Igra Quantum Break: mimo

Kvantna prekinitev je razdeljena na pet dejanj in vključuje izbor dejanj v določenih situacijah. Projekt je zanimiv, ker združuje zanimivo zapleteno, časovno teorijo in preprosto igro v eni osebi. Hkrati pa bo v določenih trenutkih uporabnik lahko užival v filmu na zaslonu, ki je prikazan med dogodki v procesu igre in z njim tesno prepleten.

Začetek

Quantum Break gre skozi dejstvo, da protagonist pride na univerzo na zahtevo svojega starega prijatelja, Syrynovega Floorsa. Izstopite iz taksija in pojdite na dvorišče, nato pa v desno - do zdravnika. Srečanje in razlaga, zakaj je Py prosil za pomoč. Nato premaknite ročico v pravem trenutku in si oglejte video. Za njim pojdite k Willi, da bi pomagali, nato pa na tla. Prišlo bo mačja scena, po kateri se boste morali premakniti za brata.


Naslednja ovira bodo vrata, ki jih je treba izklopiti. Nato se povzpnite na loputo na steno in hodite po tehničnem hodniku. Naslednja soba bo varuh "monarha". Ubij ga in premagaj druge sovražnike. Najdejo uporaben stroj v prihodnosti. Sledite Willu v preddverju. Tam bodo na dvigalu padli sovražniki, ki bodo morali streljati. Nato lahko uporabite isti prevoz.

Nadaljevanje prvega dejanja

Quantum Break nadaljuje gledanje kratkega videa, kjer protagonist Jacka razkriva nove sposobnosti. Po ogledu odmrznite brata in pojdite ven na dvorišče. Tukaj ni potrebno odlašati, bolje jehitro nadaljujemo do univerzitetne stavbe. V predavalnici se bo Will ustavil in igralec se mora pogovoriti z njim in oditi do vrat na skrajno stran sobe. V notranjosti dvignite ključe in ob izhodu izklopite funkcijo kronologije. Zaradi tega boste videli sovražnike in jih hitro rešili.


Pojdite do določenega avtomobila in poskusite sodelovati z anomalijo blizu nje. Po tem bodo stražarji tekli, kar je enostavno ubiti chrono mraz. Za njimi bo veliko drugih sovražnikov. Očistite območje in pazite na bok, ker vojaki poskušajo obkrožiti Jacka. Na univerzi se bo nadaljeval Quantum Break (3 deli prvega akta). Najprej moraš iti v menzo in se boriti z veliko sovražniki. Obstajala bo nova sposobnost - chronoprost. Po čiščenju se dva nadstropja odpravita na ulico, zavijemo levo in se povzpnemo čez ograjo. Naprej, skoči na gradbeni oder na suhozidu, uporabite kronograf na stolpu. Torej pridite do stavbe. Skozi okno priti noter, kjer se moraš spopasti z nekaj stražarji, da rešiš svojega brata. Povzročili bodo okrepitve. Po dolgem streljanju in video posnetku na koncu je skoraj izginil.

Nadaljevanje ploskve

Do konca prvega dejanja prehoda Quantum Break bo uporabnik pred izbiro postavil. To bo treba storiti od osebe Surin's Flooring. Podružnice sta dve. In vsak od njih v prihodnosti bo vplivala na parcelo. Uporabnik se mora odločiti o ploskvi. NaprejIgra pripada Jacku, ki se je zbudil v prikolici.
Izberi iz njega in poišči vir v kotu skladišča, da bi izboljšal sposobnosti. Prenesite junaka in pojdite zunaj mostu. Pojdite v naslednjo stavbo in s svojimi očmi najdite šibko točko za strel v žerjavu. Od njega bo padla škatla, ki bo omogočila nadaljevanje. V notranjosti novega železa na prepognjenih listih si vzemite čas, da greste skozi predale. Sledite obodu skladišča, oborožite se z orožjem, ko se bo ogenj nadaljeval. Prižgite generator v kotu pod dvema reflektorjema in dvignite dvigalo. Pojdite naravnost, dokler plošče ne padejo. Po ponovnem boju v stavbi se lahko pogovorite z igro. Kdo bo tam, bo odvisno od izbire preteklih razpotij. Pojdi dol, izbij vrata in odpri vrata z gumbom. Z zamrzovalnikom gremo do zaprtih vrat. Jack bo lahko hodil skozi škatle na avtomobilih, od tam - na mostu s stene. Počakajte na kovinskih listih in likalnik v oknu. Od tam boste lahko odprli vrata partnerju.

V epicentru spopadov

V kvantni prekinitvi prehaja 1 del 2 dejanja z pogovorom s partnerjem. Poglejte zemljevid in počakajte, da odpre vrata. Nadalje je potrebno gibati linearno naprej, hkrati pa uničiti množice vojakov "Monarch". V zadnji sobi se povzpnite po stopnicah do nadzorne plošče, vrata se odprejo zaradi krono funkcij. V sobi uporabite ključ v bližini monitorjev. In s pomočjo škatel preidite igro na poti. Naprejše en boj. In zdaj je prvi del konec. Quantum Break 2 prehaja skoraj takoj po bitkah. Izvlecite stojalo in vstopite v skladiščni prostor, se dogovorite s svojimi nasprotniki. Na skrajnem koncu skladišča visijo listi. Treba jih je vrgel s kljuke. Nato vzemite čas in se povzpnite na rjuhe. Most bo vodil igralca do zaprtih vrat. Od tam, s pomočjo škatel, ga odpeljite na streho in nato v naslednjo stavbo. Po dveh zavojih desno ob cesti skočite z uničenega mostu. Bili boste na ulici. V najbližjem avtomobilu vklopite vžig in pošljite energijo v priklopnik. V sobi na kolesih preglejte kovček in pojdite na drugo stran, pojdite do najbližje stavbe. Na novi lokaciji, pojdite do zaprtih vrat. Ob bokih bodo sodi, ki jih je treba eksplodirati, da bi odprli prehod. Pojdite v notranjost, vzemite si čas in stopite na polico. Potem po stopnicah in levo.

Najtežji trenutek dejanja

Prehod iz 2. dela 2. dela Kvantni prelom gre po ulici. Boste morali odvračati od velikega števila borcev, in potem - da bi ubil oklepnega vojaka s puško. Nadaljujte skozi odprta vrata in se spoprijte z novo množico sovražnikov. Vse, lahko nadaljujete. Preletite oklepno vozilo. Potem boste naleteli na sovražnike, ki lahko izkoristijo čas za izmikanje. Zadrži glave ali nahrbtnike za hrbtom. Premaknite se skozi šotor v oddaljenem kotu, dokler ne pridete ven na ulico. Tukaj se povzpnite skozi rešetko in razbijte tramove blizu vhoda v stavbo. Po vhodu bo prizorišče. Poglej inpremaknite se desno od stopnic. Na tleh vsi raziskovamo in s pomočjo naše posebne vizije iščemo izhod. Nadaljnja dejanja so linearna: pot skozi ulico, vhod v stavbo, umor stražarjev, pot do naslednjega šotora. Glede na zgodbo morate čas obrniti nazaj in hoditi skozi rumeni zabojnik. Ko končate, uporabite zmrzal v gozdu, da gredo skozi njih. Roll up, kjer bo druga posoda iste barve. Lahko ga premagate samo z izogibanjem v pravem trenutku. Nato zavijte levo. Počakajte, da se del ladje spusti nazaj in skoči na novo stojalo. Potem bo nekaj različnih zavojev, da ne bi zmedeni, uporabite kronologijo. Na koncu čakajo stopnice in nekaj sovražnikov.

Konec drugega dejanja

Prehod igre Quantum Break uporabnika vrne v zgradbo starega bazena. Sprehodite se po stavbi na desni strani in se povzpnite na smetnjak, nato še višje. Skoči v gozdove, ki gredo na streho. Od tam boste videli okno, ki ga želite. Še en skok - in glavni lik znotraj. Nato se povzpnite na rumene krpe, pridite do rdečih gozdov in od njih v luknjo na tleh. V sosednji sobi, odprite vrata partnerjem, pomagajte Beth pri reševanju drugih vrat. Če kliknete na ročico, poskusite uporabiti računalnik v bližini mostu. Od prvega trenutka ne bo deloval, zato teči levo od vhoda in vstavi ključ. Vrnite se na računalnik. Takšne ukrepe je treba ponoviti še dvakrat. En ključ bo na levi strani računalnika, drugi pa na nasprotni strani. Na koncu epizode znovamoram igrati za Sairinove pode in narediti še eno pomembno izbiro na dva načina. V kvantnem odmoru, ki poteka z ruskim tretjim dejanjem, se začne z raziskovalnim centrom. Tukaj morate iti za Beth in narediti pravi trenutek za skok z odločnim udarcem. Nato uporabite isto metodo za prehod skozi vrata. Pojdite na levo in s pomočjo kretenj odklonite avtomatsko kupolo.

Tretji akt

Igra Quantum Break postavlja uporabniku nove izzive. Po avtomatskem kupolo je potrebno priti skozi polico na mostu, obnoviti stare topove in skupaj z vsemi dejanji ubiti sovražnike. Tam bo ostrostrelec, ki bo udaril z nekaj posnetki. Po vstaji, mimo vrha, prelomimo kupolo in vstopimo v rumena vrata v stavbo. Uporabite dvigalo v notranjosti in po prenehanju zavijte desno. Ustavite vrata z zamrzovanjem, nato stopite naravnost in desno, dokler se ne povzpnete v stekleno sobo. Nadalje - preko polja izgube sposobnosti na novi lokaciji. Napravo nemudoma uporabite za obnovo v prvi sobi. Hodnik bi moral preprečiti, da bi vrata zamrznila in ubila sovražnike, skrivala se za njimi. Po vstopu v novo prostorno dvorano igralca čaka boj s šefom dreadnoughta. Uporabite kreten za njim in premagajte na tej točki za hitro zmago. V kotu stavbe morate čas obrniti nazaj in vzeti dvigalo. Iz nje skočimo na most pod stropom, nato pa na znano pot skozi nestabilna vrata. V zasebni sobi dr. Emerala vzemite Chromium za Beth inpojdite nazaj po stopnicah. Po tem, da ostane, da gre skozi dva filtra na obeh straneh prostora. Prvi del zakona je uspešno zaključen.

Konec tretjega dejanja

Prehod kvantnega odmika 2 drugega dela tretjega dejanja se začne s prehodom v garažo. Uporabite zamrzovanje na vratih in se pripravite na bitko, takoj ko se ustavi zamrznitev. Ko so vsi stražarji mrtvi, izklopite alarm in ubijte strojničarja. Vrnite se v garažo in ponovno sodelujte v streljanju. Potem poiščite pot iz napisa, skočite iz vrat na polico in od tod do mostu. In prav tam, pridite na obalo. Naslednja lokacija je borba brez sposobnosti, ki jo je treba pripraviti. Vrnitev sposobnosti, ko je naprava uničena v istem prostoru. Po uničenju se bo pojavil strojničar. Ubij ga, obrni čas nazaj, da premakneš tovornjak. S strehe sosednje stavbe skočite na avto in vstopite v tunel. Premaknite se po rdeči poti (na poti lahko vidite nepravilnosti) in našli boste Beth. Osvobodi zaveznika iz zamrznitve in ji sledi. Na poti bo veliko sovražnikov, vključno s ostrostrelci in turreti. Skozi stavbo na obali lahko pridete do dvorca, kjer lahko brez težav odprete vrata in vzamete ključe. Scena bo potekala in spet bo prišlo do vilice z izbiro tal cayrina.

Akt 4: Pripravite se na popravke

Igra Quantum Break v ruskem jeziku je veliko bolj zanimiva kot angleščina. Še posebej, če igralec ni posebej prijazen do tujega jezika. Z vsakim novim dejanjem bo igra zakasnjenauporabnik postaja vse močnejši. Četrta epizoda se bo začela blizu velikega mostu. Uporabite smeti in poberite od koder lahko pridete do okna na nasprotni strani. V hiši na drugi strani, pojdite dol, spustite se in pojdite po stopnicah. Premikanje vzdolž mostu v bližini ograje, skupaj z ubijanjem vseh stražarjev "Monarch", ki dosežejo vrata, je vredno jih knock ven. Od tam desno v stopnicah do kočije in spet navzgor. Tam bo šef, ki ga lahko ubije s strelom v hrbet. Po zmagi pojdite na levi kot, se povzpnite na most in se premaknite na edini možni način, očistiti razbitine z zamrzovanjem. Drugi del zakona se začne z bazenom. Pogovarjaj se z Bet, potem pa z drugim partnerjem. Oglejte si videoposnetek, povezan z Willom. Next Dr. Emeral bo naročil vključitev dveh vzvodov hrane. Na prvo mesto lahko pridete tako, da skočite iz rumenega stola v kovinsko konstrukcijo in le stopite na to. Pot do drugega se začne v srednji kabini stranišča. Pojdite na prezračevanje, nato za njo - na polico in spet po stopnicah. Ostaja še skok na viseči konstrukciji in vklopite ročico.

Konec epizode

Najdaljši prehod dela Quantum Break 1 drugega dela. Ostalo lahko opravite v nekaj minutah. Po preklopu vzvodov, pridite do računalnika in se pogovorite z Beth. Tretji del je gledati velik video posnetek in se znova pogovoriti z zaveznikom. Ona bo odpeljala Jacka v bar, kjer bo veliko različnih orožij. Oborožite se z vsem, kar potrebujete inhodite po strehi Beth. Pojdite na delavnico in poglejte anomalijo, povezano z Willom. Pomaknite se po rumeni žici in ko dosežete rdečo žarnico, zavrtite čas nazaj. Naprava se mora torej pojaviti na mizi, ki jo je treba uporabiti, nato pa se vrniti v Beth. Pojdi na ulico, kjer se moraš boriti s sovražniki in se hitro vrniti v stavbo. Dogodki se ponovno preusmerijo na sirsko nadstropje, kar je že četrtič, da se sprejme pomembna odločitev. Če želite to narediti, pojdite na zdravilno napravo in uporabite posebno vizijo.

5 Zakon: splošne informacije

Prehod v kvantni prekinitvi 5 aktov - drugi po trajanju po drugi epizodi. Začne vse dogodke iz dvorane sedeža "Monarch". Izokrenite se neposredno, pobijte vse nasprotnike in pojdite do vrat s kodno ključavnico. Po tem se premaknite na drugo nadstropje na tekočih stopnicah in se s bitkami prebijte skozi dvigalo. Pojdite na novo lokacijo, se borite z mogočnimi sovražniki in dešifrirajte novo kodno napravo. Potem gre pot do kabineta Sirina po linearni poti. Pojdi do vrat, samo sedi pri računalniku. Od tam Jack najde pot do skrivnega skladišča, zavijete desno za vhodom in se odpravite z novim valom sovražnikov. V sosednji sobi bo potrebno za reševanje svetovne RHP. Vzemi in pojdi v dvigalo, ki bo dostavilo Jacka v stekleno sobo. Tam kliknite na ročico v krmilnem sistemu, ubijte ojačitve, premaknite ročico in ponovno vstopite v avto tistega časa. Naslednje, vsi prehodi Quantum Breaka (v ruščini ali angleščini - niso bistveni) se bodo uporabilipodoben scenarij. Torej se težave z napredovanjem ne bi smele pojaviti.

Sorodne publikacije