Najboljši anonimizator: pregled, funkcije in pregledi

Anonymizer je storitev tretje osebe, ki vam omogoča dostop do vseh virov na spletu, ne da bi za seboj pustili sledi, tj. Koordinate vaše lokacije, IP naslova, različice brskalnika in drugih podrobnosti o operacijskem sistemu.

Obstaja takšna proxy ali VPN programska oprema (virtualno omrežje): uporabnik prejme zahtevo, da se izda preko podomrežja strežnika tretje osebe, ne da bi razkril svoje prave podatke. Proxy strežnik je lahko kjerkoli in kjerkoli na planetu. Uporabnik na primer zahteva zahtevo Rusije, zadnji vir pa vidi računalnik iz Španije. Anonymizers morda morali videti blokirane geografske informacije (hi, "Utub"!) Ali pa zaobiti organizacije prepovedi priti v socialnih omrežjih "VKontakte", "sošolci"). Obstajajo še druga področja uporabe te programske opreme, toda ostalo je vonj kriminala, zato jih ne bomo omenjali.

Poskusimo torej ugotoviti, katera anonimizatorja je boljša, in določiti seznam najbolj priljubljenih pripomočkov takšnega načrta ob upoštevanju strokovnih ocen in povratnih informacij uporabnikov. Programsko opremo spodaj lahko enostavno najdete na internetu, zato ne bi smelo biti težav pri prenosu in namestitvi.

"Kameleon"

Ta pripomoček je med najboljšimi anonimizatorji zaradi svojega minimalizma in visoke zmogljivosti. Tukaj ne boste videli masenepotrebne in lepe gumbe ali veliko število oglasov - vse, kar potrebujete.
Vmesnik programa je zelo preprost: opis izdelka z majhnim besedilom in naslovna vrstica za vnos koordinat potrebnih virov. Storitev odlično deluje z Java skripti in ne krši vizualne komponente obiskanih strani.

Značilnosti programske opreme

Utility se obravnava kot najboljša anonimizator tudi zato, ker pravilno odstrani vse oglasne enote s spletnih mest, ne da bi s tem ponovno kršil vizualno celovitost samega sredstva. Prav tako bo treba opozoriti, da izdelek vsebuje agresivno in katero koli drugo oglaševanje, kljub prosti distribuciji.

Edina pomanjkljivost, ki preprečuje, da bi javne službe postale najboljši anonimizator, in ki pogosto pogosto kritizira uporabnike v njihovih pregledih, je nerealizirana izbira spletnih naslovov proxy. To pomeni, da bodo tisti, ki želijo potovati iz določene države, morali pogledati druge izdelke.

Dostyp

Še eden najboljših anonimizatorjev domačih razvijalcev. Storitev se enostavno sooča z vsemi sodobnimi spletnimi standardi in ne izkrivlja strani obiskanih virov.
Poleg tega uporabniki v svojih pregledih opozarjajo na dokaj visoko hitrost izdelka, kar je redko za takšne vrste javnih storitev. Treba je tudi opozoriti, da Dostyp deluje na šifriranih kanalih, zato je krajo podatkov minimizirano (vendar ni izključeno).

Značilnosti anonimizatorja

Vmesnik anonimizatorja, kot v prejšnjem primeru, je nedvoumno preprost: klasičenniz za vnos naslova vira in nekaj pomožnih gumbov za hiter prehod na vaša priljubljena spletna mesta. Iz padajočega seznama lahko izberete tudi nekatere alternativne strežnike proxy, če prejšnja ni zadovoljna z določenim razlogom.
Za razliko od "kameleona", Dostyp ne skriva blokov tretjih oseb na obiskanih straneh, zato bodo v celoti predstavljeni gumbi, števci in druge vrhunske oglaševalske vsebine.

HideMe

To je eden najboljših anonimizatorjev z bogatimi nastavitvami za nadzor vašega deskanja. Storitev se je razlikovala po dobri hitrosti delovanja, in kar je najpomembnejše, sposobnost spreminjanja parametrov povezave. Obstaja tudi več načinov »visoke hitrosti«, ki jih bodo cenili uporabniki, ki dolgo ne bodo ostali na eni strani. Edina stvar je, da pojasnimo, da lahko vizualna komponenta mest deluje nepravilno na najvišji ravni, zato je optimalna raven, ko se skripti ne sesujejo, povprečje.
Vmesnika enega najboljših anonimizatorjev ne moremo imenovati preprost in intuitiven. Napredne uporabnike je lahko razumeti v vseh vejah in nastavitvah, vendar bodo morali novi uporabniki uspešno uporabiti pripomoček.

Značilnosti pripomočka

Soft ima tako brezplačno kot plačano distribucijsko licenco. Prva je omejena na skromen seznam javnih pooblaščencev, prav tako pa ni nobenega blokatorja oglasov in drugih možnosti za odpiranje spletnih mest. Če vam storitev ustreza, se lahko obrnete na plačano različico. V tem primeru se poveča seznam proxy strežnikovogromne velikosti za vsak okus.

Poleg tega je v plačani različici izdelka na voljo ena od najboljših anonimizatorjev VPN. Poleg tega je slednji bistveno pred hitrostjo in šifriranjem navadnih strežnikov proxy. Prav tako je treba omeniti, da kupljeni izdelek omogoča, da izberete svoj statični AIP naslov, ki je za nekatere uporabnike kritična točka pri izbiri storitev za takšen načrt.
Ena najbolj očitnih pomanjkljivosti brezplačne licence, ki jo uporabniki nenehno kritizirajo v svojih odgovorih, je veliko število oglasov in precej agresivno. Nekateri bloki se lahko zaprejo, drugi pa "prisili", da kliknejo na njih. Kljub velikemu številu spornih oglasov se storitev šteje za eno najboljših v svoji vrsti in ima priljubljeno priljubljenost tako za začetnike kot izkušene uporabnike, kar kaže na učinkovitost anonimizatorja. Prav tako je treba omeniti, da je razvijalec pripravil podobno programsko opremo za platformo Android. Ocene in ocene o storitvi Google Plus o izdelku so večinoma pozitivne (štiri točke z repom petih), število prenosov pa kaže na povpraševanje po programu. Tako lahko HideMe postavko še vedno imenujemo eden najboljših anonimizatorjev za Android.

Ninja plašč

Ta storitev velja za eno najboljših tujih anonimizatorjev, ki v celoti podpira vse sodobne spletne tehnologije. Torej ne bo ovijalo strani ali prikazovalo dodatnih podatkov. Poleg tega se pripomoček odlikuje po visoki hitrosti, ki je na voljodaleč od zadnjega argumenta za takšne programe.
Ampak takoj je vredno opozoriti na žlico katrana, ki greši vse takšne storitve - veliko količino oglaševanja. Uporabniki v svojih ocenah vijačijo izdelek o tem, kaj je svet za agresivne bloke, ki jih ni mogoče zapreti, in kliknete nanje, da jih očistite. Kot medu imamo razumljivo in razumljivo funkcijo ter učinkovito servisno delo. Z Java skripti in drugo spletno kodo pripomoček obravnava in obravnava uporabnika strani točno tako, kot je bil namenjen obrtniku.

Razlikovalne značilnosti storitve

Ni vprašanj o hitrosti programske opreme in njeni učinkovitosti - res je trdna in priljubljena tuja služba. Zamude, frize in druge težave se pojavijo samo v izjemnih, izjemno redkih primerih, v vseh drugih primerih pa je vredno kriviti samo vašega ponudnika, ne pa koristnosti. Če je agresivno oglaševanje v Ninja Cloaku na grlu, lahko iščete rešitev na spletu: internetna skupnost ruskega jezika uči skripte, dodatke in druge dodatke, ki odpravljajo ta problem. Nekateri popravki delno odstranijo bloke, medtem ko drugi (običajno plačani) popolnoma uničijo vse oglaševalske agresije.

Sorodne publikacije