Kdo je Cheesecake?

Serija "Sonik", ki so jo ustvarili japonski razvijalci, je ena izmed najbolj priljubljenih iger na trgu zabave. Danes bomo govorili o liku, ki pripada temu vesolju in se pojavlja v mnogih delih franšize - to je jež Shadow.

Videz

Kljub temu, da je jež Segod ločen junak svojega značaja in značaja, je še vedno zmeden s Sonikom. Krzno našega junaka je običajno pobarvano v črni barvi, na prsih je bela madež in nekaj igel, ki se nahajajo ob robovih, so rahlo ukrivljene. Druga značilnost je značilne rdeče trakove, ki jih Sonic nima. Če izgledate bolje, lahko najdete druge podrobnosti, ki so edinstvene za ježa Shedouja. Na primer, na njegovih nogah in rokah je več zlatih obročev, in iz stila njegovih čevljev, kljub splošnemu okornemu videzu, daje nekaj futurističnega. Mimogrede, včasih junak uporablja reaktivni motor, izdelan v čevljih, ki mu dodaja hitrost.


Smešno zmedo se je zgodilo v več delih Soničev ježek. Kot smo že omenili, je včasih znak vzet za Sonic. Hkrati je v različici iz leta 2006 jež Shedouu zamenjal dvojnik, kar je v tem primeru zelo upravičeno.

Znak junaka

Shodova dejanja so vedno hitra, a hkrati premišljena. On zadržuje svoja čustva in vedno poskuša izžarevati mir. Ima tudi lastnosti, kot so zaupanje, resnost, pogum in odločnost. To je zelo pametno in daleč od naivnegaznak Njegov odnos z drugimi junaki temelji na načelu "ti-ja-ti-ja". Če ga nekdo ne mara, potem se lahko začne obnašati obdržljivo in z določeno stopnjo strogosti, vendar ne bo brez skrbi brez razloga. Dekleta jih ne premagajo in jih ne obravnavajo vljudno (čeprav le, če se ne napadajo).


Zgodba Shredovega ježa "Avanture Sonic 2"

To je prva igra, v kateri se je pojavil ta lik. Zgodba govori o dr. Ehmaneju, ki lahko pride do skrivne baze GUN - Prison Island. Na tem mestu je bilo, glede na govorice, skrit primerak popolnega orožja. Egman uspe doseči cilj in v Shaduu najde zaklenjeno kapsulo. V zameno pa z zdravnikom deli informacije o orožju, nato pa skupaj z njim in drugim pošlje znak z iskanjem. Zgodba nato osvetli preteklost ježa, igralci pa spoznajo njegove vezi s kolonijo ARC. Kljub temu je način, na katerega je Sheduu prišel na Prison Island, še vedno skrivnost. Prejšnji junak je v njem oživel sovraštvo vsega človeštva. Smrt Marije, njegovega edinega najboljšega prijatelja, je močno utrpela njegove poglede na svet in na njegovo imenovanje. Zato je sodeloval v dirki za kamne, saj je le z njihovo pomočjo lahko uresničil svoj grozen načrt.

Glede na glas

\ t
Vsi igralci računalniških iger dobro vedo, da je glas-over glavna sestavina pri ustvarjanju lika in njegove podobe. V igrah do leta 2005 v zahodnih različicah je Sedouju dana glas igralca Davida Humphreya. Nato se je Sonicova ekipa ježev popolnoma odločilaspremenite oddajanje in povabite novo oddajo iz "4Kids", da poslušate. Zato je bil Jason Griffith izvoljen za našega junaka. Takoj je napovedal ježa Shedouja in Sonica. Heroji s svojim glasom so trajali do leta 2010, po katerem je prišel Kirk Thornton.
Za razliko od zahodnih iger so japonske različice ostale enake le enemu igralnemu igralcu - Koji Yusu. Isti pristop so izbrali tudi ruski lokalizatorji, ki so povabili Dmitrija Filimonova, da deluje kot senca.

Pod pogojem

Vse sposobnosti ježa Shedouja lahko razdelimo na energijo in fizično. Prva kategorija vključuje energijo kaosa, ki se uporablja za različne stavke, skoke in skoke. Fizične sposobnosti so popolnoma odvisne od nadzvočne in ne zahtevajo dodatne prehrane. V drugem delu serije se nekatere sposobnosti ježa Shedoua ujemajo s tistimi, ki so prisotne v Sonicu. Obstaja tudi temna energija, ki se porabi za začasno teleportacijo, "goreče strele" in "kopje Chaosa". V tej isti igri se v Shodu pojavi možnost premikanja s svetlobno hitrostjo in poseben podcast, imenovan "Sommersolt", ki je popolnoma enak Sonicovim veščinam.
Kopiranje se nadaljuje v drugih igrah. Torej, v Sonic Heroes, Shedou postane mojster "Black Tornado", katerega analog je "Blue Tornado" zvočni. S pomočjo teh sposobnosti lahko liki ustvarijo zračne kraterje, mečejo in razorožijo sovražnike. V igri "Hedge Shadow" je spretnost "Chaos Blast", ki lahko uniči vse nasprotnike v polmeru deset metrov odkatalizator Ta sposobnost postane aktivna šele po kopičenju temne energije. Še en podoben napad, "Chase Spell", se uporablja samo med zadnjim tekmovanjem s šefom. Omeniti je treba, da je v teoriji Shedouja Sonic težko premagati silo. Razlogi, zakaj pogosto uporablja vso svojo moč, so hitro izčrpanje in izguba zavesti. Da bi to nekako preprečili, Shedou nosi posebne obročke na nogah in rokah, da mu pomaga obdržati nadzor. V enem delu franšize si lahko ogledate, kako junak odstrani zadrževalne zapestnice in razkrije svoj polni potencial.

Super senca

Ko senca doseže svojo super obliko, se barva njegove volne spremeni v zlato. Vse telesne sposobnosti junaka so večkrat povečane, dobi neranljivost in sposobnost letenja.
Ta obrazec je mogoče doseči le, če je igralec uspel zbrati vse smaragde. V sekundi bo samo en prstan (in Sonic), in ko bo celotna zaloga končana, bo super sila izginila.

Sorodne publikacije