Kako narediti povezavo do VK?

Uporabniki socialne mreže "VKontakte" pogosto želijo ali morajo poslati osebo povezavo do določene vsebine ali jo dati na splošni pregled. Vendar nimajo vsa spletna mesta kratkega naslova, ki lahko povzroči njegovo "obrezovanje" v sporočilu. Za pomoč v tej situaciji se lahko zmanjša povezava "VKontakte".

Kako zmanjšati povezave?

Zmanjšane povezave do "VKontakte", ki so prej vključevale samo enoto ruskih uporabnikov socialnih omrežij. Razvijanje svoje skupine, ki si prizadeva pisati bolj zgoščeno naslov na zunanji vir, kot tudi za več drugih razlogov, so bili avtorji prisiljeni iskati storitve tretjih oseb, ki niso vedno hranijo za dolgo časa v kratki različici povezave do izvirnega mesta.
Toda v letu 2016, po spremembi lastnika socialne mreže za ustvarjanje bližnjic "VC" je postalo mogoče in na samem mestu. Če želite zmanjšati naslov, se nanaša na stran tako v "VKontakte" sam in po njej je treba iti na spletno stran vk.cc. Ko se prijavite s svojim računom, morate v besedilno polje vnesti le želeno povezavo in klikniti »Zmanjšaj«. Po tem se spodaj prikaže kratka različica in statistični podatki o številu konverzij iz te skrajšane različice.


Značilnost storitve je podobnost možnosti za ista sklicevanja, tudi za različne uporabnike, v zvezi s tem bo treba v prizadevanju za spremljanje števila prehodov z določenega kraja uporabiti dodatnestoritve.

Zakaj zmanjšati povezave?

Če se ukvarjamo s tem, kako zmanjšati povezavo "VKontakte" ni težko, potem je vprašanje potrebe po takem koraku razumljivo, da ne vsi. Dva najbolj priljubljena razloga sta oglaševanje in jasen videz.
V prvem primeru je verjetneje, da bodo ljudje zaupali bližnjicam, »VKontakte«, ki jih uporabljajo oglaševalci, ki objavljajo kratke URL-je na zunanjih virih. Kratek naslov ne dovoljuje, da ime spletnega mesta prevzame celo temo, ki zagotavlja višjo statistiko konverzij za prejeto povezavo. Druga možnost je bolj pogosto uporablja v skupinah in publiques, tako da ne vstavite zajetno povezavo v delovno mesto, ni pomembno, kateri viri avtorji uporabljajo storitev "VKontakte", zaradi česar informacijske opombe bolj razumljivo in lepo.

Obstoječi analogi

Storitev za zmanjšanje referenc "VKontakte" ni odprla prvega. Poleg ruske storitve trenutno obstaja več deset analogov. Ena izmed najbolj priljubljenih spletnih mest za ustvarjanje jedrnatih povezav je Google, ki je postal eden prvih, ki je takšno storitev zagotovil uporabnikom. Ne daleč za "sestro" in ruski iskalnik "Yandex": leta 2010 je uporabnike uvedel v specializirano storitev "Clicker". Druga priljubljena spletna stran v ruskem jeziku je trenutno Utah.
Poleg zgornjih treh storitev, priljubljenih v runetu, obstajajo tudi spletna mesta v angleškem jeziku. Eden od "old-timers" je url.com stran, iz katere nekatere velike socialne mreže, kot so»Twitter« Poleg tega sta v angleškem jeziku Bit.do in Bitly.com priljubljena, presenetljiva pa sta obsežna statistika, ki jo ponuja storitev o ustvarjenih povezavah.

Sorodne publikacije