Napaka 628: Opis in rešitev

Naše življenje je polno različnih pripomočkov in naprav za dostop do omrežja. Do danes je vsaka, celo najpogostejša ura, včasih na spletu. Zakaj potem od časa do časa pride do napake 628 v napravah? Novejša in visokotehnološka naprava, tanjša in težja je urejena. Napake in napake se pojavljajo redno iz različnih razlogov. V divjem tempu življenja in popolni odvisnosti od interneta je zelo pomembno, da hitro popravimo komunikacijsko napako in ponovno vzpostavimo povezavo. V članku bomo upoštevali napako 628.


Opredelitev

Napaka 628 pomeni, da je internetno povezavo prekinila oddaljena naprava. Najpogosteje s tem problemom se soočajo naročniki operaterjev "Beeline", "MTS" in "MegaFon". Kaj naj storim, ko dobim napako 628, ko vzpostavim povezavo z internetom, ki jo zagotavljajo različni ponudniki?

Vzroki nastanka

Običajno obstajata dva razloga za vzrok:
 • Ponudnik prekine povezavo zaradi neplačila ali neizpolnjevanja drugih pogojev pogodbe.
 • Povezave ni mogoče vzpostaviti iz razlogov, ki niso povezani s ponudnikom. To je običajno preobremenitev strežnika ali modema.
 • To pomeni, da bo naprava izdala napako 628, če ne glede na razlog povezava med domačim modemom in strežnikom ponudnika storitev ni bila vzpostavljena.
  To se zgodi, če:
 • strežnik ISP je preobremenjen in se ne more soočiti s prometom. V tem primeru, če modem uporabljate dolgo časa in nenadoma pride do napake 628 hitreje kotVse, razlog je v preobremenitvi strežnika.
 • Če je modem nov in še ni deloval, poroča o taki napaki, potem je težava morda v nezdružljivosti operacijskega sistema računalnika in modema naprave. Možno je tudi, da je modem nameščen in konfiguriran nepravilno. Ali pa morate zamenjati model modema. Navsezadnje niso izključeni primeri zakonske zveze.
 • Kot je bilo že omenjeno, se bodo naročniki podjetij Beeline, MTS in Megafon pogosteje soočili s takšnim problemom. Kako se izločiti iz te situacije pri povezovanju z različnimi operaterji?


  Odstranjevanje napak

  Kako napake 628? Ta operater doda še enega izmed dveh razlogov za to težavo. Za dostop do omrežja z uporabo modema "Beeline" je potrebno, da je bil račun vsaj deset rubljev. Seveda, če je bil modem nedavno kupljen in prvič uporabljen, se morate obrniti na operaterja ali najverjetneje zamenjati model modema. V primeru, da je vzrok napake preobremenil strežnik, se je tudi bolje posvetovati z operaterjem. Toda, ko in račun je več kot deset rubljev, in operater pravi, da je vse v popolnem vrstnem redu, in pri uporabi modema za dolgo časa, kaj potem storiti? V tem primeru lahko program znova namestite sami.
  Preko "nadzorne plošče" morate odstraniti program Beeline. Po tem morate zaustaviti in ponovno povezati modem. Na zaslonu se prikaže okno za namestitev. V računalniku morate znova namestiti program. PoČe znova namestite program, ki ga potrebujete za ustvarjanje novega profila, morate starega izbrisati. Samo parametri profila morajo biti naslednji:
 • V stolpcu APN morate izbrati "statični" položaj in določiti - internet.beeline.ru.
 • Določite številko dostopa kot * 99 #.
 • Uporabniško ime in geslo nastavite kot linijo.
 • Naslednje povezave morajo uporabiti ta račun.

  Če operater povezave - MTS: napaka 628 in njegova rešitev

  Najprej lahko poskusite popolnoma ponovno zagnati modem ali računalnik. V večini primerov to preprosto dejanje pomaga pri reševanju problema. V oknu Lastnosti izberite "Dodatni inicializacijski ukazi" in podajte naslednje: AT + CGDCONT = 1 "IP", "internet.mts.ru". Po shranjevanju lahko poskusite ponovno vzpostaviti povezavo.

  Napaka 628 (operator MegaFon)

  Računalnik najpogosteje poroča o napaki 628 pri uporabi storitve MegaFon zaradi zamrznitve programa. V tem primeru vam bo pomagal preprost zagon računalnika. Vendar pa ni vedno tako čarobni učinek sposoben znebiti problema. Če je to res, in napaka po ponovnem zagonu ni izginila, lahko uporabite naslednja priporočila:
 • Vredno je preveriti stanje osebnega računa modema.
 • Če je ravnovesje v redu, se morate prepričati, da je inicializacija modema pravilna. V meniju lastnosti in dodatnih inicializacijskih parametrov morate odpreti ukazno vrstico. V novo ustvarjeni vrstici določite: AT + CGDCONT = 1 "IP", "internet". VLastnosti povezave najdem »Prekliči klice v odsotnosti komunikacije« in spremenite časovno omejitev z nastavitvijo vrednosti več kot minuto.
 • Če po teh operacijah še vedno obstaja napaka, je potrebno posvetovanje z voznikom. Najverjetneje bo napaka nastala zaradi mehanske okvare modema. Življenje ne stoji mirno, kot so tehnologija, inovacije, komunikacije in internet kot tak. Pripomočki in naprave, ki so na spletu, se hitro razvijajo. Možno je, da bo v bližnji prihodnosti obstajala priložnost, da se v celoti prekličejo vse komunikacijske napake.

  Sorodne publikacije