Sistemske zahteve za Spec Ops: The Line: Podrobnosti in priporočila

Sistemske zahteve za Spec Ops: Linija je obvezna strojna oprema vašega računalnika, ki zagotavlja stabilno igro v tej pustolovščini. Mnogi igralni projekti takoj objavljajo podatke o strojni opremi, tako da se lahko uporabniki odločijo za priložnost, da uživajo v svojem izdelku. Torej, če ste že slišali za to igro, morate le primerjati osebni računalnik z določenimi zahtevami in razumeti, če je vredno poskusiti zagnati ali potrebujete močnejše dele za vaš računalnik. Najprej pa bomo pozorni na samo igro.

Kaj je ta igra?

Preden začnete primerjati tehnično opremo, smo za vas pripravili kratek pregled Spec Ops: The Line. Ta igra projekt je akcijska igra tretje osebe, v kateri boste prevzeli vlogo profesionalnega plačancev. Glavni kraj delovanja bo Dubaj, ki je padel pod teroristični napad. Glavna naloga posebne enote je odrešitev tistih, ki so preživeli in uničili sovražnike. Ampak ne mudi s sklepi, ker je zaplet v igri avantura nepredvidljiva, in boste presenečeni, ko boste razkrili podrobnosti te operacije.


Vse bitke potekajo v realnem času in kot orožje so na voljo stroji in pištole. Poleg tega igra izvaja taktično komponento, ki omogoča zmožnost vodenja članov ekipe in uporabo okolja za lastne namene. Še ena zanimiva stran je bila sama lokacija, ki je popolnoma prekrita s peskom, kar močno otežuje izvajanje nalog. Celotna igrase je izkazalo za zelo zanimivo in razburljivo. Če imate radi aktivne strele, dobro okolje in dobro zgodbo, potem Spec Ops: The Line bo odlična možnost za preživljanje prostega časa. Glavna stvar je skrbno preučiti potrebne dele za računalnik, o katerih bomo govorili kasneje.


Najmanjše nastavitve grafike

Sistemske specifikacije Ops: Linija za predvajanje nizkih grafičnih nastavitev zahteva uporabo naslednjega računalnika:
 • Windows XP z nameščenim SP3 .
 • Moč procesorja mora biti vsaj 2 GHz. Poleg tega je igralni projekt tesno povezan z AMD, oziroma Athlon 64 X2 bo priporočeni model.
 • Za stabilnost so potrebne dobre zmogljivosti, zato je treba pripraviti 2 GB RAM pomnilnika.
 • Grafika je zelo optimizirana, tako da je dovolj 256 MB video pomnilnika. Če vas zanima model, priporočamo NVIDIA GeForce 7900 GS.
 • Za popolno zadovoljstvo je najbolje, da sprostite 6 GB prostega prostora za nalaganje izboljšanih tekstur.
 • Najnižji prag za dostop do igre je precej lep in zanimiv. Ni potrebe, da bi porabili veliko denarja za posodabljanje računalnika in samo uživali v igranju. Ampak, če nimate dovolj, potem predlagamo preklop na priporočeno opremo, ki bo zagotovila maksimalno udobje in raven grafike.

  Največje nastavitve grafike

  Zdaj razmislite o želenih komponentah računalnika, ki so sposobne ustvariti kakovostne slike. Da bi to naredili, boste potrebovali naslednje:
 • Priporočljivo je, da imate Windows 7 in nič manj, da proces igre nimotijo ​​različne napake.
 • Bolje je kupiti model quad-core procesorja, ki bo opremljen z močjo 24 GHz.
 • Glede na izboljšane posebne učinke bodo potrebni hitri izračuni, ki lahko zagotovijo samo 3 GB RAM-a.
 • Največje nastavitve grafike zahtevajo 512 MB in zaželeno je, da gre za model NVIDIA GeForce 9800 GTX.
 • Presenečeni boste, zdaj pa je potrebnih 10 GB prostega prostora.
 • Če vam uspe sestaviti računalnik s temi komponentami, bo igranje avanture včasih zanimivejše in prijetnejše. Čeprav ob upoštevanju sodobnih računalnikov doseganje dobre učinkovitosti ne bo težko delo. Zdaj imate vse potrebne informacije o sistemskih zahtevah. Vse kar morate storiti je primerjati obstoječi računalnik, določiti nastavitve grafike in začeti avanturo.

  Sorodne publikacije