Primer tehnične odličnosti je kolo Stels Navigator 610

V današnjem hitrem svetu se velika pozornost posveča zdravemu načinu življenja in telesni dejavnosti. Eden od pomembnih sestavnih delov koristnih počitnic je turizem in podobno. Ogromna priljubljenost med ljudmi je zasluženo dobila kolesarski šport, ki pomaga ohranjati telo v harmoniji in dobiti pozitivna čustva. Najprimernejša možnost za začetnike je model z dvema kolesoma, kot je Stels Navigator 610.

Zgodovinske korenine blagovne znamke

V svetu podjetja se je Stels pojavil pred kratkim - leta 1998. Od takrat se je hitrost njenega razvoja hitro povečevala in se je razširila na neverjeten obseg. Danes je znamka lahko ponosna na številne modele lastne proizvodnje, katerih število presega 200 enot. Eden najbolj iskanih modifikacij dvokolesnih vozil je kolo Stels Navigator 610, ki združuje najbolj potrebno in moderno.


Na kratko o glavnem

Danes je kolo Stels Navigator 610 Disc zelo priljubljeno med kupci. To vozilo spada v kategorijo gorskih koles. Namenjen je vožnji na nepopolni zemlji in terenski vožnji. Kolesarski okvir ima aluminijasto interpretacijo, ki zagotavlja neverjetne lahke izdelke. Zahvaljujoč vzmetno elastomerni izvedbi vilic se vozilo gladko premika v območju kakršnegakoli tipa. Okrepljena konstrukcija platišč vam omogoča enostavno izvedbo popravilzagotoviti ravnanje in popravljanje deformirane oblike slednje.


Zavorni sistem kolesa je diskreten. Tako lahko vozite tudi v težkih in ekstremnih pogojih. Osnovna oprema kolesa predvideva prisotnost udobnega opore za noge in plastične spremembe kril, ki ščitijo lastnika pred vdorom umazanije in vode v oblačila v dežju in slabem vremenu.

Tehnične značilnosti

Namen vozila je vožnja v hribovitem terenu in prehodu, ki vključuje ekstremno in rahlo nepazljivo vedenje na cesti in drugih tleh. Zato ima kolo močne tehnične lastnosti:
 • Spremembe velikosti okvirjev - 155; 175; 195; 215 palcev. Slednje je izdelano v aluminijasti interpretaciji, da se zagotovi enostavnost in nadaljnja okretnost izdelka.
 • Vtič tega vozila ima vzmetno elastomerno strukturo.
 • Velikost koles je 26 palcev.
 • Kolo se ponaša z okrepljeno jedilnico.
 • Hod vilic je 80 mm.
 • Zavorni sistem ima mehansko obliko diska.
 • Število vrtljajev za ta model vozila je 21 enot.
 • Zavorni sistem

  Model kolesa Stels Navigator 610 ima neverjetne in dokaj moderne zavore z V-zavorami. Njihova značilnost je edinstveno načelo dotika blazin z obročem, ki upočasni njegovo torzijo. Ta sestavni del vsakega vozila je precej enostaven za vzdrževanje. Zavore tega kolesa so hitro strele. Nisopregrevanja, kar pozitivno vpliva na življenjsko dobo modela.

  Politika oblikovanja cen

  Odlično prevozno sredstvo z demokratično ceno je kolo Stels Navigator 610, ki je pogosto bolj pozitivno kot njegovi kupci. Dokaz za to so odlična kakovost, odlične lastnosti in neprekosljiva vzdržljivost. Strošek vozila s popustom proizvajalca se giblje od 14000 do 14500 rubljev.

  Stels Navigator 610: pregledi strank. Koristi, minusi in podrobnosti kolesa

  Glede na številne preglede lastnikov in strokovnjakov iz industrije so ti modeli določen tandem neverjetne zanesljivosti in vrhunske kakovosti. Glavna prednost takega vozila je njegova enostavnost zaradi aluminijastega okvirja. Lepa amortizacija vam omogoča, da se vsak dan premikate po makadamskih cestah in pločnikih, ne da bi pri tem ogrozili konstruktivno neoporečnost izdelka. Vožnja s strmim drsenjem ali premikanje z ovirami ni problem. Ovire je mogoče zlahka premagati zahvaljujoč izjemnemu hitremu izbiranju in zadostnemu številu načinov. Stels Navigator 610 je opremljen z zelo kakovostno gumo z izjemno zaščito. Ima čudovit oprijem brez tal in služi lastniku več kot eno leto. Med pozitivne točke, ki jih ni mogoče prezreti med delovanjem, in spodbujati ročaji na volanu. Zahvaljujoč slednjem, roka na njih ne zdrsne, se ne utrudi in je v udobnem položaju. Kljub številnim pozitivnim trenutkom, s katerimi se soočajo lastnikikolesa Stels Navigator 610 Disc, pregledi o njem niso samo pozitivni. Med negativne strani vozila je trden sedež, ki ne zagotavlja želenega udobja med dolgimi vožnjami. Tudi kolesarji imajo pogosto težave s integriteto pedal. Nedavni malomarni izkoriščanja zelo hitro postanejo nedelujoči in zahtevajo takojšnjo zamenjavo.

  Sorodne publikacije