Kako izvedeti preostanek MTS prometa?

Mobilni operater MTS omogoča svojim strankam, da uporabljajo različne privlačne ponudbe, ki so primerni za aktivno deskanje na internetu. Idealno za sebe lahko izberete katero koli stranko. Ampak danes, lahko MTS zagotoviti polno neomejena, ker še vedno določene omejitve. Značilno je, da so v hitrosti in prometa. Zaradi te potrebe, da nenehno spremljajo stanje prometa MTS, ki ne bo samo ne dobili v slabih razmerah, ampak na nek način bodo prihranili denar.

Preverjanje telefona

To ni vedno mogoče uporabiti računalnik, da preveri stanje v MB, tako da se takšne informacije lahko primerna za uporabo telefona. Konec koncev, ta pripomoček je vedno pri roki, in razjasniti informacije ni treba plačati ničesar.

Kako najti ravnovesje promet na MTS po telefonu? To je mogoče doseči z naslednjimi metodami:
 • Najbolj priljubljen način je uporaba kombinacije storitev. Uporabniki lahko določite, koliko megabajtov ostalo na računu do konca predvidenega časa, da uporablja kombinacijo * 217 #. Takšna zahteva je univerzalna. To pomeni, da se lahko uporablja na katerem koli tarifne načrta upravljavca, kot tudi vse storitve, ki se uporabljajo.
 • Če je stranka aktivira tarifne linijo "pametnih" ali "MTS Connect", je priporočljivo, da se določijo informacije, s pomočjo kombinacije * 111 * 217 #. po klicanjune pozabite klikniti na gumb za klic, tako da se zahteva pošlje obdelavi in ​​upravljavec lahko posreduje podatke.
 • Uporaba mobilne naprave za ugotavljanje preostalega prometa je lahko prek SMS. Za pridobitev teh informacij morajo uporabniki v telo sporočila postaviti vprašaj in ga poslati na klicno številko 5340. Če simbola ni mogoče vstaviti, potem ni nič strašnega, pošiljanje je dovoljeno in prazen SMS iz istega niza. V obeh primerih bo upravljavec poslal odgovor, na katerem bodo prikazane zahtevane številke.
 • Če je mobilna naprava posodobljena, je priporočljivo na njej namestiti aplikacijo po meri, ki je na voljo za prenos, namestitev in uporabo na brezplačni osnovi. Imenuje se "Moj MTS". Ta storitev je zelo primerna za telefon, saj bo vsebovala informacije o vseh akcijah s kartico SIM in ravnotežjem. Poleg tega se bodo naročniki lahko seznanili s stanjem MTS prometa v realnem času. Če želite to narediti, pojdite na aplikacijo in informacije bodo na zaslonu.
 • Preverjanje z osebnim računalnikom

  Za sprejemanje informacij prek mobilne naprave se ne uporablja veliko, poleg tega pa je zahtevna tudi zapomnitev kombinacij znakov in številk. Za poenostavitev opravila in več vizualnih informacij morate uporabiti osebni urad MTS.

  Preostali promet bo viden takoj na glavnem zaslonu, blizu številke mobilnega telefona in začetnic. Vendar pa glavna stran prikazuje denarni račun in stanje na računupredloge serij, če obstajajo.
  Če glavni zaslon nima zahtevanih informacij, preglejte razdelek o tarifnih načrtih in možnostih ter pojdite na zavihek odseka. Nato bo uporabnik dovolj, da klikne na gumb, da si ogleda preostanek, informacije pa bodo prikazane na zaslonu. Stranke, ki se še niso prijavile, ne bodo mogle videti ravnotežja prometa MTS - njihova osebna omarica ne bo na voljo. Za prijavo je potrebna kratka registracija, ki traja nekaj minut. Toda po polnjenju vseh vrstic lahko upravljate svoje račune in številke tudi v oddaljenem načinu.

  Druge metode preverjanja ravnotežja

  Če vam opisane metode ne ustrezajo ali iz nekega razloga ne morete razjasniti ravnovesja MTS prometa, je še vedno nekaj učinkovitih metod, ki se natančno ujemajo: z MTS Hotline. Po komuniciranju z njo boste lahko dobili informacije ne le o razpoložljivih megabajtih, temveč tudi o drugih informacijah v zvezi z mobilno komunikacijo.
 • Naročniki lahko odidejo tudi v salon MTS v svojem mestu, kjer bodo zaposleni hitro zagotovili potrebne podatke.
 • Preverjanje prometa na modemu

  Za tiste naročnike, ki uporabljajo internet prek modema MTS, je bil razvit poseben tarifni načrt z imenom "MTS Connect 4". S to ponudbo bodo uporabniki lahko prejeli veliko gigabajtov za mesečno uporabo, vendar pa je neprijetno preveriti nevšečnosti, ki jih povzroča nenehno odstranjevanje kartice in prerazporejanje njenega mobilnega telefona. Upravljaveczaskrbljeni zaradi podobnega problema. Izdelana je bila posebna programska oprema, ki je nameščena na računalniku.

  Po namestitvi modema se ta program posname tudi na osebni računalnik. Morate pregledati modem - morda obstaja ključ za preverjanje megabajtov. Če je tak gumb na voljo, je dovolj, da kliknete, informacije pa bodo na voljo v preostalem delu aplikacije. Če ključa ni, potem v aplikaciji najdete meni za vstop v telefon. Po tem morate nastaviti * 217 # in v nekaj sekundah boste dobili informacije, ki jih potrebujete. Preko modema lahko še vedno pošljete SMS na klicno številko 5340 in lahko uporabite tudi osebno pisarno MTS. Bilanca prometa bo prikazana, kot v primeru mobilnega telefona. Katero metodo uporabimo sami, rešimo vsako stranko.

  Preverjanje prometa na tabličnih napravah

  Ravnovesje prometa MTS na tabličnih napravah je mogoče preveriti z zgoraj opisanimi metodami, podobno kot mobilni telefon, vendar vsi pripomočki nimajo možnosti vnašati številk, nekateri pa tudi ne sprejemajo drugih poizvedb.
  Zato za podrobnosti:
 • Pri uporabi tarife iz družine Smart, se poizvedba * 100 * 1 # uporablja za izboljšanje podatkov.
 • V vseh drugih tarifnih načrtih ali storitvah se že uporablja standardna koda * 217 #.
 • Če lahko vpišete poizvedbe na tabličnem računalniku, je smiselno posneti mobilno aplikacijo "My MTS" ali uporabiti osebno omarico.
 • Sklep

  Če vemo vse možne metode za preverjanje preostalih megabajtov, ste lahko prepričani, da bo internetvedno pod nadzorom. Vse te metode so brezplačne in ne zahtevajo posebnega znanja ali spretnosti. Z izbiro katerega od opisanih metod lahko nadzorujete ne samo ravnovesje, temveč tudi porabo interneta.

  Sorodne publikacije