Kako ustvariti par s programom Apple Watch: navodila korak za korakom, namestitev in konfiguriranje programa

Vsak dan uporabljamo pametne telefone in druge novoustanovljene naprave in si ne predstavljamo več, kako to storiti brez njih. V tem članku boste izvedeli, kako se seznanite z Apple Watch. Ure tega modela so med najbolj priljubljenimi na svetu. Več o tem, kako nastaviti Apple Watch, ga povežite s pametnim telefonom in še veliko več.

Kaj iskati

Številne sodobne naprave so preproste za uporabo in ne potrebujejo navodil. Ampak proces prilagajanja Apple Watch je razumljiv ne vsakdo. Poleg tega pripomoček ni poceni. Obstaja tveganje, da bo, če se bo brezbrižno ravnalo, neuspešno. Zato je zelo pomembno, da natančno preberete navodila. Izdelava para s programom Apple Watch sploh ni lahka. Poleg tega mora biti naprava napolnjena, sicer se par s pametnim telefonom ne more namestiti.


Kje začeti?

Večina kupcev, ki so pravkar kupili uro jabolka, ima vprašanje: "Kako narediti nekaj ur z Apple Watch?". Pred vami je polnilec, toda kaj naj potem storite? Prvič, ko morate popolnoma napolniti napravo. To zagotavlja dolgo življenjsko dobo baterije. Upoštevajte, da bo prvič trajalo nekaj časa. To je povsem normalno. Postopoma bo pripomoček vključen veliko hitreje. Kako vklopiti? Če želite vklopiti uro, preprosto nekaj časa pritisnite gumb na stranski plošči.

Kako ustvariti nov par na Apple Watch

Kaj je potrebno za pravilno nastavitev pripomočka?
 • Popolnomanapolnjena baterija.
 • Izberite primarni jezik naprave.
 • Izberite zapestje.
 • Nastavite varnostne nastavitve.
 • Nastavite gumb.
 • Prilagodite sporočilo.
 • Nastavitev sinhronizacije

  Kako seznaniti Apple Watch? Povezava z mobilnim telefonom se izvede samodejno. Ikone so prikazane na zaslonu. Izberite Apple.


 • Za začetek postopka sinhronizacije na obeh napravah hkrati kliknite "Začni seznanjanje".
 • Združite kamero pametnega telefona z animacijo ure na zaslonu.
 • Takoj ko se sinhronizacija konča, se na zaslonu pametnega telefona prikaže sporočilo, da je bila operacija uspešna.
 • Kliknite "Konfiguriraj kot novo uro Apple". Oglejte si "Vprašaj", na katerih zapestjih jih nameravate nositi, izberite priročno možnost za vas.
 • se strinjata z vsemi pogoji uporabe.
 • Vnesite podatke iz računa Apple.
 • Oglejte si Sirijev glasovni pomočnik. Odgovorite na vse poizvedbe s pritiskom na gumb Ok.
 • Nato boste morali za Apple Watch pripraviti skrivno kodo štirih ali sedmih številk. Naprava vam lahko ponudi nastavitev hkratnega odklepanja. Konfigurirate lahko tudi samodejno namestitev programov ali jih ročno prenesete.
 • Po zaključku vseh korakov boste na pametnem telefonu prejeli sporočilo, da je par uspešno ustvarjen.
  Da bi ustvarili par z Apple Watch, kot morda že razumete, bo to trajalo nekaj časa. V prihodnosti nični treba prilagajati.

  Ročna sinhronizacija

  Kako nastaviti uro v ročnem načinu? Podrobna navodila:
 • Za začetek kliknite ikono Apple Watch.
 • Dotaknite se možnosti "Začni združevanje".
 • Ročno izberite nastavitev. Kliknite gumb i. Kmalu bo pametni telefon "videl" uro. Pri sinhronizaciji morata biti oba pripomočka v neposredni bližini.
 • Kako prekiniti sinhronizacijo

  Da bi bil par strgan, morata biti pametni telefon in ura nameščena blizu drug drugega. Nato se prijavite v Moje ure, izberite Apple Watch in izberite ikono i in nato "Break Couple".
  Vsi ne vedo, da lahko izbrišete vsebino in nastavitve brez uporabe iphone-a, vendar neposredno prek operacijskega sistema WatchOS. Prijavite se v Nastavitve, nato v »Osnovno«, izbrišite vse informacije, ki so bile na napravi, do tega trenutka. Postopek čiščenja ponavadi traja nekaj minut. Poskrbite, da boste varnostno kopirali vse datoteke. V prihodnje bo to pomagalo preprečiti izgubo zahtevanih informacij.

  Namestitev sinhronizacije z novim iPhoneom

  Razmislite, kako ponovno ustvariti par z Apple Watch, če boste postali lastnik novega telefona. Preden prodate stari iPhone, je priporočljivo, da prekinete par. Če je vaša naprava že v rokah nekoga drugega in niste imeli časa za prekinitev sinhronizacije, je samo en izhod - obrnite uro na prvotno nastavitev, preden začnete par z novim.pametni telefon To lahko storite takole:
 • V meniju ure pojdite na glavne nastavitve
 • Nato kliknite ukaz za ponastavitev. Če želite preklicati vse informacije, kliknite »Izbriši vse vsebine in nastavitve« in nato »Nadaljuj«, da izbrišete vse datoteke in nastavitve. Ko se ura vrne na prvotne nastavitve, izberite želeni jezik. Nato lahko začnete z Apple Watch prijateljem z novo pridobljenim iPhoneom.
 • Ko sprejmete vse pogoje programa, boste lahko namestili vse programe, združljive s programom Apple iPhone, ki so združljivi s programom Apple Watch. In čeprav bodo vse informacije iz spomina na ure izginile, je vse to mogoče obnoviti, saj je ura zlahka sinhronizirana s telefonom. Če je stari telefon še vedno z vami, ga lahko razdružite. To storite tako, da se prijavite v aplikacijo Watch v telefonu, nato pa na kartici Moje ure kliknite uro na vrhu zaslona. Izberite "Prekini Apple Watch" (Unpair Apple Watch) in samo potrdite ta korak. Zdaj veste, kako se spet povežete z Apple Watch, če imate nov pametni telefon.

  Priključitev ure na računalnik

  Apple Watch se zlahka poveže z računalnikom. Pod vrvico za vrvico je vrata, kjer lahko vstavite kabel, nato pa uro povežete z računalnikom. Pogosto se vprašajo novinci - Kako ustvariti par Apple Watch z airsoftom? Postopek povezave je enak kot za pametni telefon. Če nameravate združiti tablični računalnik, sledite navodilom za iPhone.

  Ure niso vključene

  Neizkušeni uporabnikiMorda mislijo, da če je pametna ura ne sodeluje, to pomeni, da je nekaj zlomil v notranjosti. To je pravzaprav napaka. Skoraj vedno zaračuna naprava je dokaj preprosta in da bo delo v redu. Če se po polnjenju zaslon ne sveti, se obrnite na center za podporo.

  Izguba pripomoček

  Predstavljajte si situacijo: ste izgubili Apple Watch. Ne skrbite, lahko pripomoček mogoče najti. Če želite prenesti to aplikacijo na svoj pametni telefon "Našli iPhone". Vpišite svoje skrivno kodo. Poglej za Apple Watch, nato pa vpišite "Dejanja". Če Apple Watch in tek, si lahko ogledate zemljevid njihovo lokacijo, oznake kot izgubljeni pripomoček in nastavite zvočni alarm. Če je naprava nekje blizu, zaslišite pisk.

  Poišči uro in računalnik

  Naprava je na voljo, ne le računalnik, vendar z laptop. To je zelo enostavno in ne bo veliko časa. To so koraki, ki jih potrebujejo za izvedbo iskanja
 • Prijava na spletno stran "oblak."
 • V polje napišite znak.
 • Izberite spletno različico "Poišči iPhone".
 • na vrhu zaslona kliknite na "vse naprave". Poglej v meniju in pritisnite Apple Watch želeni ukaz: premikanje datotek, jih označite kot izgubljeno ali zvočno datoteko.
 • Sklep

  To je težko imenovati poseben razlog, zakaj morate prekiniti iPhone z Apple Watch. Njihova je toliko, da boste morali obravnavati ločeno v vsaki situaciji. Toda glavni razlog, ki se imenuje lastniki izdelkov Apple, so: glitches in napake v sistemu in posodabljanje WatchOS, novolastnik ure ali iphone, ponastavitev tovarne, težave pri povezovanju naprav v vseh načinih (ročno in samodejno), napake zaradi sporočil. Obstaja več načinov za reševanje problema ustvarjanja in razbijanja para, lahko izberete najbolj primeren za sebe.

  Sorodne publikacije