši predstavniki razreda

  Za novice biker, ki samo razvija opremo s kolesi, odlično Kawasaki 33P 400. To je, seveda, ni vrhovi motocikel športno-turistično, in se lahko pohvali nadnaravne lastnosti, ki pa ima odlično vodljivost in precej agresiven videz.

  Če steIzkušeni biker, nato pa ponujajo neke vrste TOP-10 najboljših športnih motoristov:
 • Honda VFR1200F.
 • Honda VFR1200F DCT.
 • BMW F800ST.
 • Honda CBR1100XX Super Blackbird.
 • Kawasaki ZZR1400.
 • Honda VFR800Fi.
 • Yamaha FZS600 Fazer.
 • Honda VFR750 RC36
 • BMW K1300S.
 • Honda VFR800 VTEC.
 • Če povzamemo

  Če pogosto potujete in ljubite visoke hitrosti, medtem ko poskušate ostati v coni udobja, potem bo tovrstno motorno kolo postalo resnično odkritje. Zagotovo boste prejeli veliko novih izkušenj s potovanja v športnega turista.

  Sorodne publikacije