Ključne lokacije "Skyrim": stolp Mzark

Mzarkov stolp v Skyrimu je starodavna ruševina. Ta zgradba, ki jo je nekoč zgradil Dwemer, je bila izgnana po izginotju te rase, tako da samo njeni izbrani vedo za njeno lokacijo. Dovakin bo ob več potovanjih obiskal stolp Mzark in kakšne skrivnosti skriva, kot bo obravnavano v tem članku.

Kako najti?

Preden aktivirate stolp Mzark, morate najprej priti do lokacije Black border. To je na jugu tega starodavnega podzemnega mesta in vhod v želeni objekt Dvamster. Črna meja se po drugi strani odpre le v procesu izvajanja naloge "Beyond the ordinary". Preprosto povedano, nekako morate narediti to prizadevanje, da pridete na pravo mesto.


Ko ste na črni meji, sledite južnemu delu mesta. Potem bo trajalo dolgo časa, vendar boste na koncu vstopili v Mzarkov stolp. Mimogrede, če se bojite izgubiti, se lahko pomaknete do hišnika skrbnika, blizu katerega točno in potrebujete stavbo.

Okolica

Seveda je najbolj zanimivo skrito znotraj stolpa, vendar pa lahko okoli njega najdete veliko uporabnih ali preprosto zanimivih stvari. Tako se na primer stavba nahaja neposredno na skali in vodi do pomembne vrste kamnitega mostu, kar priča o tem, kaj so bili spretni graditelji duemers. Ko ste v notranjosti stolpa, lahko odprete izhod na površino. Poleg njega je zapuščen tabor, ki je vsega konecje očitno pripadal Drochtu. Če iščete enega izmed šotorov, ki so tu, boste našli tudi prsni koš s predmeti, katerih vrednost je odvisna od ravni glavnega lika. Omeniti je treba, da se Mzarkov stolp v "Skyrim" na zemljevidu pojavi šele po aktiviranju izhoda na površje. Na splošno, ne pozabite, da to storite, če želite uporabiti sposobnost za hitro premikanje.


Notranji del

Ko ste v stolpu, se boste znašli v majhni pravokotni dvorani. Tukaj lahko najdete knjigo, ki krepi spretnost "Smithovega poslovanja", težko čelado, zaklenjeno prsi in kamen duš. Poleg tega so v tej sobi še zvitki z uroki in vrečko alkimista, v kateri so shranjeni napitki, ki ustrezajo ravni junaka. Iz dvorane lahko pridete v glavno dvorano, v središču katere je stroj za branje informacij - mehanizem, ki vam omogoča kopiranje podatkov iz dveremskih zvitkov v dveremljanske slovarje. Ta postopek boste morali izvesti med iskanjem "Beyond the ordinary". No, končno, v vzhodnem delu glavne dvorane je hodnik, ki vodi do dvigala. Ko ste uporabili to dvigalo, boste padli na površje.

Sorodne publikacije