Kako prepisati usmerjevalnik - navodila in možnosti

Večina uporabnikov interneta vsaj enkrat, vendar so se zanimali za naslednje vprašanje: kako prepisati usmerjevalnik samostojno? Najpogosteje postane pomembna, če obstajajo pritožbe glede hitrosti prenosa podatkov ali napak pri delovanju naprave. Da bi se ukvarjali s samo-reflow napravo, morate imeti nekaj idej o tem procesu in imeti nekaj spretnosti. Upoštevati je treba, da lahko neprimerna dejanja uporabnika vodijo do popolne okvare usmerjevalnika. V članku bomo razmislili, kaj je proces izpopolnjevanja, kako se izvaja, in tudi opisali nianse posodabljanja določenih modelov naprave.

Kdaj je treba prepisati usmerjevalnik?

Pred obravnavo glavnega vprašanja, kako prepisati usmerjevalnik, morate ugotoviti, kdaj ga še potrebujete. Razlogi za posodobitev varnostne kopije so lahko precej različni, odvisno od kakovosti naprave in njenega modela. Vendar pa je mogoče omeniti glavne nianse, ki zahtevajo reprogramiranje usmerjevalnika:

 • Prisilna nadgradnja na novo različico. To je potrebno za zaščito vaše naprave pred kritičnimi napakami. Pogosto v novejših različicah programske opreme proizvajalec popravi vse obstoječe pomanjkljivosti. Dodajo se lahko nove možnosti, izboljšana komunikacija.
 • Podpora določenemu ponudniku. Pogosto pride do težave, če naprava ne deluje z izbranim ponudnikom storitev. Pogosto je ta odtenek rešen prav zaradi reflowa.
 • Usmerjevalnikdeluje prepočasi ali omejuje hitrost interneta.
 • Upoštevajte funkcije

  Pred dostopom do usmerjevalnika morate preveriti dostop do električne energije. Glavna stvar je, da ni bilo težav z napajanjem, sicer lahko dobite nepredvidljive rezultate. Če se bliskavica nenadoma izklopi med spremembo bliskavice, bo zmanjkalo napajanja naprave za 95%. Postopek posodabljanja varnosti je potreben le, če usmerjevalnik neposredno priključite na prenosni računalnik ali računalnik. V nobenem primeru tega ne smete narediti prek brezžičnega omrežja. Zaželeno je, da prenesete novo različico vdelane programske opreme z uradne spletne strani ali iz resnično preverjenih virov. Pred nadgradnjo morate kabel odstraniti od ponudnika usmerjevalnika.

  Pred prenosom nove različice vdelane programske opreme morate poznati osnovno številko. Praviloma je označen na škatli in na napravi od spodaj. Napis bo izgledal kot Ver 4.1. Te številke kažejo, katera različica vdelane programske opreme je nameščena v tovarni. Najbolje je, da se vrnete na to samo v situacijah, ki jih potrebujete. Samo po teh pravilih boste lahko posodobili varnost. Kako prepisati usmerjevalnik določenih blagovnih znamk, izvedite malo kasneje.

  Prekrivna povezava TP-Link

  Modeli TP-Link so dobro znani naprednim uporabnikom. Pogosto je izbira mnogih padcev na usmerjevalnikih te linije. Odlikuje jih nizka cena in visoka kakovost. Ker je model splošno znan, se zastavljajo številna vprašanja.kako pretiravati usmerjevalnik TP-Link. Upoštevajte korake, ki jih morate izvesti za uspešno posodobitev varnosti. Če želite začeti, morate prenesti določeno različico vdelane programske opreme iz interneta in jo vstaviti v katero koli mapo v računalniku, ki ima hiter dostop. Po tem morate usmerjevalnik povezati z računalnikom s pomočjo omrežnega kabla in ga vklopiti. Nato v kateremkoli brskalniku pojdite v osebno pisarno naprave, kjer so standardne nastavitve. V zavihku »Sistemske nastavitve« morate najti element »Posodobitve«. Na voljo bo poseben meni, ki ima datoteko z novo firmware. Nato ga boste morali prenesti na spletno mesto. Potem od uporabnika morate klikniti na gumb "Posodobi" in "V redu". Po tem bi moral počakati nekaj časa, dokler se statusna vrstica ne naloži 100%. Nato bo usmerjevalnik znova zagnan v samodejnem načinu ali pa ga boste morali narediti ročno.
 • Pozor! Po postopku nadgradnje bodo vse nastavitve ponastavljene na tovarniške nastavitve. Zato je pomembno, da pred ponovnim programiranjem ponovno napišete pomembne podatke ali naredite tako imenovano varnostno kopijo. Shrani vse nastavitve usmerjevalnika v pomnilnik lokalnega računalnika. Po nadgradnji jih morate prenesti samo na spletno mesto.
 • Ta pregled bi moral pomagati vsem pri njegovem vprašanju. Zato se ne sme pojaviti nianse, kako se pretiravajte z modelom WiFi usmerjevalnika TP-Link. Postopek je dokaj preprost in preprost.

  Vmesniški usmerjevalnik D-Link Dir 300

  Dir serijski usmerjevalniki imajo lastno vrsto revizije, tako da najdete programsko opremozagotoviti je treba resnost. Vdelane programske opreme za B1 /2/3 ne morete prenesti in jo namestiti na druge modele. To bo povzročilo motnje v delovanju in možnost "smrtonosnega" rezultata usmerjevalnika. Zaradi dejstva, da so linijske naprave Dir stare predstavitve usmerjevalnikov, imajo precej številnih objektivnih razlogov za posodobitev programske opreme.


  Kako naj torej usmerim usmerjevalnik D-Link 300? Celoten postopek se ne bo razlikoval od zgoraj navedenega. Vendar je vredno razmisliti o podrobnostih postopka, saj obstajajo nekatere posebne nianse. Najprej morate z uradne strani prenesti različico vdelane programske opreme. Po tem jo morate nujno ločiti.
 • Pozor! Zahtevana datoteka bo imela pripono .bin.
 • Potem morate usmerjevalnik povezati prek internetnega kabla, ki je že sam vklopil napravo. Brskalnik mora oditi na usmerjevalnik notranjih nastavitev spletnega mesta. V meniju odprite okno Sistem. To bo "Posodobitev programske opreme". V zadnjem meniju najdete gumb "Prebrskaj" in prenesete potrebno datoteko z novo različico vdelane programske opreme. Po - pritisnite tipko "Shrani". Posodobitev bo izvedena in usmerjevalnik se bo znova zagnal. Na tem reflow napravo lahko štejemo uspešno dokončano.

  Programska oprema drugih usmerjevalnikov D-Link

  Če razmišljate o tem, kako prepisati usmerjevalnik D-Link različnih različic, morate imeti jasen načrt o tem, kako bo izveden. Postopek posodabljanja enega od zgoraj opisanih modelov je opisan zgorajta vrstica. Vendar pa morate razmisliti o splošni različici sprememb programske opreme. Dejstvo je, da se naprava Dir 300 ob ponovnem utripanju obnaša posebej kapriciozno, zato je bil podroben opis posodobitve vzet za ločeno obravnavo.
  Vklopiti morate usmerjevalnik, ga s posebnim kablom priključiti na računalnik ali prenosni računalnik. Nato se prijavite v sistemske nastavitve, tako da vtipkate v naslovno vrstico standardnega usmerjevalnika IP. Nato morate najti del naprednih možnosti. V njej je točka "Sistem". Ko ga vnesete, bo uporabnik videl poseben razdelek za posodabljanje. Moral bi klikniti na gumb "Prebrskaj", poiskati želeno datoteko, prenesti in posodobiti napravo. Navsezadnje je potrebno ponovno zagnati usmerjevalnik.

  Kaj naj storim, če je postopek posodobitve ustavljen?

  Kot smo že omenili, je usmerjevalnik Dir 300 precej problematičen, če gre za posodobitev vdelane programske opreme. Pogosto se zgodi, da se ob spremembi rutine usmerjevalnika zamrzne. Ni nujno, da takoj začnemo panično in se ga bojimo. Pogosto usmerjevalnik izgubi povezavo z računalnikom, vendar ga lahko sam obnovi. Ta postopek lahko traja od nekaj minut do ene ure. Vse je odvisno od moči računalnika in usmerjevalnika. Praviloma je povezava obnovljena v največ petih minutah. Po želji lahko znova zaženete usmerjevalnik in ponovno začnete znova utripati. Ampak to bi morali storiti le v skrajnem primeru.
 • Pozor! Odklopite napajanje in ne prenehajte sami s prenosom. Znova lahko znova zaženetenapravo
 • Crossfire usmerjevalnika Kyivstar

  Kako prepisati usmerjevalnik Wi-Fi od podjetja Kyivstar? To vprašanje je zelo priljubljeno na ustreznih forumih mobilnih operaterjev. V postopku nadgradnje ni mogoče najti nič posebnega. Dejstvo je, da Kyivstar uporablja modele TP-Link, vendar o njih že omenjeno. Obstaja le nekaj odtenkov, ki jih je treba upoštevati. Namesto običajnega IP-ja v naslovni vrstici morate vnesti dokaj dolgo kodo. Najdete ga na uradni spletni strani proizvajalca. Prijava in geslo sta enaka in izgledata kot kyivstar. Po tem morate narediti običajne varnostne posodobitve.

  Preusmeritev usmerjevalnika iz Beelineja

  Tisti, ki postavljajo vprašanje, kako prepisati usmerjevalnik Beeline, bi rad užival. Postopek posodabljanja programske opreme se ne razlikuje od standardnega. Kot običajno morate napravo priključiti na računalnik, v iskalno polje brskalnika vnesti lokalni naslov in se pomakniti na notranje nastavitve naprave. Če želite posodobiti programsko opremo, morate najti razdelek »Napredne (napredne) nastavitve«. Tam bo postavka "Drugo", v kateri morate iti. V zadnjem meniju bo uporabnik videl gumb "Prebrskaj". Ko kliknete nanj, morate na strežnik prenesti posodobljeno različico vdelane programske opreme. Nato kliknite gumb »Osveži« in počakajte na konec postopka.
 • Pozor! Če potrošnik izklopi tovarniško programsko opremo in jo spremeni v meri, ki omogoča delo drugim mobilnim operaterjem, usmerjevalnik samodejno izgubigarancije.
 • Povzetek

  Kot rezultat izvajanja izboljšanja, uporabnik dobi bolj stabilno delo, boljšo kakovost interneta in v nekaterih primerih tudi nove funkcije. Ampak še vedno, da bi posodobitve programske opreme, morate biti 100% prepričani v svoje sposobnosti, sicer ne bi smeli poskusiti. Navsezadnje so lahko rezultati obžalovanja vredni.

  Sorodne publikacije