Kaj je naročnina na PlayStation Plus in kako jo lahko uporabim?

Verjetno je veliko uporabnikov, ki imajo konzolo Sonyja, večkrat naletelo na takšno naročniško storitev PlayStation Plus. Vendar pa vse ne pozna svojih glavnih funkcij. Danes bomo to temo poskušali podrobneje obravnavati.

Kaj je ta storitev?

Naročnina za PlayStation Plus je plačana ponudba, ki se razteza preko družine Sonyjevih konzol (brez izjem). Poleg tega gre za večplatformsko storitev, zato je nakup ene kopije samodejno aktivira na vseh drugih sistemih.


Kdo potrebuje to storitev? Seveda, za vse tiste, ki se nenehno igrajo s predpono, naj bo to stacionarna ali prenosna različica. Naročnina na PlayStation Plus za PS je primerna za uporabnike, ki jih zanimajo nove igre in jih želijo kupiti prek digitalne trgovine.

Proste in donosne ponudbe

Priključitev na naročniško storitev PlayStation Plus svojim uporabnikom ponuja veliko prihrankov in edinstveno vsebino, ki je zaprta za redno občinstvo. Kaj to pomeni? Prvič, mesečno "Plus" daje svojim naročnikom niz brezplačnih iger. Vsaka konzola prejme dva projekta, ki sta včasih multiplatformna. Pogosto med takšnimi brezplačnimi igrami lahko najdete nekaj priljubljenih zadetkov. Na primer, ta mesec bo naročnina za Playstation Plus za Playstation 4 uporabnikom ponudila najnovejše "Daes Aks" in "Batman" iz studia Telltale, PS3 pa bo dobila vznemirljivo avanturo, imenovano "Knjiga nepodpisanih zgodb 2". Vse prejete igre ostanejo aktivne do takratPreteče "Plus". Drugič, vsi naročniki storitve so vabljeni, da izkoristijo privlačne popuste. Zelo pogosto je nakupovanje skrito pred občinstvom brez naročnine in je na voljo le tistim, ki so ga kupili. Nekaterim prodajalcem dobijo popust od trideset ali celo štirideset odstotkov.


Dodatni bonusi

Večina ljudi, ki kupijo naročnino na Sony PlayStation Plus, to stori zaradi brezplačne vsebine. Vendar ne pozabite na druge, ne manj ugodne ponudbe.
 • Dostop do skladiščenja v oblaku. Pomnilnik vsake predpone je omejen na določeno količino gigabajtov, zato dodatno skladišče ne more biti odveč. Spletna funkcija vam omogoča prenos datotek za shranjevanje iz ene konzole v drugo.
 • SharePlay. S to funkcijo lahko delite igro s prijatelji in uživate skupaj.
 • Glasovanje za nove mesečne naslove. Plus naročniki lahko sodelujejo pri izbiri naslednjih iger, ki bodo postale brezplačne.
 • Multiplayer. Ta možnost deluje samo z naročnino za PlayStation Plus za PS4, to je zadnjo generacijo konzole. Mnogi menijo, da je taka odločitev sporna in nezaželena, zlasti če menite, da je bila igra na omrežju sprva dostopna brezplačno. Ni omejitev za PS3 in PS Vita za multiplayer.
 • Demoni in beta igre. Ni skrivnost, da naročniki "plus" prejemajo bolj ekskluzivne vsebine kot navadni uporabniki. Zelo pogosto dobijo posebne demonstracije in beta verzije, ki omogočajo vnaprejza testiranje enega ali drugega izdelka. Nekaj ​​je bilo prej, nekaj pa je podano v obliki ekskluzivnega.
 • Koliko stane?

  Morda najpomembnejše vprašanje, ki zadeva uporabnike, ki se še niso odločili za nakup naročnine, vendar o tem že razmišljajo. Pred nekaj leti, pred spremembo cenovne politike Sony, nakup letne PlayStation Plus stane le nekaj tisoč rubljev. Zdaj se je cena dvignila na štiri tisoč rubljev, kar je dvakratna izvirna ponudba. Podobne spremembe so vplivale tudi na druge naročnine - mesečne in tri mesece.
  Naredi ponudbo "Plus" dobičkonosno? Tudi s povišano predplačniško naročnino od štirih tisoč lahko prihranite veliko prihodnjih stroškov. Še posebej, kot smo že omenili, je koristno za tiste, ki raje kupujejo igre skozi vse leto. Za naročnino uporabnik prejme več kot šestdeset iger, katerih cena vsakega presega tisoč rubljev.

  Ali ste se odločili? Naslednji korak: Connect

  Nakup in aktivacija naročnine na PlayStation Plus je zelo preprosta stvar. In to ni presenetljivo, saj je Sony vedno želel privabiti čim več občinstva.
  Za povezavo sledite naslednjim korakom:
 • V meniju izberite ikono PlayStationStore.
 • Poiščite na seznamu.
 • Izberite eno od treh možnosti naročnine in ga plačajte.
 • Mimogrede, če uporabnik ni nikoli uporabljal Plus-a in je to prvič, PlayStation ponuja poskusno brezplačno preizkusno obdobje, ki traja štirinajst dni. Priporočamo, da ne zamudite te priložnostiin najprej aktivirate dvotedensko naročnino in šele nato plačate. Plačilo za PlayStationPlus lahko poteka na dva načina: z uporabo kartice ali notranjega stanja. Storitev omogoča tudi avtomatsko nadaljevanje - v tem primeru se naročnina, če se naročnina konča, zaračuna potrebna sredstva za njeno obnovo.

  Kako onemogočiti PlayStationPlus? Dejavniki zavračanja so lahko številni: to je nezadovoljstvo s cenovno politiko in pomanjkanje časa, ki odpravlja potrebo po novih igrah in še veliko več. Kako onemogočiti to storitev?
  Tudi tukaj je, tako kot v primeru povezave, vse preprosto. Če je uporabnik zavrnil samodejno nadaljevanje v fazi povezave, bo naročnina prenehala obstajati sama. Po tem se ne boste mogli prijaviti v vse brezplačne igre, ki so prišli iz "Plus".
  Če je bila funkcija za samodejno nadaljevanje omogočena, bo naročnina onemogočena ročno. V nasprotnem primeru bo vsak mesec vaša kartica izgubila veliko denarja.
 • Pojdite na https://account.sonyentertainmentnetwork.com/.
 • Pojdite v svoj profil in pojdite na nastavitve računa.
 • Na kartici "Multimedija" izberite Plus.
 • Funkcijo samodejnega posodabljanja pritisnemo in onemogočimo.
 • Sorodne publikacije