Kako skenirati polico za knjige "Minecraft" in zakaj je potrebna

Maincraft ima milijone podpornikov po vsem svetu. Igrajo jo odrasli in otroci. Poleg tega sam igralni proces ni bogat z raznolikostjo in mnogi, ki so prvič iskali, bodo rekli, da je igra vredna njihove pozornosti, saj večina uporabnikov zdaj cenijo urnik. Vendar pa je "Maincraft" zadnja stvar, ki jo je treba iskati. Ta igra vam omogoča interakcijo s svojim svetom, takoj ko duša želi. Ustvarite lahko, kar želite, in uničite želeno.

V tem članku bomo govorili o tem, kako opraskati knjižni polici v igri. Pri tem upoštevajte vse vidike. Razložimo, zakaj je to potrebno in kakšne so potrebne komponente. Torej, začnimo.

Kaj potrebuje polica za knjige

Vredno je reči, da bomo razmislili o tem, kako strgati knjižne police v Maincraftu 1.8. Vendar pa bodo ta navodila verjetno primerna za druge različice igre. Torej, dajmo zgodbo o tem, kako opraskati omarico za knjige, govoriti o tem, za kaj je potrebna. Neizkušen igralec, ki ni seznanjen z mehaniko igre, takoj predpostavlja, da je knjižna polica element dekoracije, ki služi za bolj udoben dom. Toda to ni ravno tako. Seveda v hiši zagotavlja nekaj udobja, vendar je njena glavna naloga drugačna.


Prvič, knjižna polica služi za prilagajanje očaranosti oklepu in orožju igralca. Tako orožje in oklep postane za čas močnejši ali močnejši. Vse je odvisno od čarobne izbire. VečObstaja odvisnost od tega, koliko ste položili police in kako točno. O tem se pogovorimo malo kasneje in zdaj smo že ugotovili, kakšno vlogo ima ta dekorativni element. Kmalu bomo prišli do police za praske.

Kako urediti knjižne police in povečati stopnjo očarljivosti

V bistvu je vse zelo preprosto. Najprej moraš imeti očarljivo mizo. Odvisno od tega, kje bo stala na policah knjig. Tako preprosto je uganiti, da jih je treba urediti okrog te tabele. Vendar ne pozabite, da bi morali biti nameščeni na razdalji enega bloka, sicer ne bo nobenega učinka.


Kar zadeva raven čarovnije, ki jo je treba rešiti, je to neposredno odvisno od tega, koliko knjižnih polic je nameščenih. Z vsako novo polico se stopnja zbudi. Torej, ob namestitvi 15 knjižnih polic, boste dobili najvišjo raven - trideseti, in lahko očarajte svoje stvari do maksimuma.

Kakšne so sestavine za obrt in kako obrt

Zdaj pa preidimo na glavno stvar: govoriti o tem, kako strgati knjižne police v Minecraftu. Najprej se morate pogovoriti o sestavinah, ker so potrebne za izdelavo katerekoli stvari. Sprejeli boste naslednje:
  • tri knjige;
  • šest plošč.
  • Vendar pa je še vedno majhen problem. Knjige same v igri ne boste našli. Prav tako jih bo treba postrgati. To se naredi iz naslednjih sestavin:
  • tri liste papirja;
  • Ena koža.
  • To bo imelo za posledico eno knjigo. To pomeni, da boste na treh knjig preživeli tri kože in devetlisti papirja. Na splošno morate imeti tri kože, devet listov in šest plošč s seboj. Če imate vse to, potem pojdite na stroj in pogumno trčite. Kako postaviti stvari za plovilo, lahko opazujete na sliki.
    Zdaj veste, kako opraskati knjižno polico v igri "Maincraft". Poleg tega veste, zakaj je ta knjižna omara potrebna.

    Sorodne publikacije