LTSB: Kaj je Windows 10?

Seveda je dvomljivo, da so se navadni uporabniki na območju interneta srečali s takšno stvarjo, kot je LTSB. Izkazalo se je, da je neposredno povezan z operacijskim sistemom Windows 10 in celo na najbolj uradnem Microsoftovem spletnem mestu, ki naj bi bilo globoko preobremenjeno. Zakaj? Vprašanje je povsem logično, če upoštevate nekatere lastnosti paketa LTSB. Kaj je, bo jasno nekaj kasneje. Nekaj ​​besed v ozadju.

Windows 10 LTSB: Kaj to pomeni?

Vsi uporabniki, tako ali drugače, so namestili ali nameravajo namestiti deseto različico operacijskega sistema Windows, tudi pri ustvarjanju namestitvenega programa s pomočjo Microsoftovih specializiranih orodij. ki jih je treba izbrati, če želite uporabiti vse funkcije in prednosti tega operacijskega sistema.


In kje je potem LTSB? Kaj je to? Oglas razvijalca ali ciljne rešitve, ki zagotavlja, da vsi uporabniki namestijo operacijski sistem s kupom nepotrebnih funkcij in aplikacij? Dejstvo je, da je najnovejša zgradba sistema brez osnov, ne obremenjena z neuporabljenimi komponentami sistema Windows, ki se nanaša na različico Enterprise, ki je na žalost v postsovjetskem prostoru iz neznanega razloga nedostopna. Ampak ne tako slabo.

LTSB: Kaj je to v smislu zbiranja?

Le malo ljudi ve, da je bila od prve predstavitve uradnega zagona operacijskega sistema Windows 10 ena od sprememb, ki ni bila posebej oglaševana v širših krogih. Ime je dobila v obrazcukratice LTSB. Kaj je to?


Dešifrira se kot podružnica za dolgoročno vzdrževanje, vendar je preprosto ena od različic sistema Windows 10 z dolgoročnim vzdrževanjem. Zdi se, da je odstranila nepotrebne aplikacije, vključno s Cortaninim glasovnim pomočnikom, popolnoma manjkajočim telemetrijo in (presenetljivo) nobenim robnim brskalnikom, ki privzeto predstavlja najpogostejšo različico Internet Explorerja.

Koristi sistema

To je zbirka LTSB. Kaj je to v smislu koristi? In to je tisto. V operacijskem sistemu se odstranijo vse nepotrebne komponente. Zato je obremenitev sistemskih virov postala precej nižja, da ne omenjamo internetnega prometa (zlasti pri uporabi brezžičnih omrežij).
Zgradba temelji na različici Windows 10 Enterprise, ki je v bistvu namestitveni paket (tudi pri ustvarjanju zunanjih medijev s standardnimi pripomočki) ne (vsaj imamo). Namesto tega namestitev te različice zahteva minimalen prostor, ne namešča komponent za sledenje ali povratne informacije, privzeto ne omogoča OneDrive in na splošno je namestitveni program tako prilagodljiv, da lahko uporabnik izbere komponente za namestitev. Kot je že jasno, v drugih različicah takšna izbira ni takšna.

Za koga je sestava zasnovana?

Torej, zakaj je Microsoft poskušal od navadnih uporabnikov skriti tako edinstveno zbirko kot LTSB? Kaj je: Izračun za določen krog izbranih uporabnikov ali še vedno korak v smeri zanimanja?
Izkazalo se je, da je sama zbirka v osnovije namenjen malim in srednjim podjetjem in je bil prvotno na voljo samo v Združenih državah. Danes ga lahko najdete v Microsoftovem centru za ocenjevanje TechNet. Za dostop pa se morate prijaviti pod vašo registracijo. Tukaj je največji trik. Dejstvo je, da veliko tistih, ki so namestili deseto različico operacijskega sistema Windows, večina od njih nima Microsoftovega računa, ali pa ga ne uporabljajo. Ustvarite lahko novo registracijo in namestite to različico sistema, vendar nihče ne daje garancije, da ne bo uspel na eni točki. Čeprav je možnost videti zelo mamljivo. Ampak, če ste prišli do povsem praktičnih razlogov, seveda, to je samo takšna sprememba, ki želi namestiti vsak ventilator za Windows 10. Je to šala? Ni vam treba ničesar onemogočiti, ničesar ni treba nastaviti. Sistem, tako rekoč, prihaja v končni obliki. In nič odveč. Vzemite ga in ga uporabite.

Sorodne publikacije