Kako posodobiti "iPhone 4" na iOS 8: nasveti, priporočila, navodila

Pravočasna namestitev nove programske opreme za vsak pripomoček lahko njenemu lastniku onemogoči večino napak, napak in težav. Toda v nekaterih primerih ta postopek samo boli. Danes moramo ugotoviti, kako nadgraditi iPhone 4 na iOS 8. Nato bomo govorili o vseh funkcijah in odtenkih postopka. Ali moram skrbeti za prenos tega za iPhone 4? Kako dobro je osem delovne s tem telefonom?

Pomembnost posodobitve

Prva stvar, ki jo je treba storiti, je razumeti, posodobiti iPhone 4 na iOS 8. Problem je precej zapleten. Nedvoumni odgovor nanj ne bo podan.
Dejstvo je, da Appleov 4-različni pametni telefon podpira prenos in delo z iOS 8. Hkrati je omenjeni iPhone daleč od najmočnejših funkcij. Zato je "osem" na napravi počasnejši, kot bi bilo zaželeno. V nekaj sekundah so zamude.


To načeloma ni tako velik problem. Če majhne zavore ne prestrašijo lastnika "jabolčnega" telefona, lahko pogumno premisli o posodobitvah programske opreme. Nekateri pregledi kažejo, da pametni telefon preprosto ne povleče novega operacijskega sistema. Pravzaprav to ni res.

Načini za posodobitev programske opreme

V skladu s tem lahko vsakdo poskusi izvajati načrt. Kako nadgraditi iPhone 4 na iOS 8? Skupno obstaja več možnosti za razvoj dogodkov. Natančneje, proces inicializacije novega operacijskega sistema se lahko pojavi:
 • prek računalnika (preko iTunes);
 • iz mobilnega telefona (prek "wifi").
 • Kako ravnati? Različico operacijskega sistema lahko neodvisno izbere lastnik mobilne naprave. Med tema dvema možnostma ni bistvene razlike. Vendar so posebnosti v vsakem pristopu.  Delamo z osebnim računalnikom

  Začnimo z najhitrejšim in najbolj zanesljivim načinom. Gre za delo z iTunes. Ta program je znan vsem lastnikom Apple izdelkov. Zelo dobro je razumela, da je delo z njo lažje kot preprosto. Kako posodobiti "iPhone 4" v iOS 8.1 prek računalnika? Algoritem dejanj je naslednji:
 • V računalnik namestite najnovejšo različico programa iTunes. Priporočljivo je, da program prenesete s uradnega spletnega mesta Apple.
 • Zagon ustreznega programa.
 • S kablom USB povežite »iPhone 4« z računalnikom. Vaša mobilna naprava mora biti trenutno vklopljena.
 • Počakajte na sinhronizacijo računalnika in iPhonea prek AiTyuns.
 • V levem meniju izberite vrstico, ki označuje povezan pametni telefon. "Kliknite na opombo, počakajte.
 • Kliknite na" Prenos in posodobitev. "To se bo pojavilo na zaslonu, ko bodo odkrite posodobitve operacijskega sistema.
 • Hitro, preprosto, priročno. "v iOS 8, če ni posodobitev? V tem primeru boste morali zamenjati vdelano programsko opremo in poiskati sebe ter jo naložiti na mobilni telefon. Druga za inicializacijo programsko opremo. V praksi je taka potreba pojavi redko.

  Ukrepi Wi-Fi

  Obstaja še ena rešitev za to nalogo. Kako nadgraditi iPhone 4 na iOS 8 preko telefona?Če želite to narediti, boste morali uporabiti Wi-Fi. Pomanjkanje brezžičnega interneta na območju dosega postavlja tabu o izvajanju takega sprejema.
  Za ročno posodabljanje operacijskega sistema na iPhone 4 sledite navodilom:
 • Vključite mobilni telefon. Moram počakati.
 • Povežite iPhone z omrežjem Wi-Fi.
 • Pojdite v razdelek »Nastavitve« mobilne naprave.
 • Odprite zavihek »Osnovno« - »Posodobitve programske opreme«.
 • Kliknite gumb "Prenos in namestitev".
 • Počakajte. Namestitveni čarovnik se bo začel prenos operacijskega sistema.
 • Na pametnem telefonu kliknite gumb "Namesti". Nato mora lastnik naprave sprejeti licenčno pogodbo. To je obvezen postopek.
 • Zdaj je jasno, kako uporabiti "vaj-datoteko" za posodabljanje na pametnem telefonu. Katere druge informacije so lahko koristne za vsakega lastnika pripomočkov "apple"?

  Značilnosti nadgradnje prek Wi-Fi

  Pomembno je, da posebno pozornost posvetite delu z mobilnim telefonom, tako da delate z "wifi". Ta metoda ni primerna za iPhone brez bjekstva iz zapora. Če ima vaš pametni telefon to stanje, boste morali za nadgradnjo operacijskega sistema uporabiti iTunes. Prav tako mora uporabnik vnaprej paziti na razpoložljivost dovolj moči baterije na iphone. Za uspešen prenos in namestitev iOS 8 potrebujete približno 50% zmogljivosti baterije. Če je namestitev prekinjena z izklopom pripomočka, jo lahko obnovite le prek AyTunes. "Kako nadgraditi iPhone 4 na iOS 8? Uporaba Wi-Fi je najpreprostejši in najhitrejši.vendar ne zagotavlja nobenega jamstva za uspeh. Inicializacija morda ne bo uspela. Prenos namestitvene datoteke na pametni telefon se bo začel takoj po kliku na gumb »Prenos«. Velikost operacijskega sistema je približno 1024 megabajtov, zato se lahko postopek odloži. Potrebno je pokazati potrpljenje.

  Povzetek

  Preučevali smo, kako nadgraditi iPhone 4 na iOS 8. Dejansko ta operacija nima funkcij. Postopek nadgradnje se ne razlikuje od inicializacije novega operacijskega sistema na katerem koli drugem pripomočku "apple". Za 100% uspeh je priporočljivo dati prednost delu z iTunes.
  Najpomembnejše vprašanje v zvezi s preučevano temo je odločitev o namestitvi novega operacijskega sistema na iPhone 4. Vsi lastniki tega pametnega telefona morajo upoštevati prednosti in slabosti načrtovanega delovanja. Šele takrat bo oseba lahko sprejela pravo odločitev. Posodobitev iPhonea se običajno konča z varnostno kopijo podatkov iz iCloud ali iTunes. Izdelati jih je treba vnaprej. V nasprotnem primeru bo novi operacijski sistem "čist".

  Sorodne publikacije