Kako izklopiti radio? Radiotok v apartmaju

Živi v katerem koli mestnem stanovanju brez težav bo lahko na domačih kvadratnih metrih našel vtičnico nestandardne oblike - radiotochek. Toda tisti, ki so še vedno zvesti do radijske zveze, so ostali enotni. Zato so mnogi zaskrbljeni glede vprašanja: Zakaj potrebujete radijsko postajo v stanovanju, za katero morate vsak mesec oddati nekaj svojih krvnih financ, ali je mogoče z njo zavrniti? Temu bo posvečen podroben odziv.

Pomembna vloga za radijsko postajo

Niso vsi tisti državljani, ki želijo odreči radiju, seznanjeni z njegovo najpomembnejšo funkcijo. Ampak po vsem, je ona tista, ki je glavni in včasih edini vir, ki bo lahko v stanovanju, ki živi v stanovanju, opozoril na absolutno vsako NA - naravno nesrečo, antropogeno katastrofo, teroristično dejanje, razglasitev vojaške države v državi itd. ne le vitalne vitalne informacije iz prve roke, temveč tudi načrt odrešenja, navodila za nadaljnje ukrepanje.


Zato noben stanovanjski objekt ne obratuje brez obveznega priključevanja na omrežje žičnih opozorilnih in radijskih oddaj, pomanjkanje radia v bivalnem prostoru pa je ena najhujših kršitev pravil in normativov tehnologije gradnje. Konec koncev je pravočasna pridobitev informacij o smrtni nevarnosti lahko neuspeh pri ceni človeškega življenja.
Zakaj točno na mreži žičnega radia, tako nepriljubljenega v današnjem času,je tako pomembna funkcija? Za odgovor je več razlogov:
 • zagotovljen je samo radijski sprejemnik v pogojih popolnega izklopa, npr. Radijsko omrežje deluje neodvisno od električnega omrežja;
 • je ena najhitrejših sodobnih metod razširjanja informacij v ekstremnih razmerah;
 • Kakovost prenosa podatkov po svetu nima analogij.
 • Zato je treba pred izklopom radia upoštevati, da v njegovi odsotnosti lahko izgubite edini vir pomembnih informacij v okolju NA.

  Stališče ministrstva za nujne primere

  Ministrstvo za nujne primere na podlagi FSU ("ruske radiodifuzijske mreže in obvestila") v skladu z zveznim zakonom št. zdravje. Zato agencija meni, da vprašanje, kako zapustiti radio v stanovanju ni izvedljivo. Mreže FSUE FSUE so sestavni del infrastrukture za opozarjanje prebivalstva v katerem koli mestu o različnih NA. Zato se radiodifuzno omrežje uporablja ne le z lokalnimi in zveznimi radijskimi kanali, ampak tudi s sistemi MES.

  Ali je mogoče zavrniti radijske postaje?

  Kljub vsem zgoraj navedenim, mnogi državljani ne želijo prevzeti takšnega arhaizma v svojem stanovanju kot radijska postaja. Glavni razlog za opustitev je naročniška provizija - tudi za neuporabljeno vtičnico RSVO mesečno ima določene zneske.
  Danes je mogoče zapustiti svoj radijski sprejemnik s plačilom samo zanjnačin - da ga uradno onemogočite. Rezultat bo odstranitev točke radijskega sprejemnika. Vendar pa je ta storitev plačana - od 60 do 100 rubljev, odvisno od regije Ruske federacije.


  Naročnina za radiotokochko

  Pristojbina za radijske sprejemnike je relativno majhna - približno 70 rubljev na mesec. To je dražje za vse, da se spopade z Muscovites - 88 rubljev na mesec. Če bo vaš HOA ali družba za upravljanje sklenila individualno pogodbo s FSUE, se lahko plačilo za vsakega lastnika zmanjša na 40 rubljev.
  Toda s pomočjo preproste aritmetike lahko ugotovimo, da se ti majhni zneski spremenijo v letne 500–1000 rubljev za storitev, ki je ne uporabljate. Kar zadeva sporočila o Državnem zboru, mnogi verjamejo, da se lahko popolnoma zanašate na pripomočke, ki lahko trajajo dolgo časa brez priključitve na vir energije.

  Tukaj je algoritem, ki vam pove, kako izklopiti radio v stanovanju:
 • Pripravite potrebno dokumentacijo: kopijo potnega lista državljana Ruske federacije (prva stran, pismo z zadnjim žigom na kraju stalnega prebivališča), izjavo o prekinitvi radijske zveze. (obrazec je mogoče prenesti na spletno stran RSHO, pa tudi v pisarno RSHO, njeno družbo za upravljanje), potrdilo o radijskih storitvah za tekoči mesec, potrdilo o odsotnosti dolgov pri MFC, ZHBK, ZHKO, itd. drugi stanovanje ali hišo, nato pa morate dodatno pripraviti dokumente, ki potrjujejo vaše lastništvo prostorov, kjer želite izklopitiradio
 • Navedite vse navedene dokumente v MRSA na kakršen koli prikladen način: s kontaktiranjem urada podjetja; e-pošta s skeniranimi prilogami; Po pošti Rusije (s papirnatimi fotokopijami) s priporočenim pismom vodji organizacije (za Moskva - MGRS, za Sankt Peterburg - RS St. Petersburg). Pomembno je omeniti, da se oddelki te storitve nahajajo le v Moskvi (ulica Usievicha, d. 18a) in v Sankt Peterburgu (ulica Varshavskaya, d. 118). Prebivalci drugih mest bi se morali obrniti na pisarne Rostelecom, ki je odgovorna za radijske postaje v regijah. Druge načine ravnanja bomo obravnavali še naprej.
 • Plačajte račun za storitev.
 • Ob načrtovanem dnevu vam bo plačan radijski inženir, ki bo uradno uničil radijsko postajo v vašem stanovanju. Po opravljenem delu vam mora dati potrdilo o odklopu.
 • Te informacije morate poslati osebno ali v skenirani kopiji elektronske pošte vaše družbe za upravljanje. Od datuma, navedenega v dokumentu, vam ne bomo zaračunali naročnine.

 • Možnosti dokumentacije

  Kako izklopiti radio v stanovanju, se ne obračam na RSVO in Rostelecom:
 • Osebno zagotovite vse potrebne dokumente svojemu stanovanjskemu uradu. Organizacija je dolžna poslati vaše dokumente naslovniku, kot tudi, da vas seznani z datumom obiska radijskega inženiringa, po predhodnem dogovoru z vami.
 • Pritožba na paket dokumentov v MFC. Shema je enaka - priskrbite dokumentacijo, izpolnite prijavo, plačate storitev.
 • Preko internetne storitve "Moj.""Preglejte zahtevane dokumente, plačajte potrdilo o storitvah prek vaše spletne banke, nato pa pojdite v oddelek" Elektronski sprejem ", kjer lahko pustite zahtevo za obisk strokovnjaka, priložite skeniranje dokumentov in elektronsko potrdilo o plačilu. 35)
 • Kljub pomembni funkciji - pravočasnemu obveščanju Državnega zbora - zanima, kako veliko radijskega signala izklopiti. Danes ni težko izvesti potrebnih manipulacij pri njeni odpravi v stanovanju, možna pa je tudi množična predložitev potrebne dokumentacije.

  Sorodne publikacije