Kako odkleniti Xiaomi bootloader: korak za korakom navodila

Številni lastniki kitajskih telefonov prej ali slej se spraševala, kako preveriti odkleniti bootloader ali Xiaomi. Pogosto uporabniki začeli jama v podrobnosti, kot so nekatere naprave iz te družbe ne dopuščajo, da za trenutek. Na voljo je tudi neprijetno dejstvo, da ob nakupu telefona neposredno od kitajski potrošniki bodo lahko v prihodnje spremeniti operacijski Večjezična ali drugo lokaliziran blizu dostop do bootloader. Seveda, ko gre za logično vprašanje: "Zakaj proizvajalec ne podpirajo uporabe tehnologije v vseh kotičkih Zemlje" Morda je se poskuša uvesti kitajskega jezika bolj pogosto uporablja? Seveda, da ne. To se zgodi zaradi tega, kar je postala priljubljena telefonov in vzpostavi uradni firmware od "Hyomy." Dejstvo, da lahko programska oprema vsebuje ogromno število virusov, ki lahko zbirajo podatke iz telefona. To je razlog, zakaj vse naprave ne omogočajo uradni spremeniti firmware. Ta članek bodo razpravljali o tem, kako odkleniti bootloader Xiaomi.


Še en razlog, zakaj

Na voljo je zaklenjen bootloader en dober razlog, zakaj je kitajski proizvajalec raje zapreti dostop do bootloader. Če se potrošnik nenadoma ukraden telefon ali pa ga bo izgubil, nato pa z zaviranjem novega lastnika naprave ne bodo mogli utripati in dobili podatke, osebne podatke. Še posebej, ker ima vsak gadget svoj MI-račun. Čeprav je vrednoPriznavajte, da so tudi goljufi pogosto vprašani, kako odkleniti zagonski nalagalnik Xiaomi. In najverjetneje imajo potrebna znanja. V najnovejši različici izvirnika lahko vidite nove možnosti. Ena od njih ima funkcijo, ki vam omogoča iskanje telefona ali tabličnega računalnika. Drugi je odgovoren za pošiljanje na delovni zaslon naprave popolnoma vsako besedilo.


Kako ugotoviti, ali je zagonski nalagalnik zaklenjen prek računalnika?

Najpogosteje se uporabniki soočajo s to težavo, ko delajo z Xiaomi Redmi Note 3 Pro. Odklepanje zagonskega nalagalnika bo enostavno. Vendar pa bo ta postopek potekal iz tedna v mesec. Da bi ugotovili, ali je bil bootloader odklenjen na kateremkoli telefonu kitajskega proizvajalca "Chimie", morate iti v način, imenovan fastboot. Pred tem morate napravo priključiti na računalnik. Po tem morate v meniju Start zapisati "Izvedi". Z njim gremo v ukazno vrstico. Vnesite črke adb in tam napišite poseben stavek. Praviloma je isti za vsak telefon in izgleda tako: fastboot oem device-info. Po tem se na zaslonu prikaže eno od naslednjih: true ali false. Prva možnost pravi, da je zagonski nalagalnik aktiviran, drugi pa ni odklenjen. Če ne deluje, morate takoj reči, da bo težko dobiti pravice Root, tudi če so že bile aktivirane. Dejstvo je, da če prvotna različica vdelane programske opreme nima zaklenjenega zagonskega nalagalnika, lahko postane takšna nadaljnja varnostna posodobitev. Da bi to dosegli, bo potrebnoUporabite poseben program PC Suite. Poleg tega postopek posodobitve ne bo uspešen z Mi Flash. Zato bo za uporabo običajne funkcionalnosti vse potrebno vrniti v prvotno stanje. V tem članku je opisano, kako odkleniti zagonski nalagalnik Xiaomi.

Spoznajte stanje zagonskega nalagalnika s pomočjo telefona.

Opisana metoda deluje za telefone Redmi in Redmi Note 3 in morda ne bo delovala za druge. Obiščite sistemske nastavitve. Tam je enostavno najti postavko "O napravi". V meniju "Kernel" moramo najti stolpec, ki je odgovoren za sistemsko različico. V angleščini bo napis "Blocked" ali "Unlocked".

Priprava

Pred začetkom postopka odklepanja naprave morate obiskati uradno mesto in pridobiti posebno dovoljenje za to dejanje. Naslov vira je težko najti na internetu in tam poseben razdelek, ki je odgovoren za aktiviranje zagonskega nalagalnika, takoj ujame svoje oči. Kaj je treba storiti? Ponujamo vam navodila za zavijanje.

Prvi korak

Že v navodilih, kako odkleniti zagonski nalagalnik Xiaomi, pojdite zgodaj. Prva stvar, ki jo morate storiti, je, da jo odobrite na spletnem mestu. Včasih se zgodi, da račun že ima dovoljenje za odklepanje. V tem primeru bi morali iti nekoliko dlje in nadaljevati z naslednjim delom rešitve problema. Če ne, nadaljujte z drugim korakom.

Drugi korak

Nato morate izpolniti vprašalnik. To je treba storiti v angleščini, druge pa ne. Če so težave, lahkouporabite prevajalca. Glavna stvar - ne zamenjujte informacij in vse je pravilno napolnjena. Pozor! Spletna stran se lahko odpre v kitajski različici. V tem primeru morate na dnu strani izbrati angleščino. Po polnjenju morate klikniti na kljukico, ki potrjuje vašo privolitev za uporabo podatkov.

Korak tri

Najlažji korak in brez dela. Sestoji se iz vnosa kode na naslednji strani po izpolnitvi vprašalnika. Številke bodo prišle kot sporočilo na prej omenjeno številko mobilnega telefona.

Četrti korak

Počakamo na odgovor podjetja. V skladu s pravili naj bi prišel v 2 do 10 dneh po vložitvi vloge, vendar potrošniki pravijo, da jih je mogoče dostaviti veliko kasneje. Toda še vedno morate čakati na odgovore in šele nato začeti delovati. Če želite, lahko vedno pogledate uradno spletno stran o stopnji obravnavanja vloge.

Priprava na odklepanje

Ko se je podjetje pozitivno odzvalo na zahtevo za odklepanje zagonskega nalagalnika, lahko začnete postopek. Je brez dela in je vsestranski. Ni pomembno, kakšen telefon iz "Khioi" je rekel, ker je pot edinstvena za vse, ni razlik.

Prvi korak

Prva stvar je, da prenesete najnovejšo različico varnostne programske opreme za obnovitveni program. Pri pobiranju morate biti previdni, saj se posodobitev dogaja vsak teden. Datoteko namestite v notranji pomnilnik naprave.

Drugi korak

Pojdite na meni, ki je odgovoren za posodabljanje, inpoiščite graf o prenosu nove različice vdelane programske opreme. Tam morate naložiti preneseno programsko opremo. Ker bo posodobitev strojne programske opreme rezultat brisanja vseh podatkov in podatkov iz telefona, je priporočljivo, da varnostno kopirate (ali tako imenovano varnostno kopijo).

Korak tri

Po posodobitvi vdelane programske opreme morate uporabiti obrazec Mi, in tam - odobriti pod isto prijavo, kjer je bila pridobljena izdaja za odklepanje. Nato morate prenesti posebno aplikacijo Flash Unlock. To je pomemben odtenek o tem, kako odkleniti zagonski nalagalnik Xiaomi Redmi 3 Pro in druge spremembe naprave.

Četrti korak

Telefon je treba izklopiti in pritisniti gumbe za napajanje in zmanjšati glasnost. Držite jih, dokler se ne zažene način Fastboot. Nato pojdite na peti korak.

Korak pet

Telefon morate povezati z računalnikom s kablom USB. Nato zaženite predhodno prenesen program. V njej, preden se postopek začne, je treba potrditi odpoved terjatev podjetju, če se nekaj zgodi po aktivaciji in nadaljnji namestitvi lokalizirane firmware. Ko postavljate vprašanja o tem, kako odkleniti zagonski nalagalnik Xiaomi Redmi 3 in druge telefone od proizvajalca, morate razumeti vsa tveganja.

Korak šest

Program mora biti odobren z vnosom njegove identifikacijske številke in gesla. Nato počakajte, da se prikaže obvestilo, da je naprava povezana. Aktivira gumb "Odkleni telefon", ki ga morate klikniti.

Korak sedmi

Na začetku opisa korakov, ki vam bodo pomagali izvedeti, kako odkleniti zagonski nalagalnik Xiaomi Redmi Note 3 in vse druge naprave proizvajalca, je bilo ugotovljeno, da je sam proces dovolj hiter. In to je res. Po 10 sekundah, po pritisku na gumb, bo zagonski nalagalnik odklenjen. Zdaj lahko uporabnik dobi skrbniške pravice, sprejme posodobitve in jih namesti na lahko dostopne načine. Opozoriti je treba, da lahko z enega računa v enem koledarskem mesecu odklenete več kot eno napravo.

Zavrnitev zahteve za sprostitev

Kaj naj storim, če je odziv na zavrnitev sprostitve blokiran? Predložiti morate drugo. To lahko storite na posebnem forumu, ki je na uradni strani. Poglejmo korak za korakom, kako naprej. Drug pristop lahko pomaga pridobiti dovoljenje za odklepanje zagonskega nalagalnika Xiaomi Redmi Pro in vseh njegovih sprememb.

Prvi korak

Registrirati se morate na forumu. Tokrat se prijava ne opravi na telefonsko številko, temveč na elektronski naslov. Oblika je preprosta, zato ne bi smelo biti težav.

Drugi korak

Potem ko robot izpolni obrazec in ga pošlje, bo uporabnika obvestil, da je treba preveriti e-poštni naslov. Pismo pride zelo hitro. Ko uporabnik sledi povezavi v njem, mora klikniti na gumb "Aktiviraj". Nato se odpre kitajska različica profila.

Korak tretji

Poiščite meni "Odkleni" in se pomaknite do njega. Tam bo sistem predlagal, da se pripravivaš vzdevek, ki bo prikazan na forumu poleg komentarjev. Lahko je sestavljen iz številk in latinskih črk.

Četrti korak

Po tem boste odprli znano stran, na kateri morate dokončati aplikacijo za aktiviranje naprave. Kako določiti informacije in koliko čakati na odgovor in kako odkleniti zagonski nalagalnik Xiaomi, je opisano zgoraj. Najverjetneje bo tokrat pozitivna.

Navedba razlogov za odklepanje?

To izjavo je treba napisati čim bolj razširjeno in odkrito. Ne kopirajte fraz v angleščini ali kitajščini, "Prosim odklenite napravo", sicer se možnost zavrnitve večkrat poveča. Ne potrebujete opravičevanja vaše potrebe po tem dejanju z namestitvijo programske opreme. Najbolje je, da dodamo nekaj besed o pridobitvi Root-pravic, ki bodo na primer omogočile, da se znebite nevarnih virusov iz telefonskega sistema. Podrobno in natančno opišite vse razloge, prevedite ga v angleščino prek spletnih storitev. Kitajski jezik ne sme razlagati besedila. Dobro bi bilo pojasniti, da uporabnik razume vsa tveganja, ki se pojavijo po odklepanju.

Povzetek

Ljudje, ki jih zanima, kako odkleniti zagonski nalagalnik Xiaomi Redmi in vse njegove spremembe, lahko zdaj odpravijo težavo. Ko je postopek končan, lahko prosto namestite obnovitev po meri, lokalizirano programsko opremo in tako naprej. V članku je opisan uradni način za odklepanje naprave, ki se ukvarja z njeno nalogo v 90% primerov.

Sorodne publikacije