Kviz v Morrowind: Značilnosti in priporočila

Komaj je igralec, ki ni slišal za Skyrim. To je ena izmed najboljših računalniških iger vlog v sedanjosti, ki ima ogromno bazo navijačev. Toda le redki so pozorni na polno ime igre, in sicer, da obstaja del TES V. Kaj to pomeni? To pomeni, da je Skyrim peti del serije The Elder Scrolls. To je zelo priljubljena serija, ki je postala logični podaljšek tretjega dela, imenovanega "Morrowind". Gre za slednje in bo obravnavano v tem članku. Če govorite natančneje, se bodo tukaj razmišljala o nalogah, ki jih ta igra ponuja. Prvič, ta igra je osvojila igralce s svojo prostranostjo, svojim ogromnim odprtim svetom, na katerega bi lahko potovali brez omejitev. Tudi kamnolomi v Morrowindu so številni. Najbolj zanimivo je, da jih je 99 odstotkov vzporednih in se ne nanašajo neposredno na zgodovino zgodb. No, to pomeni samo, da se v tem članku ukvarjate s tem, kar so gostje v Morrowindu, v kakšnem vrstnem redu jim je bolje iti in zakaj se na splošno počne.


Glavni cilj

Seveda, če govorite o misijah v Morrowindu, morate začeti z glavno zgodbo. Izkazalo se je, da je v tej igri samo ena glavna zgodba, vendar je njeno trajanje in obseg resnično impresivna. On je prvi, ki ga dobiš, in to se zgodi na ladji, na kateri prispete v Morrowind. Vse čar tega iskanja je v tem, da prvinaloga bo v pogovoru določila vaše ime z ne-igralnim značajem. Podobno boste določili vse podatke o svojem junaku, tako da ga ne boste ustvarili v urejevalniku znaka, temveč že v načinu igre. Samo to že poudarja Morrowind proti večini iger vlog v tistem času. Pravzaprav, ko zapustite ladjo na tla Morrowinde, se bo začelo vaše glavno potovanje. Zgodba je zelo zanimiva in bogata, njena kompleksnost pa se postopoma povečuje. Zato ni priporočljivo takoj poskusiti prečkati črte. Najbolje je, da postopoma premagamo nove elemente enega velikega iskanja, saj bo to zelo olajšalo vaše prenašanje. Kako točno Dejstvo je, da je v Morrowindu veliko več gostov, ki vam bodo omogočili pridobivanje izkušenj, denarja in koristnih nagrad, ki vam bodo pomagale pri rasti, rasti in približevanju novim fazam glavnega iskanja. Toda katere naloge lahko dobite v tej igri?


Guild Quest

Opozoriti je treba takoj, da v igri "Morrowind" prehod gostov, o katerih bomo še razpravljali, ni obvezen. To pomeni, da lahko enostavno dokončate glavno iskanje, dokončate zgodbo in pozabite na to igro. Ampak morate razumeti, da na ta način boste izgubili veliko vsebine, in kar je najpomembnejše - užitek. Konec koncev, drugi gostje vam ne ponujajo le pomembnih izkušenj in uporabnih nagrad, temveč tudi njihove zgodbe, neverjetne zgodbe, srečanja s pisanimi liki in tako naprej.
Na primer, za pogovorcehovske misije, tukaj v vsaki od sedmih obstoječih organizacij imajo svojo parcelno linijo, ki vam bo omogočila, da se še globlje potopite v svet tega projekta, kot tudi obvladate specifične spretnosti cehov. Če se pridružite Guild of Fighters, lahko postanete polnopravni bojevniki, plezate po vrsti in pridobite slavo in priznanje. V Cehu Mages se boste naučili različnih urokov, dokler ne boste postali Visoki Čarovnik. Najboljši del je, da lahko postanete glavni v vsakem od sedmih cehov in greste skozi vse ploskve, ki niso omejene na nekaj drugega. In če ne želite, se sploh ne morete pridružiti ceh. V igri "Morrowind" gildi so čarovniki, tatovi, borci, sodišče in tako naprej omogočajo fleksibilnost, ki je prej ni bilo mogoče izpolniti v vlogi iger.

Iskanje velikih hiš

Obstajajo tudi kamnolomi v Morrowindu, ki v veliki meri spominjajo na iskanice cehov. Samo hiše imajo samo tri, vendar ne sedem, njihove parcele pa so veliko daljše in razporejene. Še enkrat morate iti daleč od služabnika do arhivarja. Vsak nov naslov bo zahteval specifične kazalce in veščine, kot tudi posebno nalogo, ki vam bo omogočila, da se dvignete na višje mesto. V vsakem domu jih je na desetine, zato lahko prehodne misije zahtevajo veliko časa. Ampak morate paziti na dejstvo, da ni brez pomena "filers", v katerem morate samo prinesla nekaj ali ubiti nekoga. Vsa gostišča so povezana z mini zgodbo določene velike hiše. Poleg tegaStavbe so tudi drugačne: v Redoranu se časti surova sila, v Hlaali in Telvanih pa je poudarek na drugih veščinah vašega lika. Kot lahko vidite, glavno iskanje v Morrowindu ni edino, ki bi vas lahko zanimalo.

Princ Dadra knezi

Gospodarji Dadre, ki so bili nekoč najmočnejši po vsem svetu, so igrali pomembno vlogo v igri, vendar so bili preveč navdušeni nad temno stranjo sile. To je posvečeno celotnemu delu iskanja, ki ga lahko dobite v ustreznih kipih starodavnih knezov in princese Dadre. S temi quests, lahko dobite edinstvene tuš draguljev, zato je priporočljivo, da gredo skozi njih vse enako. Sedem jih je po številu kipov gospodov Dadre, ki jih lahko najdete na zemljevidu. Pridobivanje vseh edinstvenih kamnov za prhanje vam bo zelo olajšalo prehod. Glavni cilj pri Morrowindu na samem koncu je zelo težak, zato se boste strinjali z vsemi razpoložljivimi orodji.

Iskanje klanov za vampire

Imate tudi priložnost, da postanete član enega od vampirskih klanov, ki jih najdete v Morrowindu. Prav tako imajo svoje nabore zanimivih in zanimivih misij, ki bi se morale vsaj naučiti nekaj dodatnih neverjetnih zgodb. Kar se tiče tehnične strani, so vampirski klanci v veliki meri podobni cehovom in velikim hišam. Torej verjetno ne boste razočarani, če se boste odločili poskusiti ta majhna, a zelo razburljiva odstopanja od glavne zgodbe.

Stranske misije

Nobena vloga igranje igre ne more storiti brez stranskih nalog, ki so neke vrste naključno opravilo, ki ga lahko dobite v svetu iger. Niso med seboj povezani po ploskvi ali znakih, služijo predvsem za pridobivanje dodatnih izkušenj, obnavljanje denarnice in tako naprej. Vendar na splošno sestavljajo neverjetno in neverjetno omrežje, ki vam omogoča globoko potopitev v svet te impresivne računalniške igre.

Quest Addons

Obstajata dva uradna dopolnila za to igro, Tribunal in Bloodmoon. Jasno je, da vam vsaka od njih ponuja novo zgodbo, pa tudi nove pošasti, novo orožje, nove skrivnosti in številne dodatne naloge, ki vas bodo navdušile kot edinstvene nagrade in razburljive zgodbe.

Sorodne publikacije