Kako odstraniti Delta-Homes: najpreprostejše metode

Kot je za virus grožnje napadajo sistem Windows Internet, ki je sprva videz teh OS, ki zdaj, lahko štejejo jih ne more niti deset, ampak na stotine tisoč. Med njimi je skupina ugrabiteljev - to so tako imenovani ugrabitelji brskalnikov. Ena od teh groženj, čeprav ne najbolj nevarna, je program Delta-Homes. V nadaljevanju bo opisano, kako ga odstranite iz računalnika. Tehnika za odpravo (nevtralizacijo) tega virusa je dovolj preprosta in se lahko uporablja za skoraj vse znane tovrstne programčke (z redko izjemo).


Kaj je Delta-Homes?

Ta aplikacija, tako kot vsi njeni sorodniki, prodira v računalnike kot affiliate programsko opremo pri nameščanju programskih paketov, prenesenih iz nezanesljivih virov ali spletnih mest, ki vsebujejo oglaševalske viruse.
Vpliv na sistem je običajno omejen na zamenjavo zagonskih strani in iskalnikov v brskalnikih, namestitev lastnih dodatkov in panelov (razširitve), upočasnitev hitrosti internetne povezave, stalno prikazovanje oglasov, nalaganje sistemskih virov itd. . Vendar pa lahko s podaljšanim bivanjem v računalniku programček ustvari trajno preusmeritev virov, ki vsebujejo viruse. In že ima resne posledice. Če pravočasno ne boste vzeli časa, boste lahko celo zmagali, če bodo ukradene zaupne informacije ali če operacijski sistem ne bo več deloval.

Kako odstraniti Delta-Homes iz računalnika kot aplikacije?

Toda to je bila teorija.Zdaj se začne praksa. Vprašanje, kako odstraniti Delta-Homes, je v začetni fazi rešeno z odstranitvijo samega apleta iz sistema in ne iz brskalnikov.


Aplikacija ni posebej prikrita, zato jo lahko najdemo v oddelku programov in komponent nadzorne plošče (Windows 10 je najlažji način, da ga prek ukaznega ukaza pokličete prek menija »Zaženi«). Ampak tukaj morate biti zelo previdni, ker virus sam namesti več dodatnih programov, ki jih je treba tudi izbrisati, če ne želite, da se sčasoma ponovno aktivira.
Odstranitve vključujejo naslednje programčke:
 • Delta Toolbar.
 • Orodna vrstica Delta Chrome.
 • Zaščita brskalnika.
 • Najprej se izvede standardni postopek odstranitve, po katerem morate poiskati in izbrisati vse ključe v registru sistema (regedit v ukazni mizi, poiščite "Ctrl + F, prehod po rezultatih - F3"). in v "Raziskovalcu."

  Dejanja brskalnika

  Končno lahko takoj začnete razmišljati o tem, kako odstraniti delta-homes.com iz brskalnikov, saj so orodne vrstice (plošče) večinoma nameščene v »Chromu«. in vzemite kot osnovo (čeprav je v vseh drugih brskalnikih ukrepanje in jih je treba opraviti obvezno za vsak sistem, ki je na voljo).
  \ t
  Tako je problem, kako odstraniti Delta-Homes na tej stopnji, preverjanje lastnosti nalepk absolutno vseh brskalnikov, nameščenih v računalniku (meni PCM na ikoni brskalnika z izbiro ustrezne vrstice). V vrsti poljaobjekt, ki označuje celotno pot do izvedljive datoteke brskalnika, se mora končati z njegovim imenom in končnico EXE (za »Opera« in nekatere druge brskalnike je lahko zagonska datoteka Launcher.exe). Vse vnose v registru, ki so prisotni po končnici, je treba odstraniti in shraniti.
  Po tem morate vnesti nastavitve in spremeniti začetno stran, iskalnik in odstraniti (ali izbrisati) vse dodatke, čeprav so nekako povezani z želenim virusom. Da bi se izognili izgubi časa, lahko uporabite standardna orodja za ponastavitev na tovarniške nastavitve, potem pa se bo izbrisalo vse, kar je bilo vključeno v brskalnik.

  Kako odstraniti www.delta-homes.com z oddaljenim namestitvenim programom?

  Uporabite lahko še bolj radikalne metode, ki virus samodejno odstranijo iz sistema v obliki aplikacije in v obliki brskalnika. Za primer preberite pripomoček iObit Uninstaller. V prilogi je seznam programov zelo podoben tistemu, ki se pojavlja v ustreznem razdelku "Nadzorne plošče", tako da zgornjih appletov dela ne bo mogoče najti. Paketno brisanje lahko takoj postavite, da ne ločite posamezne komponente.
  Za zanesljivost se morate prijaviti v podokno brskalnika in tam odstraniti ustrezne virusne dodatke, če jih imate. Po izvedbi vseh dejanj (za standardno brisanje in iskanje v registru, da je pri uporabi električnega orodja) obvezen popoln ponovni zagon sistema.

  Dodatni ukrepi

  Pravzaprav je to tako preprosto rešenovprašanje, kako odstraniti stran Delta-Homes, sam virus in z njim povezane komponente. Po ponovnem zagonu sistema večina strokovnjakov priporoča, da opravite celoten pregled računalnika z orodji, kot je AdwCleaner. Priporočljivo je, da ne uporabljate nepremične, ampak prenosne različice, saj je lahko celo nameščen paket okužen z virusi tretjih oseb, ki so v sistem vstopili zaradi glavne grožnje.

  Sorodne publikacije