Vtičnik WordPress: seznam, izbire, funkcije in izvedljive funkcije

Analitika je eden od načinov zbiranja podatkov, ki lastniku strani daje vse potrebne informacije o uporabljenih trendih in oblikovanju. Za pravilno razlago in druge zakone je potrebno zbrati bralce in jih analizirati. Lahko se veliko naučite iz misli uporabnikov spletnega mesta, če se naučite poslušati. Za to so potrebna posebna orodja, WP pa lahko pomaga pri tem. Kot pri večini drugih funkcij, WordPress plug-ini opravljajo delo hitro, učinkovito in ne odvračajo bralca od glavne lekcije.

Na kratko o WordPressu

WordPress je eden izmed najbolj priljubljenih sistemov za upravljanje vsebin, nameščenih na skoraj 75 milijonih spletnih mest. To je super v tej odprtokodni programski opremi, ki ponuja več kot 53.000 različnih vtičnikov, ki uporabnikom omogočajo, da razširijo funkcionalnost svojih spletnih mest.


Predstavljajo orodja za SEO, povezujejo se s socialnimi omrežji, predpomnilnikom in lahko veliko več delajo na podlagi vedno večjih potreb skrbnikov. Vključujejo dodatke za povratne informacije za uporabnike, ki so odlični za izvajanje trendovskih aplikacij odjemalcev. Uporabnik lahko vedno doda WordPress obrazec za povratne informacije brez vtičnika na ločeni strani spletnega mesta in se tako popolnoma izogne. Označeni vtičniki pa lahko opravijo svoje delobolj učinkovito.

Potreba po namestitvi vtičnika

Vtičnik lahko deluje na različnih načelih: predlogih, ocenah, komentarjih in celo ocenah komentarjev. Obiskovalci lahko pošljejo poročila o napakah ali sodelujejo v anketah. Če lastnik začne delati s svojo spletno stranjo, lahko celo napiše osebna pisma svojim prvim strankam in dobi povratne informacije. Počutili se bodo zelo privilegirani, da bodo dali dragocene predloge.


Vtičnik za povratne informacije WordPress je idealen za uporabnike, ki želijo svoj um pustiti čez nekaj sekund. Težave za administratorje in lastnike mest - samo eno: da lahko izbirajo z več kot sto različicami. Tisti razvijalci in skrbniki internetnih virov, ki so že uspešno uporabljali storitev, delijo svoje vtise in razvrstijo uspešne vtičnike za WordPress. Seznam desetih najboljših:
 • Uporabniški način Pro Modal.
 • Feedweb.
 • WebEngage.
 • JotForm.
 • Povratne informacije Kat.
 • FormGet.
 • Feelback.
 • Univerzalna ocena zvezd.
 • WP-PostRatings.
 • Ocena-widget.
 • Integrirano orodje WordPress Form Builder

  Form Builder je obsežen WordPress vtičnik za zbiranje povratnih informacij obiskovalcev, shranjevanje podatkov v bazo podatkov in dostopanje do njih na orodni vrstici. Obrazci se lahko inteligentno strukturirajo. Program ima pogojno logiko, ki se uporablja za zmanjšanje zbiranja podatkov. Nastavitve, postavitev in elementi obrazca so konfigurirani brez kode. Vtičnik ponuja različne različice modelaza raziskave, zbiranje podatkov in povratne informacije uporabnikov.
  Za zagotovitev interakcije lahko uporabniki spremljajo svojo vsebino na portalu, urejajo ali nalagajo datoteke skupaj z njimi. Prav tako je mogoče dodeliti ocene in uvrstitve sporočil po meri. WordPress plugin je integriran z visoko kakovostnimi ponudniki e-poštnih storitev in lahko pošilja različne poštne sezname uporabnikom z različnimi stopnjami ocenjevanja. Vse te funkcije osebju spletnega mesta omogočajo, da prejemajo povratne informacije, delijo obiskovalce na podlagi njihovih ocen in nato pošljejo ustrezna e-poštna sporočila vsaki vrsti obiskovalca. Ta priljubljena možnost je plačana, lahko jo kupite v CodeCanyonu za 35 $.

  Uporabniška komunikacija in kontaktni obrazec Prosi za uporabnike

  Plugin za povratne informacije za WordPress Usernoise Pro Plugin ima modularno obliko povezave do spletnih mest, ki delujejo na WP motorjih. Vsak element, ki se prikaže v javnem vmesniku, je mogoče konfigurirati. To osebju spletnih storitev omogoča oblikovanje in oblikovanje vprašanj v skladu s poslovnimi potrebami. Vtičnik ima kratko kodo za vnos obrazca neposredno v objavo ali na stran. Ocene lahko dobite v 4 kategorijah, ki jih skrbniki urejajo po lastni presoji. Deluje s programom Akismet za preprečevanje neželene pošte, združljivosti z več mesti in je pripravljena za lokalizacijo. Združljiv je tudi s katero koli predlogo spletnega mesta, ki ne more izvesti povratnih informacij brez vtičnika WordPress. Ta možnost je prav tako plačana, lahko jo kupite v CodeCanyonu za 12 $. Feedweb je preprost vtičnik, ki ga lahkododajte gradnik na katero koli izbrano sporočilo. To bo webmasterju omogočilo, da obiskovalcem zastavijo vprašanja, ki so omejena z obliko »Da /Ne«. Ko ste skrbno formulirali vprašanje, lahko dobite natančne povratne informacije o postu. Vprašanja, ki ste jih zastavili enkrat, so shranjena in se lahko uporabijo pozneje.
  Ko je mesto nameščeno, postane spletno mesto bolj interaktivno z bralci. Glasujejo lahko, ocenjujejo povratne informacije, odgovarjajo na vprašanje, da je enostavno najti novo vsebino in s tem povečati čas, ki ga porabijo na spletnem dnevniku. Pripomoček za oceno je animiran in ima kodo HTML5, ki zagotavlja varnost in zasebnost. Priloženo je vsakemu sporočilu ročno. Dodate ga lahko v stransko vrstico, tako da vstavite kratko kodo. Na voljo je v treh različicah - Free, Plus in Pro, kar pomeni, da ga lahko poskusite brezplačno.

  Vprašalnik za stranke WebEngage

  Pregledi izdelkov, ankete potencialnih strank, ankete o zadovoljstvu strank ali pričakovanja kupcev so običajni načini zbiranja povratnih informacij od javnosti. WebEngage vam lahko pomaga, da jih izvajate na spletnem mestu (deluje na motorju WP) in jih analizirate z uporabo poročil in analitičnih modulov. Uporabniki lahko spremljajo vse preglede, podatke, zbrane ali prejete e-poštne naslove na priročni konzoli, in se odzovejo na ponudbe ali druge preglede neposredno iz njega.
  Odziv na povratne informacije ne bi smel biti standarden. Push-sporočila so na voljo v obliki popustov, vsako sporočilo pa se analizira analitično, tako da je razmerje med prikazi in kliki aliprofil obiskovalcev. Povezave do e-poštne naročnine lahko dodate na seznam MailChimp. Najnovejše brezplačne in plačane različice 14-dnevne preskusne različice.

  Če potrebujete pop-up obrazec za povratno informacijo, ki bi moral okrasiti spletno mesto, naročite namestitev JotForm. Ko kliknete gumb na vseh straneh, ko je plugin aktiviran, se prikaže pojavno okno. Obliko je mogoče izdelati z intuitivnim vlečenjem in spuščanjem. Posebnost WordPress dodatka je pojavna oblika povratnih informacij, ki jo uporabniki lahko izpolnijo, ne da bi zapustili stran. Po izpolnitvi obrazca lahko oseba nadaljuje z mesta, kjer se je ustavil. Lahko dobite odgovore uporabnikov elektronske pošte. Ta vtičnik lahko brezplačno uporabljate do 100 aplikacij mesečno, nato pa morate preiti na premijski načrt.

  Priročnost in odprtokodni programski dodatki za odprtokodno kodo

  Mnogi uporabniki menijo, da je Feedback Cat resnično koristen čep za zbiranje pregledov. Uporablja se brezplačno, popolnoma se integrira z WP in ne zahteva nobenega napora med namestitvijo. Na spletno mesto ne dodaja nobene lastne ali promocijske znamke. Uporaba vtičnika je tudi enostavna. Preprosto ustvarite anketo in jo objavite. Zberite vse ocene, ki jih lahko dobite. Poleg tega je Feedback Cat 100% odprtokodni vir. Zato lahko kodo spremenite tako, da jo prilagodite po lastni presoji. Še eno dobro orodje za poizvedbe in ocene je WPress Queryz. To je WordPress plugin za ustvarjanje obrazcev za povratne informacijeodprtokodna, na voljo za enkratno plačilo v višini 17 $. Lahko ga postavite kjerkoli ali ga celo skrijete. Kategorije povratnih informacij lahko ustvarite, uporabniki lahko komentirajo mnenja.

  Feelback za splet

  Če želite vsaki spletni strani dodati preprosto obliko zaslona, ​​uporabite raziskovanje poizvedbe WordPress. Raziskave se lahko razvrstijo v več zastavic, skaliranje ali golo besedilo. Free plugin, vendar mora skrbnik mesta registrirati in ustvariti uporabniški račun za WP. Po aktiviranju vtičnika za povratne informacije programa WordPress s pojavnim oknom se privzeto spremeni, odgovori bodo prispeli v nabiralnik. Če uporabnik meni, da je težava neprijetna, lahko samo klikne na rdeč "X" pred njim in bo skrit za 7 dni. Reakcija Feelback je grafična predstavitev, ki vedno dobi najboljši odziv in daje bralcu nabor petih čustev. En klik na uporabnika lahko ustvari povratno obremenitev za spletno mesto. Skrbnik bo vedel, kakšna čustva imajo obiskovalce na spletnem mestu, kot si jih delijo na družabnih omrežjih. Na podlagi njihovih odgovorov bo skrbnik prilagodil vsebino. Vtičnik dodaja priročne gumbe na dnu sporočila ali nekje drugje. Uporabniki lahko kliknejo na gumb, ki je najbolj primeren. Lahko jih prilagodite tako, da vsebujejo kakršno koli besedilo, kot je »Všeč mi je«, »Zanimivo« ali karkoli drugega. Gumbi se spremljajoštevilo klikov in se lahko uporabi za zbiranje zanimivih pregledov.

  Ocena zvezde s petimi zvezdicami

  Da bi dodali klasično pet zvezdic, ki jih je mogoče videti na številnih blogih, je Universal Star Rating nastavljen in aktiviran. Vašim podatkom, sporočilom, izdelkom in storitvam lahko dodate oznako in jih pregledate. Pripomoček za ocenjevanje, ki v WordPress doda sistem s petimi zvezdicami. Lahko se doda na strani, sporočila, WooCommerce izdelke, BuddyPress uporabnike, bbPress forum in avtorje. Še en ocenjevalni plugin je WP-PostRatings. Vsa izbrana sporočila in strani lahko doda sistem vrednotenja AJAX. Pripomoček Multi Rating vam omogoča, da označite posamezne preglede za več kriterijev in različnih vprašanj z vključitvijo možnosti po meri.

  Ankete in sporočila WebEngage

  Z vtičnikom WebEngage lahko ne samo pridobite povratne informacije od vaših strank, ampak tudi zberete informacije o ocenah o njih, povečate število konverzij in pospešite prodajo na spletnem mestu s tem sporočilom. To uporabnikom omogoča preprosto poročanje o težavah ali ponujanje idej za izboljšanje ali odpravo sesutja. Vtičnik zagotavlja priročno nadzorno konzolo, omogoča, da se odzovete, shranite vnose in analizirate vse podatke. Izvedete lahko ankete o povratnih informacijah o izdelkih, zadovoljstvo strank in še več, nato pa analizirate vse meritve z zmogljivimi moduli za poročanje in analitiko. Modalna povratna zveza in podobnoObrazec za telefon omogoča skrbnikom, da pravočasno pritegnejo obiskovalce s preprosto nastavljivim obrazcem za stik, prav tako pa tudi hitro spoznajo težave, zberejo nove ideje in dobijo pregled zadovoljstva strank. Za boljši občutek za vtičnik lahko pred namestitvijo na spletnem mestu ogledate video posnetek ali testni demo. Na voljo je brezplačno iz vtičnikov WordPress ali kot premijska različica.

  Anonimni bonitetni sistem

  \ t
  Rating-Widget je priročen anonimni sistem za ocenjevanje sporočil, komentarjev, tem in forumov. Omogoča vam, da ustvarite bonitetni sistem in ga upravljate neposredno s plošče WP, vstavite sličico in zvezdico v sporočilo, stran ali komentar. Pripomočki za ocenjevanje zvezdic so popolnoma prilagodljivi in ​​delujejo v vseh brskalnikih, ki podpirajo večjezičnost. Ta vtičnik WordPress v ruskem jeziku je združljiv s CSS3. Ne glede na to, ali je administrator izbral palec ali zvezdico, ima neomejeno število razpoložljivih možnosti. To je najvišje razvrščeni pripomoček, ki vam omogoča, da ga postavite na stransko vrstico, da prikažete objave, strani in komentarje z najvišjo oceno v spletnem dnevniku. Na voljo brezplačno iz WP plug-in skladišča ali kot premijska različica. S kratkimi kodami lahko prikažete obrazec, rezultate ocenjevanja in ocene ter si jih ogledate v nadzorni plošči WP.

  Spletne obrazce za povratne informacije oblikovalca

  FormGet učinkovito zbira pričevanja strank ostrani, vstavi oblike strani vtičnika WordPress ali objave na spletnem mestu. Lahko pa namestite predloge v stransko vrstico ali jih delite na spletnih mestih za družabna omrežja, kot sta Facebook in Twitter. Ustvarjanje obrazcev za povratne informacije s pomočjo preprostega povleci in spusti je naloga le nekaj minut. Poleg tega lahko ustvarite ne samo preglede, temveč tudi veliko drugih modelov, ki uporabljajo FormGet, na primer za plačila, ankete, stike in še več. Vtičnik FormGet ponuja razvrščeno orodno vrstico, kot tudi številne funkcije, kot so pogojna logika, večuporabniški račun, e-poštna obvestila in še več, ki jih je mogoče izvajati na WordPress. To je brezplačen WP plugin, ki ponuja večjezično podporo, zbira plačila, dodaja zaščito pred neželeno pošto in še veliko več, in kar je najpomembnejše, je vse popolnoma brezplačno. Značilnosti:
 • Obrazec za povratne informacije.
 • Rebranding, ki lahko pomaga pritegniti pozornost strank in spodbujati izdelek z dodajanjem logotipov, slik in še več oblik komuniciranja.
 • Vsi podatki, zbrani s predlogami, shranjenimi na strežniku v oblaku, ki jih je mogoče kadar koli izvoziti v obliki CSV.
 • Podpora za različne varnostne funkcije, kot je preverjanje obrazca, elektronske pošte in še več, varuje spletno mesto pred nepooblaščenimi uporabniki ali spam zapisi.
 • Z uporabo tega vtičnika lahko v obliki flash dodate neomejeno število vnosov.
 • Tipka s fiksno vertikalno povratno zanko

  FiksnoGumb za navpično povezavo je enostaven za uporabo in občutljiv WP plugin. Pomaga dodati na spletno mesto. Kot veste, modeli igrajo pomembno vlogo pri privabljanju prometa na spletno mesto. Torej bo ta plugin izboljšal zasnovo spletnega dnevnika in bo dal popoln nadzor nad ujemajočim se stilom spletnega mesta WP. Zagotavlja Pixel Perfect in združljivo pozicioniranje, kar pomeni, da vse, kar je ustvarjeno v Photoshopu ali "ognjemetih", izgleda enako v vseh brskalnikih. Poleg tega je navpična tipka za povratne informacije v trendu, lahko jo vidite na levi, desni ali na sredini mesta v skladu s potrebami. Vtičnik ponuja vrhunske storitve za samo 15 USD. Značilnosti:
 • Nudi številne možnosti oblikovanja, ki jih je mogoče izvesti z uporabo strani nastavitev za vtičnike.
 • Nastavite barvo ozadja za komunikacijski gumb, ker je njegova slika prozorna.
 • Gumb lahko nastavite, kot želite. Na primer, vodoravno ali navpično s potrebnimi razmerji in razmerji z veliko lahkoto.
 • Podpora različnim kontaktnim oblikam: "ninja" in gravitacija, ki bosta zmanjšala neželeno pošto, izboljšala nadzor nad informacijami in zagotovila večjo doslednost.
 • Kot je razvidno, so komunikacijske storitve uporabnikov bistvene za ohranjanje dobrih odnosov z njimi. Ta časovna zahteva se bo še naprej povečevala. Motor ima posebne WordPress povratne vtičnike, ki so zasnovani tako, da ga dobijo na najbolj preprost in hiter način, ne da bi prekinili obiskovalce. Tudi ocene ne bodo vedno pozitivne in tudi negativneOcene so lahko zaznavne težavne. Kljub temu je to pomembna informacija, ki jo je treba ceniti.

  Sorodne publikacije