Kako namestiti Watsap na računalnik: Navodila

Watsap je priljubljen sel za mobilne naprave in namizne računalnike. Razvijalci so ustvarili vse pogoje, ki lahko sprejmejo uporabnike pametnih telefonov, pa tudi uporabnike osebnih računalnikov in prenosnih računalnikov. V telefon lahko namestite priročno aplikacijo. V računalnik lahko namestite Watsap in uporabite priročno funkcionalnost in vmesnik, izdelan posebej za računalnik. Oglejmo si načine namestitve.

Vse metode

Uporabljate lahko dve metodi, ki omogočata komuniciranje prek Messengerja v računalniku:
 • Namestite Watsap v računalnik preko emulatorja operacijskega sistema Android.
 • Namestite uradno aplikacijo.
 • Oglejmo obe možnosti v obliki vodnika po korakih.

  Uradna računalniška aplikacija

  Na preprost način lahko uporabite uradni vir za razvijalce, da prenesete distribucijo:
 • Odprite brskalnik in pojdite na uradno stran WhatsApp.
 • Na desni strani strani kliknite gumb Prenos za Windows. Če imate operacijski sistem Mac OS X, kliknite spodnji gumb z ustreznim podpisom.
 • Namestitveni program se naloži na osebni računalnik. Njegova velikost je najmanj 80 MB, odvisno od različice. Če želite namestiti Watsap v računalnik, bo moral namestitveni program prenesti nekaj datotek s strežnika.
 • Zaženite preneseno distribucijo.
 • Po namestitvi se morate prijaviti z mobilno napravo. Uporabite sporočila brezregistracija iz pametnega telefona ne bo mogoča. V oknu Watsap se prikaže koda QR, ki jo želite skenirati s kamero vašega pametnega telefona.
 • Odprite WhatsApp na telefonu in pojdite v razdelek WhatsApp Web preko menija.
 • Usmerite kamero na kodo QR na zaslonu monitorja in počakajte, da sistem prepozna vaš račun. Na ta način se lahko prijavite v svoj račun brez uporabe uporabniškega imena in gesla.
 • Zdaj veste, kako na svoj računalnik brezplačno namestiti "Watsap" v ruskem jeziku in ga začeti uporabljati. Mnogi se sprašujejo, kako lahko uporabite znani vmesnik mobilne aplikacije na računalniku. Spodaj boste videli odgovor.


  Namestitev preko emulatorja

  Preden namestite Vatsap na računalnik brez telefona, morate prenesti emulator operacijskega sistema Android. Najdete ga lahko na uradnem viru razvijalcev. Odprite povezavo v katerem koli brskalniku in kliknite gumb Prenesi. Priporočljivo je, da onemogočite programe drugih proizvajalcev za povečanje hitrosti emulatorja. Še posebej v primeru, če se vaš računalnik ne more pohvaliti z veliko količino RAM-a. Ko je prenos končan, zaženite namestitveni program in sledite navodilom - sprejmite licenčno pogodbo, podajte imenik za programske datoteke in počakajte na konec razpakiranja.
  Ko prvič zaženete emulator, morate počakati na prvotno konfiguracijo navideznega stroja. Kot vsaka naprava na Android, bo BlueStacks zahteval vodilno vlogonastavitve po meri - izberite jezik, avtorizirajte prek Google Računa. Ne morete ustvariti novega računa in v brskalniku Google Chrome na primer uporabiti nabiralnik.

  Po vseh nastavitvah lahko namestite Watsap v računalnik v ruskem jeziku z mobilnim vmesnikom:
 • Na namizju namizja kliknite ikono Play Store - popolna trgovina aplikacij, ki namesti vse programe in igre. na pametnih telefonih s sistemom Android.
 • V iskalno polje vpišite WhatsApp.
 • Pomaknite se na program in kliknite gumb "Namesti".
 • Na koncu prenosa lahko na namizju emulatorja najdete ikono sporočila.
 • Kako uporabljati?

  Zdaj veste, kako namestiti Watsap preko emulatorja in uporabiti messenger z znanim vmesnikom. Registrirate se lahko tudi iz računalnika prek emulatorja. Vendar za to še vedno potrebujete številko mobilnega telefona.
  Zaženite program preko Bluestacks in vnesite številko v ustrezno polje. Telefon bo prejel SMS s potrditveno kodo, ki jo morate vnesti v računalnik. Po tem bo v WhatsApp ustvarjen račun. Upoštevajte, da v tem primeru hkratna uporaba enega računa na računalniku in pametnega telefona ne bo delovala - ta možnost je na voljo samo za uradno aplikacijo WhatsApp za stacionarne platforme. V drugem, preko emulatorja, boste imeli dostop do celotne funkcionalnosti mobilne aplikacije.

  Sorodne publikacije