Plot, Limbs in Goljufije za Batfield 4

Igra "Batfield 4" se je na trgu iger na srečo pojavila 29. oktobra 2013, pri čemer je prekinila vse tekoče evidence za predprodajo. Rezultat igre je zaznamoval začetek celotnega obdobja, ki je pokazal neverjeten realizem. Izdelek je prejel veliko pozitivnih mnenj tako iz navadnih igralcev kot iz priljubljenih igralnih izdaj. Kljub visoki stopnji obdelave se je izkazalo, da je igra precej zapletena.

Zgodba

Vsi ukrepi, ki potekajo v četrtem delu, so neposredna razširitev "Battlefield 3". Igralec se mora potopiti v vlogo Daniela Reekerja - vojaka obveščevalne enote "Pokopališče". Zgodba se začne leta 2026 na eni od operacij v glavnem mestu Azerbajdžana, kjer naj bi ekipa protagonista obiskala ruskega informatorja. Med operacijo skupina vojaških sil zaznava rusko vojsko, zaradi katere je treba zoperstaviti kraju ukrepanja. Junaki uspejo pobegniti, vendar se naučijo žalostne resnice, da se Kitajska pripravlja na vojaški udar.


Zgodovina iger se hitro razvija in ekipa ameriških vojakov se mora nujno evakuirati iz Šanghaja. Obtoženi so umora sedanjega vodje države, Kitajska pa razglaša vojno stanje. Novi vodja napoveduje vojaški status in razveljavi načrtovane vladne volitve. Svet je v stanju nove hladne vojne proti ZDA. Na kitajski obali so skoncentrirane velike vojaške sile obeh velesil. Šanghaj absorbira val protestov - protestniki vstopajo v odprto soočenje z nacionalno vojsko.Ekipa uspe zapustiti Kitajsko in vstopiti na ozemlje Singapurja kot begunci. Tam opazujejo mrzlo sliko potopitve ameriške flote in propad celega imperija. Po tem, "Tombstones" bodo morali boriti podzemno vojno.


Konec

Igra ponuja več možnosti za dokončanje zgodbe. Igralcu je dana možnost izbire:
  • Ne dajajte bombe nobenemu od sopotnikov, medtem ko uničujete "Valkyrie".
  • Daj Hannah bombo, ki bo Irca in Paca pustila živega.
  • Dajte Ircu bombo in rešite Hannah.
  • Čit na "Battlefield 4"

    Kljub zanimivi zasnovi in ​​dobri izvedbi postavitve so mnogi igralci igrali zelo težko igro. Da bi rešili ta problem, so bile določene številne zbirke za goljufije na "Battlefield 4", ki se med igralci imenujejo "trener". S svojo pomočjo lahko igralec postane neviden, dobi neskončno orožje in najde neranljivost krogel. Takšni pomožni programi pogosto prihajajo v paketu z grdimi virusi, zato jih ne priporočamo.

    Sorodne publikacije