Asus - proizvajalec, pregled izdelka

V tem članku bomo govorili o eni zelo znani družbi. Asus - (država-proizvajalec - Ljudska republika Kitajska), ki ustvarja računalniško tehnologijo, je eden izmed najbolj priljubljenih in verodostojnih med uporabniki osebnih računalnikov in prenosnih računalnikov. Kaj je za podjetje? Več o tem boste izvedeli.

Nekaj ​​zgodovine

Polno ime ASUSTeK Computer inc. Zgodovina podjetja se začne z začetkom leta 2000. Podjetje je poskušalo vstopiti na različne trge, povezane s potrošniško elektroniko, na primer TV in mobilne telefone. Slednji se trenutno zelo dobro prodaja ne samo v azijskih državah. Poleg tega je družba postopoma pokrivala druge segmente, povezane z računalniško tehnologijo, ki jih proizvaja blagovna znamka Asus. Država porekla - Kitajska. Obstaja tudi sedež podjetja.


Proizvodni program

Asus ima zelo velik izbor različne računalniške opreme in komponent. Poleg posameznih delov proizvaja pametne telefone, tablice in prenosne računalnike različnih cenovnih segmentov. Obstajajo dragi modeli, večinoma za računalniške igralce, vendar obstajajo proračun, preprosti netbooki. Če pozabimo na potrošniški segment, lahko rečemo, da podjetje proizvaja veliko komponent za naprave drugih podjetij, na primer, družba je imela izkušnje z Apple in drugimi resnimi proizvajalci, ki so prejeli različne dele iz tovarn Asus. Država izdelave - Kitajska, je vse blizu, zato je takšna vzajemnost zelo priročna in ugodnadružbe Poleg tega ima LRK številne zakone, ki prepovedujejo izvoz nekaterih redkih zemeljskih kovin. Slednji se uporabljajo za proizvodnjo različnih elektronike.


Grafične kartice

Asus izdeluje odlične video adapterje, ne glede na tehnologijo. Podjetje sodeluje z Nvidio in Radeonom, saj proizvaja kakovostne izdelke, ki jih včasih spreminjajo in povečujejo njegovo konkurenčnost v primerjavi z drugimi proizvajalci. Obstajajo tako proračunske in zelo drage grafične kartice, obseg je precej širok in lahko poberete blago za pisarniško delo, kot tudi za amatere in strokovnjake v računalniških igrah. Obstaja tudi tehnika za delo s kompleksno 3D grafiko, ultra visoko ločljivostjo in seveda video čipi, ki se uporabljajo za različne distribucije. Slednje uporabljajo različni znanstveni laboratoriji in raziskovalci. Asus grafična kartica je lahko dobra rešitev za domači računalnik, čipi so znani po svoji zanesljivosti in trajnosti.

Drugi sestavni deli

Kot je navedeno zgoraj, podjetje proizvaja veliko število različnih izdelkov. Lahko je na primer tipkovnica Asus, računalniška miška ali monitor. Poleg tega podjetje proizvaja odlične matične plošče, ki so lahko osnova vašega računalnika. Nomenklatura pripomočkov je drugačna z vidika stroškov in glede na značilnosti. Proizvajajo se tudi slušalke, monobloki in avdio sistemi, kot tudi različni dodatki po vrsti prevlek za lastne proizvodne plošče in še veliko več. Po analogiji z video čipi, izdelkiAsus ima različne cenovne kategorije, na primer računalniška miška lahko stane 20 dolarjev, lahko pa tudi več kot 100, vendar je ta že - profesionalni igralni pripomoček z veliko dodatnimi funkcijami.
Poleg sestavnih delov se družba ukvarja tudi s sprostitvijo dobrih pametnih telefonov, prenosnih računalnikov in netbookov, spet drugačne cenovne kategorije. Na primer, tableta Asus Transformer, ki deluje na procesorju Intel Core i7 in združuje funkcije več naprav, bo stala 1.500 USD, najpreprostejši pripomoček pa bo stala le 70 $. Zanimivo je, da poleg pisarniške opreme, vrste multimedijskih projektorjev, strežnikov in omrežne opreme, proizvaja tudi avtomobilske DVR-je. Na splošno lahko pod to blagovno znamko najdete skoraj vse tehnološke pripomočke.

Odnos potrošnikov

Normalni potrošnik je praviloma še vedno pod katero blagovno znamko ima monitor ali grafično kartico, glavna stvar je, da lastnosti izpolnjujejo pričakovanja in da je tehnika zanesljiva. Vendar pa je Asus zelo všeč kibernetskim tekmovalcem. Podjetje je sponzoriralo in še naprej sponzorira znane ekipe iger, kot sta Dota 2 ali Counter Strike: GO. Poleg tega podjetje včasih organizira svoje turnirje in tekmovanja, kar ustvarja pozitivno podobo med mnogimi igralci. V zvezi z izdelki ima internet veliko pozitivnih povratnih informacij o izdelkih te družbe, zlasti glede video kartic in prenosnih računalnikov. Asus lahko resno tekmuje z blagovnimi znamkami, kot so GIGABYTE, MSI, PALIT in drugi proizvajalci video čipov. Mimogrede, in spremlja podjetje proizvaja precej dobro, je povsem mogočetekmovati s Samsungom in LG-jem, kot tudi s številnimi drugimi blagovnimi znamkami.

Povzetek

Torej je bralec izvedel za kaj je Asus. Država-proizvajalec je že dolgo zamenjal vsakogar, ker ima Kitajska ogromno proizvodnih zmogljivosti in tovarn, ki ustvarjajo visokotehnološke izdelke. Na voljo bo skoraj vsa tehnologija, od televizorjev in sesalnikov manj znanih blagovnih znamk, do resnih naprav, kot so isti Iphone in drugi aparati Apple. Na primer, najbolj znane rastline so Foxconn. Obstaja nekaj naprav iz Asusove in Canonove opreme ter vse Apple opreme. To ni popoln seznam različnih pripomočkov in visokotehnoloških izdelkov, ki jih zbira eno podjetje. Če se vrnete k Asusovim izdelkom, lahko sklepamo, da je to zelo kakovostna in zanimiva tehnika, ki lahko postane tako "delovni konj" v pisarni kot sodoben igralni center doma.

Sorodne publikacije