Kovačnica, "BBB": igra, grafika, zaplet, junaki, črpanje

Najprej je treba razumeti, da vsa plovila potrebujejo sestavine. V primeru kovačnice so to kovinski ingoti, brusni kamni, različne vrste barv, pa tudi nekatere stvari, ki jih je mogoče izboljšati. Sestavine je mogoče najti na določenih mestih, kupiti in tako naprej. Pogosto se drugi poklic izbere kot rudarsko podjetje, ker zahteva veliko rude.

Poklic kovača

Smiths ne more ustvariti samo nekaterih predmetov, ampak jih tudi spremeni, na primer, doda oklep gnezda, v katerega lahko vstavite magične kamne. Lahko gradijo opremo ne samo zase, ampak tudi za svoje tovariše ali prodajajo vse predmete na dražbi. Potrebovali boste kladivo in nakovalo. Kladiva prodajajo trgovci, nakovalo je v mestih, gore pa se tam prodajajo.


Kovači lahko poleg oklepajo tudi ključe, ki so potrebni za odpiranje različnih sefov in omar. In brusilni kamni povečajo škodo na orožju blizu, Izkušeni igralci svetujejo: zaželeno je, da se obe veščini - kovačenje in rudarstvo - črpata istočasno. V nasprotnem primeru boste potrebovali veliko zlata, kajti nekatere stvari boste morali kupiti na dražbi. Da bi dobili elegantne epske stvari, bo potrebno veliko časa za črpanje.

Pregledi iger

Mnogi igralci govorijo o tem, kaj jim je v mislih. Če je bil "BBB" 335 kovač bolj ali manj koristen, potem v tem trenutku (obliž 7.2), mnogi ponavadiizbirate lahko med kovačenjem in nakitom. Bistvo pa je, da lahko kovač ustvarja stvari za začetnike, kar je zelo koristno na začetku, še posebej, če obstajajo redki recepti.


Obstajajo tudi strahovi, da se je popravek 720 preveč spremenil in da glede na nekatere okoliščine kovačenje ni tako koristno, kot je na primer alkimija. Kar se tiče grafike, se ni bistveno spremenila, čeprav so se pri zadnjih igralcih pojavili nesoglasji glede tega, nekateri pa trdijo, da je grafika ostala enaka, drugi pa menijo, da se je izboljšala. V "VV" je parcela podobna sestavljanki, zato jo je treba ustvariti samostojno, pri čemer se na vsaki lokaciji parcele razlikujejo. Postopoma se iz bitov oblikuje celostna slika. Da bi ga razumeli, ne obžalujte časa, da preberete opis potovanja. Zgodba je opisana zelo dolgo časa, priporočljivo je gledati film "Warcraft: The Beginning". Video pripoveduje o Azerothu, ki živi v njegovih rasah itd.

Poštena mladina

Pri "BBB" je mogoče s tem ukrepom izvesti črpanje kovaštva. Enkrat na mesec lahko dodate 5 točk na mesec. Če želite to narediti, morate izpolniti nalogo, imenovano "Mali otrok potrebujejo nove podkve". Naloga se lahko opravi na obeh frakcijah, ki jih daje misija Abb Niblgir. Poiščite ga na tej kartici, mesto je označeno s krogom.
V bližini vozov je konj z vzdevkom "Mala ovca". Konja se vleče v vagon, prevaža živali v živalski vrt. Ker se konj pogosto premika po cestah, potem pridejo podkvepredolgo stanje.
Dali ste železne surovine, iz njega morate narediti podkve, potem pa dvigniti konja. Ko boste to naredili, boste dobili nekaj ugleda in 5 točk kovaštva.

Pandaria

V tej vlogi boste lahko črpali kovačnico v "BBV", za to boste potrebovali ingote groznega železa. Lahko ostaneš s svojim učiteljem in izžarevaš svoj poklic.
Da bi lahko kovali sablasno železo, boste potrebovali rudarsko znanje. Pojdi na Zen mojster, mu plačaj, potem lahko svoje poklicne sposobnosti dvigniti na 600. Učitelji lahko najdemo na različnih mestih, na primer, v Stormwind je Gelman Krepkoruk. V podzemni boste našli Brom Kiliana. Ampak, da bi naredili nekaj ghostly železa, morate pristop dveh učiteljev, ki vam povem skrivnosti receptov. Če igrate za Horde, potrebujete Jurong Stone Ring. Najdete ga v svetišču dveh luni. Če igrate zavezništvo, potem potrebujete Kullen Khmurobrov. On je v svetišču sedmih zvezd. Spodaj boste videli tabelo učiteljev kovačev, ki so razvrščeni po stopnjah. Če raven ni navedena v tabeli, potem učitelj pripravi več stopenj.
Torej moraš narediti nekaj stvari iz sablasnega železa. Vse je odvisno od ravni. Torej, od stopnje 1 do ravni 21, boste morali narediti 2 zatiči v številu. Sledi jedilni pribor, poker in kip.

Nekaj ​​o sestavinah

Kobalt, najbolje je, da greš v boreansko tundro. Ta kraj je najbolj ugoden za pridobivanje tega materiala. Saronit je najbolje pridelan v ledeni kroni, ker ga je veliko. Drugo mesto za njegovo pridobivanje so jezeri za ledeno jezero. Obsidian v velikih količinah najdemo v Hijjalu. Če greste v Uldum, lahko najdete elementum tam in ga pogosto najdete na planoti Twilight. Potrebujete Blood Sagreas, najbolje je poiskati na zemljevidu spodaj.
Čeprav je v angleščini, je načeloma vse mogoče razumeti. V nekaterih krajih ga lahko ujamete, tudi v Suramaru, Azsonu, Kutogorju in drugih. To so kraji za ribolov, v tamkah lahko najdete tudi nekaj krvi, ko ubijete šefove. Pri normalnih šefih je možnost za jemanje krvi 40%, pri herojskem - približno 70%. Če imate znanje o zdravilih rastlinskega izvora in ste sposobni najti redke materiale, potem po naključju pri zbiranju zelišč lahko to kri zazna. Vendar je možnost res majhna. Ko ulovite ribe na zgoraj navedenih mestih, lahko ulovite približno 7 krvi na uro.

Na kratko

Vsak vodnik "primer Kovalskaya" ("BBV" 335) vam bo povedal, da greste do kovaškega trenerja. On ali ona lahko postane študent in se povzpne do 75. stopnje. Po tem se že pred 125. letom učite na vajencu. In na tej ravni se pomikate do 200-ih. Nato boste morali preiskati kovaške posle in postati obrtnik. Ko vaš lik doseže 40 stopnjo in kovač je 200, lahko izberete eno od dveh specialitet. Ali pa postaneš topnikki proizvaja lastno orožje: meči, sekire in tako naprej, ali pa postanete bron in zato naredite različne oklepe. Na nivoju 110, preden začnete delati z demonskim jeklom in skrilavcem megle, boste morali izboljšati nakovalo. Zato je potrebno oditi v Krutogorje do Taurenov za nadaljnji študij v BBV-ju. Kamen nebes je tisto, kar potrebujete. Ta stvar je sveti tauren nakoval. Naloži Nal'Riss na Sumatri, greš v Krutogorje v Barmo Kamnelom.

Ko dosežete raven 350, boste potrebovali Nordscolo, kjer se boste spet učili kovačenja in postali velik mojster. Po tem boste lahko uporabljali ingote kobalta. V 500. letih boste postali zen mojster in vam bodo na voljo recepti z železom duhov. Na 600 lahko narediš epske stvari. Treba je opozoriti, da če ste v ceh, potem boste imeli bonuse, preko katerih bo vaše kovačenje močno izčrpano. Zanimivo je tudi, da če posadite cikot na vrtu, ga boste vzgojili in zbrali, potem pa vam bo dala nekaj železne rude. Iz nje lahko dobite tudi rudo vznemirjenja, belo ali črno, zvonci pa bodo dali 2 delca harmonije. Na splošno, tudi če ne nameravate uporabljati kulinaričnih spretnosti in ne želite, da bi jih črpalka, lahko ustvarite mesto z veliko koristnih rastlin, od katerih bodo nekatere koristne za nekatere vrste nalog. Trgovec s semenom prodaja zeleno polje. Na primer, očarljiva žarnica bo dala ne le skrivnostno snov, ki je zelo uporabna za obrt, ampak tudi pijače. Tudipotrebujete skrivnostno seme, daje zlati lotus, seme plenilca daje kožo, kakor tudi kaktus, ki vam bo pri zbiranju dala volneno tkanino.

Črpanje

Kako prenesti delo kovačnice v "ВВВ"? Potrebovali boste grobo brušenje, v prihodnosti ga boste zamenjali z brusnim kamnom. Ti brusilni kamni naj nikoli ne zavržejo, ker so vam lahko v črpanju koristni. Tako jih, na primer, razmazujete z orožjem in dobivate več škode. Grobo ostrenje lahko uporabite za različne predmete, če pa je 200 ali več, ga ne boste mogli uporabljati v zvezi z njimi. Grobo naostrjen vam je grob kamen. Boljša je sestavina, boljši je predmet.
Če boste še bolj črpali, boste potrebovali resnejše in dražje predmete. Na primer, v aplikaciji Burning Crusade boste potrebovali mrežo nečistega železa. Od 40 takih palic boste dobili 10 pletenih pokrovov, če postavite ta predmet na sebe, bo postalo osebno. Iz istega železa so izdelane zapestnice, rokavice, pas in tako naprej. Mnogi igralci verjamejo, da je ta recept zelo drag, vendar bo od 300 do 350 tega recepta edini, ki se ga lahko naučite od svojega učitelja. Če imate denar in čas, potem kupite recept za izdelavo meča, izdelan je iz nepretrganega ingotov in iz njega se izvaja preprost stražar.

WotLK in Cataclysm

V WotLK boste potrebovali kobaltov ingot, iz katerega boste dobili ščit, palčnike in druge predmete. Z njo je dobro potegniti pas za pas, saj je raven 70lahko ga pritrdite na trak, potem pa bo drugo gnezdo. Zelo pogosto Twinki kupi tako sponko na dražbi, tako da jih lahko zaslužite. Kataklizma - tukaj potrebujete ingot obsidiana. Naj bo bolj zaobljen obsidian. Izkušeni igralci so se odločili, da potrebujejo 96 podobnih kosov, kar zahteva 192 bara. Od teh boste naredili čelado, pretep in tako naprej. Na primer, lahko naredite utrjene metuljčke, ki vam nudijo veliko spretnosti in sposobnosti, vključno z oklepom in 19+ pred kritično stavko.

Drenor

Da bi dobili svoje recepte za izboljšanje veščin od 600 do 700, začnite z gradnjo kovačnice. Zgrajuje se v posadki. Da bi zgradili kovačnico, morate opraviti nekaj nalog.
Med opravljanjem teh nalog preučite dva recepta, ki jih morate prenesti. Prvi recept je zlato pravega jekla, drugi recept pa so skrivnosti drenažnega kovaštva. Vendar pa je treba upoštevati, da lahko v enem dnevu ustvarite le določeno število podobnih ingotov, kar pomeni, da boste morali črpati nekje približno mesec in pol. Od 700-ih stopenj je bolje, da ustvarite pravo jeklo. Lahko spremeni nekatere značilnosti oklepa. Ampak za njega je potrebno dvigniti kovačnico na raven 2. Prav tako boste morali narediti kovačnico pravega jekla in čarobnega ognja. Če imate določeno količino duha, ga lahko prodate na dražbi. Lahko mirno ne samo orožje, ampak tudi orožje za sebe, kot tudi prodati.

Legija

V "VVV Legion" kovačnica preprosto ne prenese - vaš lik mora biti 100 stopinj. Pojdite na otoke Split, tam najdite Dalaran in Alarda Schmida. Nekaj ​​nalog bo dal po študiju kovaštva - novem iskanju, imenovanem »Amazing New Ore«. Morali boste dobiti 10 kosov močnega kamna. Ko to storiš, postaneš kovač Legije. Tako lahko narišete predmete in prenesete poklic na svoje risbe. Naloge bodo izvedene za odklepanje receptov. Precej preproste so, nekatere boste morali opraviti v ječah. Treba je vedeti, da je najbolje doseči raven 110, ker ne boste mogli opraviti naloge drugače. Zadnja naloga se imenuje "Modrost plemena", ko se morate vrniti k kovaču v Suramaru. Ko opravite to nalogo, boste prejeli recept. Z demonskimi jeklenicami boste lahko naredili bojne skrivne. Če želite narediti druge predmete, pojdite v Urael v istem Suramaru. Boste morali ustvariti pasove, čelado in tako naprej. Zato je priporočljivo skladiščiti rudo močnega kamna, ker jo potrebuje veliko. Poglejte zemljevid, preverite lokacije. Na njih nakovalo označuje naloge, ki so povezane s poslovanjem kovača. Nastanejo naključno, zato so lahko ali pa tudi ne. Če tega ne storijo, preverite kartico vsak dan, dokler se ne prikažejo. Če ne želite čakati, pojdite na Cloaca Dalaran, poiščite pištolo in kupite recept za izdelavopasovi Tudi, ko boste ubili najnovejšega šefa v blagoslovu Valor, boste našli recept za čelado v prsih. Ko boste najprej spoznali raven spretnosti, nato ustvarite ingot iz demonskega jekla, boste potrebovali veliko njih. Najbolje je, da uporabite Sargerasovo kri, skozi katero lahko zelo dobro napolnite svoje znanje. Ko dosežete stopnjo 100, boste prav tako izdelali vojaške pasove tretje stopnje. Priporočljivo pa je, da se poskušamo rešiti, ker potem lahko dobite zelo pomembno temo - anihilatorja. Za to boste morali iti na rog in uničiti ustvarjene predmete. Pravzaprav lahko izdelate ne le pasove, temveč tudi druge predmete, več sestavin bo potrebnih za njihovo izdelavo, hitreje boste dobili črpalko. Poglejte si recepte, ker boste morali plavati iz lanenega semena. En kos stane toliko kot 4 zlata. Čeprav imate denar, jih lahko uporabite. Potrebovali boste tudi skrilavca iz pene, po kateri boste lahko naredili ingotov z demonskim jeklom. Ne prodajte ničesar, ne potrebujete ničesar. Ko dosežete 739 točk spretnosti, kupite recept za izdelavo demonskih jeklenih pasov. Čeprav lahko izberete katero koli drugo temo, najbolj učinkovit pa je izdelava pasu. Nekateri aktivno uporabljajo za prenos kovaške, dražbe, tako da bi morali kupiti recept za boj valovi. Če vzamete tretji nivo pasu, potrebujete Blood Sargeras, vendar ga nikjer ne boste kupili. Muirin Iron Horn vam bo dalravni receptov. Ustvarite predmete, ki ste jih že izbrali: pas ali naramnico. Recepti tretje stopnje lahko kupite v Klaatsa Dalaran - receptu za pasho, ali v totemu Thunder na Krutogorju - recept za kite. Zdaj je zelo pomembno vedeti, da bodo recepti, začenši s nivojem 780 in končali s 790., rumeni. Od 790. leta do 800. leta postanejo zeleni. Torej, ne vsak predmet bo dal plus za spretnost. Zato naredite stvari 3 ravni: 30 vojaških pasov ali toliko borcev.

Epic

Da bi ustvarili epske stvari, boste potrebovali duhove vojne in plemenite kovine vznemirjenja. Najdete lahko trilijone na dveh mestih: Dolina vetrov štirje ali Jadev gozd. Ta ruda je zelo dobra. Da bi ustvaril duh vojne, morate pršiti nekaj predmetov, večinoma junaških, kot so čevlji korupcije. Črke vojne pospešujejo proizvodnjo vseh predmetov. Enkrat na dan lahko naredite plemenite kroglice uravnoteženega vznemirjenja iz plemenitih kovin. Poleg tega se boste naučili recepta za ustvarjanje epskih stvari, vendar bo ta recept naključen.

Sorodne publikacije