MSG: kako odpreti datoteko?

V tem gradivu bomo govorili o formatu MSG. Kako odkriti podobne materiale, kot tudi njihov namen, bomo nadalje opisali. To je e-poštno sporočilo. Razvijalec te oblike je Microsoft.

Opis

Zdaj vam bomo povedali, kaj format MSG uporablja. Kako odpreti datoteke te vrste, bomo razpravljali v naslednjem razdelku. Podaljšek se običajno uporablja za materiale, ki so shranjeni po e-pošti. Datotečni format MSG lahko odprejo različni odjemalci. Tovrstno gradivo lahko vsebuje izključno besedilna ali polna slikovna sporočila, pa tudi druge elemente, ki jih zagotavlja format HTML. Razširitev je bila uporabljena tudi v poštnem programu, ustvarjenem za DOS, ki se imenuje OzWin.


Osnovna rešitev

Zdaj pa se pogovorimo o aplikaciji za interakcijo s formatom MSG. Kako izvedeti, kako odpreti datoteke te vrste, vam bomo pomagali razumeti orodje Microsoft Outlook. To je upravljalnik informacij, ki ga je ustvaril Microsoft. Ta rešitev združuje značilnosti sodelovalne organizacije in poštnega odjemalca. Aplikacija je del zbirke Microsoft Office. Orodje ima lep videz in široko paleto funkcij. Program ima priročno funkcijo za delo s poštnimi sporočili. Gre za organiziranje hitrih ukrepov. Ta rešitev vam omogoča, da opravite več nalog s pomočjo enega samega klika na miškin gumb. Ta pristop je izjemno priročen, če je potrebno, izmeničnoS ponavljajočimi se ukrepi prihranite čas neverjetno.


Poleg tega je treba omeniti priložnost, ki jo ponuja organizacija "Pogovori". Ta način je nastavljen za vsako mapo s črkami. Navedena aplikacija vam omogoča strukturiranje velikega števila sporočil. Zato je iskanje želenega lista hitro in enostavno. Lažje je slediti korespondenci. Če je potrebno, se lahko dolga sporočila stisnejo, povežejo, kategorizirajo in izbrišejo. Dobro organiziran prikaz informacij o izbranem kontaktu. Podatki se nahajajo na dnu lista. Ogledate si lahko vso zgodovino korespondence, dogodke v koledarju in opravila, povezana z izbranim stikom.

Druge možnosti

Poleg zgornje rešitve lahko uporabite enega od naslednjih programov za delo v zanimivi obliki: Aid4Mail, Pegasus, Encryptomatic MsgViewer Pro, The Bat, Priasoft MSG File Viewer in Assessor. Zdaj veste, za katere datoteke MSG uporabljate. Kot odpreti take materiale, smo tudi opisali zgoraj.

Sorodne publikacije