Osnove posojil Litecoin

Danes verjetno ne boste našli takšnega uporabnika interneta, ki ne bi slišal za kriptologijo. Kljub dejstvu, da se je virtualna valuta pojavila pred več kot šestimi leti, je kripto valutna mrzlica prišla na post-sovjetski prostor šele lani. Naši sodržavljani, ki bolj ali manj razumejo načela dela, ki ga izvajajo peering mreže in možnost zaslužka za njih, so takoj kupili absolutno vse vrhunske grafične kartice, s čimer so postali ti kmetije. Toda zapletenost pridobivanja popularnega mehanizma za kriptiranje, kot je Bitcoin, se nenehno povečuje, zaradi česar je nesmiselno kovanje s procesorji in grafičnimi karticami. Medtem ko so nekateri rudarji prešli na dražjo profesionalno opremo, drugi iščejo alternativo s preklopom računalniške moči svojih pogonov na izločanje altoquina. Eden izmed najbolj privlačnih in obetajočih altokinov je lahka škatla, kot tudi vilica - Litecoin Cash, ki jo lahko financirajo video adapterji, procesorji.


Kaj je Litecoin (LTC)

Lightcoin - vilice Bitcoin (skoraj natančna kopija bitcoin), ki je pionir v svetu kriptologije. Vendar pa, za razliko od svojega "donator", peer omrežje LTC deluje na red velikosti hitreje, ki vam omogoča, da prihranite čas kripta imetnikov, da transakcije. Danes vse več kripto-min prestavlja svojo opremo na lastnost Litecoin, saj vam kompleksnost omrežja peer omogoča, da prejmete "virtualno zlato" s sorazmerno preprosto opremo.

Glavne koristi dolgotrajne oskrbe

Prvičkot voditi Maying CriptoLite Litecoin, morate paziti na šibke in močne strani. Glavne prednosti so naslednje:
 • absolutna anonimnost. Transakcij, ki se izvajajo v okviru LTC peer omrežja, ni mogoče slediti, identiteta pošiljatelja in prejemnika pa ni mogoče identificirati.
 • Deflacija. Skupna količina kovancev, ki jih morajo uporabniki pridobiti, je vnaprej omejena in znana. V skladu s tem se bodo stroški criptovalyut postopoma povečala.
 • Hitrost transakcije. Kriptomoneti, ki se prenašajo z enega uporabnika na drugega, pridejo do prejemnikovega računa, ne da bi upoštevali različne obdelovalne centre, ki so običajno bistveno povečali čas transakcije.
 • Decentralizirano. Podobno kot pri drugih kriptoolih je LTC popolnoma neodvisen. To pomeni, da ga ne ureja nobena država, finančna institucija ali institucija.
 • Pomanjkljivost LTC

  Lightboxin ima popolnoma enake slabosti kot katera koli druga kriptologija:
 • ni mogoče preklicati transakcije, vrniti denarja;
 • Če nekdo dobi dostop do denarnice in odšteje vsa sredstva, jih ne bo mogoče vrniti;
 • nestabilen potek.
 • Možno je, da bo Litecoin pristal na grafični kartici leta 2018

  Kljub dejstvu, da se kompleksnost priljubljenih omrežij peer-to-peer, vključno z LTC, postopoma povečuje, številni rudarji še naprej kupujejo ultra-moderne grafične kartice in zbirajo kmetije od njih. Da bi bila kriptopoeja resnično učinkovita, je treba upoštevati naslednje:
 • Da bi Litecoin pristal na video kartici Nvidia ali AMD, je potrebnokupiti najmočnejše modele, na primer GTX 1080 Ti ali Radeon Pro Duo. To so tisti, ki imajo najbolj produktivne grafične procesorje in imajo tudi pomnilnik, ki je zadosten za učinkovit kripto izhod.
 • Uporabite pristanišče Litecoin. Neodvisna kriptografija s pomočjo grafičnih kartic ne prinaša pričakovanih rezultatov, še posebej, če imate le 1-2 video kartic. Da bi bistveno povečali učinkovitost premoženja, je potrebno združiti s skupino ljudi, ki sodelujejo pri pridobivanju dolgotrajne oskrbe.
 • Kako izbrati grafično kartico

  Da bi bil Litecoin Cash ali LTC maksimalno učinkovit, morate biti zelo previdni pri izbiri video adapterjev za prihodnjo kmetijo. Upoštevajte naslednje parametre:
 • Količina grafičnega pomnilnika. Pri nakupu grafične kartice je zelo pomembno, da ste pozorni na količino pomnilnika. Čim višji je ta kazalnik, tem bolje. Trenutno je dovolj 6 GB, vendar je kompleksnost posojil Litecoina nenehno naraščala in kmalu bodo učinkovite le kartice, ki imajo 8 GB pomnilnika.
 • Pnevmatika. Hitrost vodila je odvisna od hitrosti video vmesnika. Višja kot je vrednost - hitreje se izvlečejo kriptomoneti in se kmetija izplača. Priporočamo vam, da kupite grafične kartice z 256 bitno ločljivostjo.
 • Hladilni sistem. Zmogljiva in produktivna video kartica potrebuje učinkovito hlajenje. Da bi se izognili potrebi po nakupu dodatne opreme za rekuperacijo toplote, bodite pozorni na ta trenutek. Najbolj "hladno" je grafična kartica podjetja AMD, ki je prejela indeks RX580.
 • Sposobnost razpršitve.Sodobne grafične kartice so običajno ustvarjene z določenim potencialom za povečanje produktivnosti. S pravilno in pravilno nastavitvijo lahko dosežete znatno povečanje moči (s 10 na 30%). Vendar pa vedno obstaja tveganje, da overclocked grafična kartica ne bo zdržala nepotrebnih obremenitev in bo zmanjkalo časa.
 • Stopnja lastništva. Pri izbiri video adapterja je izjemno pomembno, da ugotovite prave ocene podjetja Mayner, ki že aktivno uporabljajo eno ali drugo kartico na svojih kmetijah. Kljub temu, da je zmogljivost grafičnih kartic lahko podobna, v procesu pristanka kažejo povsem drugačno zmogljivost, hitrost pridobivanja.
 • Stroški. Če se združite in zberete kmetijo za Litecoin, morate biti pripravljeni na veliko količino za nakup GPU. Stroški grafične kartice, ki kažejo dobre rezultate v procesu kriptiranja, se začne pri 550 $. Nakup grafičnih kartic po nizkih cenah je zelo nevaren. V zadnjem času, primeri, ko pod krinko ene grafične kartice se prodajajo zastarele različice s prišite BIOS.
 • Najbolj učinkovite grafične kartice

  Najučinkovitejši video adapterji za lastnost Litecoin:
 • Nvidia Geforce GTX: 1080 Ti, 107010601050 Ti.
 • AMD Radeon: Pro Duo, Fury X, RX580 RX470 RX470.
 • Programi

  Rudarstvo Litecoin se začne najprej z namestitvijo kripto-bratranca, ki ga lahko prenesete z uradne strani: litecoin.org. Najbolj primerni in zanesljivi tipi repozitorijev so LTC Core, Electrum, Liteaddress, Jaxx in Exodus. Po prenosu torbice morate nastaviti in konfigurirati sinhronizacijo, ki je običajnoTraja veliko časa. Po izbiri in namestitvi denarnice morate prenesti pripomoček, ki vam omogoča uporabo opreme v lastnostih Litecoin. Za začetnike je idealna možnost program GUI Miner Scrypt, ki je preprost za nastavitev in ne zahteva dodatnih veščin, znanja. Za naprednejše uporabnike bodo delovali programi, kot je Cudaminer, Cgminer-311. Ne glede na to, katera programska oprema se bo uporabljala za pristanek Litecoin, je treba posodobiti gonilnik grafične kartice, preden ga nastavite in zaženete.

  GUI Miner Scrypt

  To je dokaj nov program, ki je postal neverjetno priljubljen med Maynerjem, saj ne zahteva posebnega znanja, je preprost za uporabo. Njegov vmesnik in funkcionalnost spominjata na podoben program za ekstrakcijo PTS-a, vendar ima bistvene razlike v strežniškem delu. Preden namestite in konfigurirate pripomoček, morate posodobiti gonilnik grafične kartice, saj boste z veliko verjetnostjo prejeli sporočilo o napaki, povezano z OpenCl. Dodati ga je treba tudi "izključitvi" protivirusnega programa, saj je GUI Miner Scrypt - "surova" alfa različica, ki je podvržena precej nadgradnjam in spremembam. Pogosto se uporabniki pritožujejo, da so protivirusni programi »ugriznili« in domnevno najdejo zlonamerno datoteko v korenu programa. Ampak ne skrbite, program je popolnoma "čist" in varen.
  Po namestitvi programa morate ustvariti profil Coinotron, ki je skupna platforma, ki ponuja skupno LTC, LTC Cash in številne druge rudarstvo z altoquinom. Nato morate iti v nastavitve profila, določiti naslov vaše denarnice, nastaviti geslo inprilagodite delovnega LTC Ta pripomoček vam omogoča uporabo skoraj vse opreme za kriptografijo. Tukaj lahko povežete in konfigurirate grafično kartico od AMD /Geforce, ASIC-rudar in zaženete proces lastnine Litecoin na procesorju. Program omogoča ne le povezovanje različnih naprav, temveč tudi hkratno uporabo več kmetij ali ASIC-maimer.

  Invalidi v bazenu

  Danes je vse več Majev združenih skupaj, saj je skupaj lažje najti in obdelati informacijski blok, za katerega bodo nagrajene nagrade. Bodite pozorni na plačilni sistem skupine, saj se pogoji lahko razlikujejo. Velika večina območij, ki omogočajo kolektivno pogajanje, uporabljajo eno od dveh spodbujevalnih tehnologij - PPLNS in PPS. PPS - najbolj pošten sistem nagrad. Pri tem vsak član skupine prejme svoj delež, ki se izračuna na podlagi kompleksnosti mreže strokovnjakov in porabljenih sredstev. Treba je opozoriti, da taki bazeni zaračunavajo provizijo, ki se lahko giblje od 1 do 3%. Obstaja tudi verjetnost, da se bo združenje razglasilo za bankrot, če za dolgo časa ne bo mogoče najti bloka.
  PPLNS je najbolj priljubljen sistem med podjetjem Mayner. To je posledica dejstva, da bazen ne zaračunava provizije ali je njena velikost zanemarljiva. Verjetnost, da se bazen, ki deluje na podlagi te tehnologije, razglasi za stečajnega, je praktično nič.

  Najboljše naboje

  Kljub temu, da je danes veliko različnih nabojev, so najbolj priljubljeni in stabilni:
 • F2pool.
 • zgoraj.
 • Multiball.
 • Litecoinpool.
 • Alternativni načini pridobivanja svetlobnih predalov

  Tudi če nimate materialne priložnosti za nakup drage opreme, danes obstaja več načinov, da lahko postanete lastnik kriptovalyut. Kriptomoneti se lahko pridobijo z:
 • lastnostjo v oblaku;
 • mesta žerjavov.
 • Rudarstvo v oblaku: načelo dela

  Rudarstvo v oblaku - način pridobivanja ene ali druge kripto valute z uporabo oddaljenega podatkovnega centra, ki ima ogromen računalniški potencial. To uporabnikom omogoča, da opustijo nakup drage opreme, kot tudi da se izognejo morebitnim tveganjem, povezanim z njegovim delom, na primer nenačrtovanimi okvarami. Prav tako ni potrebe po stalnem dostopu do interneta, iskanju cenejšega vira električne energije. Vsi možni tveganji in stroški vzdrževanja se nanašajo na podatkovni center. Storitve takšnih storitev praviloma uporabljajo ljudje, ki živijo v državah s precej visokimi stroški električne energije, in tiste, katerih raven tehničnega znanja je na ravni, ki si ne dovoljuje sestave in servisiranja kmetije. Storitev, ki zagotavlja storitev cloud-hiše, prenaša na najem v celoti servisirana in razpoloženje za pravilno delovanje opreme. Vsakdo se lahko seznani s pogoji najema, kupi želeni paket storitev, po lastni presoji pa distribuira kupljeno moč. Pomembne prednosti takih storitev so:
 • Enostavnost. Mesta teh storitev so intuitivnajasen vmesnik, storitev za podporo strankam in zasebni klicni center, ki vas kliče, da dobite najobsežnejši odgovor na vsa vprašanja.
 • Razpoložljivost. Večina storitev ponuja začetne pakete različnih cenovnih kategorij. Najnižji stroški najema običajno znašajo od 1 do 10 USD.
 • Odsotnost dodatnih skrbi. Uporabnik, ki je plačal najemnino, se lahko varno ukvarja s svojimi zadevami in ni vezan na eno mesto. Ni mu treba nadzorovati delovanja opreme, plačevati računov za porabljeno električno energijo in popravljati aparate. Če prejmete pasivni dohodek, lahko opravljate svoje posle.
 • Med pomanjkljivostmi spadajo:
 • Manj dobička. Vsaka storitev je ustvarjena, da bi prinesla prihodek. Lastniki podatkovnih centrov prodajajo računalniško moč z določenim pribitkom. Na primer, če vlagate 5.000 dolarjev v nakup lastne opreme, ki je konfigurirana za delo v bazenu, se bo izplačala veliko hitreje kot vlaganje enakega zneska v oblak.
 • Oprema ne bo postala vaša. Z vlaganjem denarja v nakup ACIC ali kmetije, boste sčasoma vrnili in prodali. Če ste kupili določeno količino zmogljivosti, potem potem, ko pogodbena oprema ostane v službi najemodajalca.
 • Goljufija. Na internetu je veliko projektov, ki ponujajo privlačne pogoje sodelovanja. Toda takoj ko zberejo veliko denarja od strank, takoj izginejo.
 • Rudarstvo v oblaku: ocena

  Za najbolj stabilne in zanesljive vire,delajo več kot eno leto, lahko pripišemo:
 • Genesis-Mining.
 • HashFlare.
 • Žerjavi

  Tako imenovani žerjavi so kraji, ki omogočajo zaslužiti majhno količino kriptovalyuta za izpolnjevanje določenega pogoja. Na primer, morda vam bo na voljo, da si ogledate oglas ali vnesete captcha. Najbolj aktivni uporabniki trdijo, da lahko zaslužite do 2 $ na dan.

  Sorodne publikacije