Freon je zalezovalec, mož in oče.

Mnogi ljubitelji iger iz serije "S. T. A. L. K. E. R.", kot tudi napisano na podlagi vesolja knjig z znakom Freon - zalezovalec, izmišljeni pisatelj Sergej Klochkov. Izkušeni, hladnokrvni, a hkrati zelo plemeniti, je kljub vsem nesrečam, ki so padle na njegovo usodo, zaslužil dober ugled med ljubitelji knjig.

V katerih knjigah se pojavlja

, je Sergej Klochkov napisal tri knjige, v katerih se pojavlja freon. V nekaterih se omenja le mimogrede, v drugih pa je glavni lik. Na primer, v romanu "Lun" se o Freonu omenja kot obiskovalec bara, ki je dober prijatelj protagonista.
V knjigi "Freon" pa je, kot je razvidno iz naslova, v ospredje. Tukaj tvega svoje življenje, izgubi svoje satelite, da doseže glavni cilj - Monolith. In ne želi bogastva, nesmrtnosti ali svetovne dominacije. Ne, v bistvu je njegova glavna želja veliko bolj skromna - želi osvoboditi svoje dobre prijatelje, ki so jih ujeli ta skrivnostni artefakt.


Nazadnje, v tretji knjigi, »Dar Monolita«, freon osvobodi prijatelje, vendar se po dolgem ujetništvu v Monolitu prepirajo. Oprostite, ta glavni lik pade v depresijo, vendar se umiri po ponovnem združevanju Hipa in Luna.

Kratka biografija

Življenjepis Freon pred svojim prihodom v Cono, kot tudi med njegovim bivanjem tukaj je predpisan zelo dobro. Zahvaljujoč tej freon stalker pregledi od bralcev so bili precej dobri - mnogi sočustvovalinjemu.
Preden je postal stalker, je delal v tovarni. Toda ko se je njegovo življenje prevrnilo v pobočje. Najprej ga je žena vrgla in pustila enega, da bi vzgajala majhno hčerko. In kmalu, v kemični tovarni, kjer je delal freon (potem Gregor Efremov), je bila povzročena nesreča, zaradi katere je njegova hči zastrupila in umrla. Ne vidim pomena v svojem kasnejšem življenju, je Gregory ubil svojo ženo s svojim ljubimcem, nato pa je odšel na območje, kjer je postal zalezovalec Freon.

Sorodne publikacije