Akcijska kamera Dominant-S06: pregledi, pregled funkcij, navodila

Vedno več ljudi poskuša na video posnetek ujeti najboljše trenutke svojega dopusta. Pogosto za to pridobijo drago opremo, čeprav takšni videoposnetki verjetno ne bodo šli nekje onkraj družinskega albuma. Tudi v takšni zadevi lahko veliko prihranite z nakupom akcijske kamere Dominating S06. Mnenja o njej govorijo v njeno korist. Mnogi poudarjajo precej visoko kakovost, kljub dejstvu, da je ta kamera ena najbolj proračunskih. Da bi razumeli, zakaj je poceni, se morate seznaniti z njegovimi glavnimi značilnostmi.

Dokončanje

Prva stvar, ki pritegne v oči pri odpiranju embalaže, so različni primeri, pritrdilni elementi, sponke, ključavnice in drugi deli, ki so zasnovani tako, da olajšajo uporabo fotoaparata in ga naredijo čim bolj univerzalno. Skoraj nemogoče je našteti vse, vendar se je treba spomniti glavnih stvari, ki so priložene kompletu.


Glavno od njih se lahko upravičeno obravnava kot nepremočljiva škatla, ki vam omogoča, da streljate pod vodo. To je tisti, ki se najbolj aktivno uporablja na plažah, saj lahko traja veliko svetlih trenutkov. Poleg tega je priporočljivo, da ga uporabljate ne le med potopi, temveč tudi med celotnim bivanjem na plaži, saj ščiti akcijsko kamero Dominant-S06 tudi od vdora finega peska in prahu, kar bi lahko poslabšalo njeno delo. Poleg škatle, komplet vsebuje veliko prilog, ki vam omogočajo, da namestite kamero na stojalo, kot tudidržite se različnih površin. Treba je omeniti, da je vse to dobro združljivo s svetovno znanimi GoPro kamerami. Včasih, glede na stroške originalnega potrošnega materiala za te kamere, lahko resno razmišljati o nakupu tako poceni model zaradi komponent.


Vključuje baterijo fotoaparata, različne trakove in torbico. Poleg tega je treba omeniti prisotnost rusko-jezikovnih navodil za delovanje fotoaparata Dominant-S06, s katerim lahko izvedete začetno nastavitev naprave, kot tudi ukvarjate s polno funkcionalnostjo.

Glavne značilnosti

Osnova fotoaparata je CMOS senzor s 5 milijoni slikovnih pik, ki posname video na dva načina: 1920 * 1080 pri 30 sličicah na sekundo in 1280 × 720 pri 60 sličicah na sekundo. Seveda, s takšnimi značilnostmi, akcijska komora Dominant-S06 ne more posneti počasnih videoposnetkov, vendar bi s svojimi stroški pričakovali, da bi bile takšne višine neumne.
Izboljša enostavnost uporabe precej živahnega 2-palčnega zaslona, ​​ki se nahaja na zadnji strani. Uporabite ga za prilagoditev kota snemanja, opravite potrebne manipulacije v meniju ali si oglejte posneto gradivo. Snemanje se izvede na pomnilniški kartici od 4 do 32 gigabajtov. Fotoaparat ne prepozna kartic, ki niso v dosegu.

Avtonomija in daljinski upravljalnik

Zmogljivost baterije je 900 mAh, kar je dovolj za snemanje nekaj ur videa. Če želite, lahko kupite dodatne baterije in jih zamenjate s praznjenjem. Oglejte si najbolj primeren videoposnetekprek HDMI za povezavo z monitorjem ali televizorjem.
Treba je omeniti prisotnost modula Wi-Fi. Omogoča sinhronizacijo s pametnim telefonom, ki ima nameščeno aplikacijo z blagovno znamko, in jo uporablja kot nadzorno ploščo. Funkcija je zelo uporabna, še posebej, če se snemanje z fotoaparatom Dominant-S06 opravi na daljavo zaradi potencialne nevarnosti.

Kakovost videa

Zelo čudno, vendar je fotoaparat sposoben posneti resnično dober videoposnetek, kar je zelo sprejemljivo za gledanje doma. Slabost tega, morda, lahko imenujemo le preveč nasičene barve. Ob pregledu zapisov je občutek, da je svet okoli njega nenaravno svetel. V drugih valjih so precej dobre, dobro vidne podrobnosti. Pri snemanju pod vodo si je treba zapomniti, da se lahko škatla zlahka opraska, kar lahko posledično negativno vpliva na kakovost odstranitve videa.

Pregled modelov

Da bi videli realno sliko o kakovosti izdelka, se morate seznaniti z mnenjem tistih, ki ga že nekaj časa uporabljajo. Med komentarji o akcijskih kamerah Dominant-S06 veliko pozitivnih trenutkov, najpogosteje uporabniki omenjajo naslednje pluse:
 • Bogata opremljenost. Komplet ima pritrdilne in pritrdilne elemente za vse priložnosti, kar ni pretirano. Kamera lahko pritrdite na kateri koli objekt pod pravim kotom za najboljši kot.
 • Nizka cena. Stroški fotoaparata, upoštevajoč vse zgoraj navedeno, so majhni in presenetljivo je dejstvo, da je proizvajalec lahko napravil napravo, ki svoje naloge opravlja brez težav za takšne naprave.majhno pristojbino.
 • Prisotnost zaslona. Sposobnost, da vidite smer snemanja in si ogledate posneto gradivo, pomaga ustvariti najboljše posnetke in video posnetke med počitkom. Mnenja o akcijskem quad-core Dominant-S06 kažejo, da lahko zaslon nadzoruje glavne kazalnike, na primer preostalo zmogljivost baterije.
 • Možnost daljinskega upravljanja. Povezava Wi-Fi doda število prizorov, kjer je mogoče uporabiti fotoaparat. Na primer, obstaja možnost, da se izstrelitev ognjemetov odstrani v bližini, ne da bi pri tem ogrozili njihovo zdravje.
 • Ustrezna kakovost videa. Valjarji so očitno preveč nasičeni, vendar imajo zadostno jasnost in podrobnost slike.
 • Kot je razvidno iz teh odlomkov iz pregledov, so uporabniki zelo zadovoljni s svojo pridobitvijo. Od slabosti, ki so jih nekatere od njih opozorile v odzivih na akcijsko igro fotoaparata Dominant-S06, lahko le poudarimo pomanjkanje funkcije za brisanje določenih datotek iz pomnilnika naprave. To lahko storite samo z računalnikom ali drugo napravo, ki ima režo za pomnilniško kartico in upravljalnik datotek.

  Zaključek

  Ta pregled akcijske igre fotoaparata Dominant-S06 je pokazal, da je odličen za tiste, ki so že dolgo sanjali o delovanju na fotoaparatu, vendar si tega ne morejo privoščiti. To je nizka cena (približno 3000-4000 rubljev), vendar s svojo funkcionalno popolnoma dovolj, da odražajo glavne trenutke ali žive epizode počitnic. Komplet je zelo bogat in v trenutnih razmerah lahko uporabite različne pritrdilne elemente. Pravzaprav boksarski kompletnepremočljiva in omogoča podvodno fotografiranje.

  Sorodne publikacije