Kako narediti nalogo "Pomagati ljudem" v Skyrimu?

Pomoč prebivalcem Fulcrita je eden od pogojev za pridobitev naziva tana Folcrita. Ta naslov daje možnost nakupa nepremičnine "Ozernoe" in ima osebno haško, ki jo lahko vzamete s seboj kot pomočnik ali najemite upravitelja na posestvu. Torej, kaj lahko pomaga ljudem Falkirata v Skyrim?

Pogoji iskanja

Ker je Quest, ki potrebuje pomoč treh Folkricianov v Skyrimu, del naloge "Tang Folcrita", je treba začeti s prejemom iskanja tana. Za to mora igralec doseči nivo 9 in počakati na prihod kurirja s pismom. V tem pismu bo Jarl Folkryta povabil lik k sebi in mu naročil, naj opravi nalogo, da ubije roparskega vodjo. Če ta igralec omogoča, da brata Buri prevzamejo Fulcrit, potem mu ne bo treba izvršiti roparja morilca.


Ko bo igralec pomagal uničiti Jarla, bo igralcu ponudil naslov tana, ki ga ima Fulcrit. Vendar mora igralec za to pomagati Falkritosovim prebivalcem v Skyrimu. To je lahko težka naloga, saj je število gostov omejeno in neuspešni liki, izdajo nalog, lahko preprosto propadejo in zato ne bodo dali nobene naloge.

Načini za pomoč prebivalcem

Obstaja več preprostih nalog, ki jih je mogoče storiti za pomoč ljudem:
 • "Drobljenje drv" je prodaja Hurtovih drv na polmesečni smeti. Naloga je opravljena v samem Hertu.
 • "Mala tatvina" - za krajo lista. Potovanje daje Dengeyru v svoji hišiali v lokalni gostilni.
 • "Obiranje" - za prodajo pridelka, ki ga zbira Mathews. Nalogo lahko dobite na kmetiji "Sveča mrtvih".
 • "Poiščite predmet (jamo) - poiščite in vrnite dnevnik Runile." Iskanje poteka v dvorani mrtvih.
 • "Dostava" pomeni, da "Runite" prinese "Burite's Ashes". 14)
 • Nekateri gostje potrebujejo 12 znakov. Prav tako je treba spomniti, da če je Dengeyr jerald, potem ne bo izdal svojih nalog. Poleg tega se ne šteje, da gostje, ki izdajajo kontrolne enote in lastnike gostiln, pomagajo prebivalcem.

  Opombe in žuželke

  Naloge za naziv ne morejo biti izpolnjene, če kovač Lod ugine ali igralec ima čas, da opravi nalogo v Fort Neathgar na strani bratov Brothers pred obiskom Fulcrita. V tem primeru se gostje preprosto ne upoštevajo kot pomoč prebivalcem. Yarl Siddheer bo sovražen do igralca, ki je ubil svojega muškarja na zahtevo Darkovega bratstva in se ne bo odpovedal iskanju naslova tane. To težavo lahko rešite samo z ukazom ukazne mize. Iskanje "Pomoč ljudem" bo upoštevalo tudi tiste naloge, ki so bile opravljene, preden so bile prejete. Včasih se lahko števec šteje tudi v vrednosti 2/3. V tem primeru boste morali prodati Matyusovo zelje.

  Sorodne publikacije