Kako dodati pirsing Simcu 4?

Ena od glavnih sestavin igranja The Sims 4 je ustvarjanje znakov. Funkcionalni urejevalnik vam omogoča, da popolnoma spremenite svoj obraz, lik, junake oblačil. Vendar pa v standardni različici ni na voljo vse dodatne opreme in možnosti spreminjanja zunanjosti. Na primer, piercing v "Sims 4" manjka, lahko pa ga dodate z modifikacijami.

Kateri sklop je tam?

Vredno je reči, da je tovrstno prilagajanje mogoče uporabiti samo v fazi urejanja znakov. Piercing se nanaša na spremembo osebe. Lahko prenesete moške, ženske in vsestranske možnosti za oba spola. Na internetu obstaja veliko možnosti za piercing "Sims 4". Med njimi sta obe kopiji resnično obstoječega nakita in izmišljena moda. Če želite maksimirati vaših sedem, potem izberite način z največ punkcijami. Na primer, DIY iz Pralinesims ponuja igralcu 11 punkcij, ki vključujejo 4 različice za nos, 3 za nosni septum. Prav tako lahko pobirate modifikacije za piercinge obrvi, ustnic, ušes ali kompleksnih kompletov.


Kako namestiti?

Zdaj pa poglejmo, kako nastaviti mod za piercing v "Sims 4". Če nalagate aplikacijo v obliki paketa, morate datoteke za spremembe razširiti v mapo Mods, ki se nahaja v imeniku Moji dokumenti. Odprite to mapo, poiščite razdelek z naslovom Electroinc Arts in odprite The Sims 4. Odprite igro in začnite urejati ali ustvarjati nov znak. Potrebuješ prebadanjez dodatki. Kaj pa, če mod ni prenesen kot paketna datoteka? V tem primeru se prejšnjemu navodilu doda drugo dejanje. Ko kopirate datoteke v mapo Mods, morate iti v razdelek "Drugo" in vključiti element poleg vrstice "Načini za skripte". Shranite spremembe in znova zaženite igro. Zdaj veste, kako uporabljati modele za pirsing v Sims 4. Navodila za namestitev bodo ustrezala tudi drugim modemom igre.

Sorodne publikacije