Igra Gemma Planet: Stopnja 193, nasveti, priporočila in koraki

Prehod 193 ravni igre "Planet Gems" povzroča težave tistim, ki želijo iti skozi oder za tri zvezdice. Zaradi majhne količine časa ne pride do tega. V članku bomo predstavili podrobnosti o tem, kako doseči ta cilj.

O igri

Podjetje Nevosoft je znano po vsej Rusiji. Ukvarja se z razvojem igralnih aplikacij za široko občinstvo. Najbolj priljubljena izdaja je "Planet of Gems", ki je potekala v prvih desetih najbolj priljubljenih domačih iger, glede na Apple.


Vsak mesec se približno 6 milijonov igralcev bori s prehodom ravni 193 "Planet draguljev". Ni presenetljivo, da so igre "tri v vrsti" izjemno preproste in intuitivne. Samo premaknite barvni kamen, da premagate želeni "križ". In če so gemi poravnani štiri ali več, lahko ustvarite bombo.

Hyde ob prehodu 193 ravni igre

"Planet draguljev" je profesionalni "morilec" časa. Sodobna družba je tako zasedena, da ljudje preprosto zaradi svojih navad želijo nekaj, kar bi lahko vzeli za roke. Zato, najpogosteje, ko je prišel v prometni zastoj, potnik gre v žep, dobi priljubljen pametni telefon in začne svojo najljubšo aplikacijo. Pomaga pri lajšanju stresa in preživlja čas v korist. Ne gledajte okna ves čas, ko je avto v prometu. Še posebej, če gre za javni prevoz. Čeprav je igra preprosta, vendar nekatere faze ne morejo iti hitro za tri zvezdice. In svetilke uporabljajo iskalnikisistemov za iskanje nasvetov za dokončanje ravni "Gem Planet". Stopnja 193 je primer. Če želite to narediti, morate narediti naslednje korake:


 • barvno kroglo, ki je videti kot galaksija (na sredini polja), je treba premakniti navzgor, nato pa razstreliti prvo bombo rumene barve;
 • Podoben kamen v spodnjem levem kotu, da se premakne v vrsti z modrimi kamenčki;
 • ponovite v spodnjem desnem kotu;
 • razstrelitev bomb na robovih zaliva;
 • centrira bonus na desno stran, počakajte na dokončanje kombinacije;
 • Aktivirajte osrednji del zadrge.
 • Če se bo nenadno srečna okoliščina, ko se bo mimo ravni 193 "Planeta draguljev" pojavila bonus-bomba po pojavu napisa, ki je poročal o prehodu ravni, bi morali poskusiti hitro pritisniti. Tako lahko dobite dodatne točke, toda raven in brez njih bodo prešle tri zvezdice.

  Povzetek

  Igra je precej dobra, omogoča vam, da preživite čas s koristmi, sprostite živce in se malo prilagodite pozitivnemu sredi sivih dni. Ugotovljeno je, da obarvani kamenčki prispevajo k povečanju razpoloženja, ritmična glasba pa se prilagodi pravemu vrstnemu redu. Poleg tega so ravni odprte za srce. Njihovo kopičenje prispeva k izgradnji stavb. Igra celo ponuja donate - vam omogoča, da začnete raven z nekaj bonusi. Toda to je za tiste, ki se ne smejejo porabiti denarja za tako igro. V vsakem primeru je vredna pozornosti aplikacije in popolnomaZasluženo velja za eno najbolj priljubljenih iger v žanru "tri zapored".

  Sorodne publikacije