Operacijski sistem IOS: kako namestiti na Android?

Mnogi uporabniki pametnih telefonov se sprašujejo, ali lahko Android namesti iOS. Želijo oceniti operacijski sistem Apple iz podjetja, uživati ​​v njegovi lepoti in udobju. Drug razlog, zakaj želite namestiti sistem iOS: Android ne podpira veliko zanimivih aplikacij, ki so na voljo uporabnikom pripomočkov "apple". Seveda obstaja veliko podobnih programov. Ampak jaz še vedno želim poskusiti aplikacij višje kakovosti.


iOS: Kako namestiti na Android?

Vredno je biti razočaran: operacijski sistem ni mogoče v celoti preseliti v drugo vrsto mobilne naprave. Zakaj potem, zakaj sploh obstaja trg pametnih telefonov? Toda še vedno obstaja priložnost, da testiramo iOS. Kako namestiti ta sistem na Android? Pomagajte posebnim programom, imenovanim emulatorji. Konec koncev, nakup novega pripomočka je draga, če pa je obvoznica, zakaj ga ne bi uporabili?

Kaj je emulator?

Preden začnete neposredno z namestitvijo, se morate seznaniti z uporabljenimi izrazi. Torej, emulator se imenuje računalniški program, ki vam omogoča reproduciranje dela popolnoma drugega operacijskega sistema ali okolja, da ga lahko zaženete na obstoječi platformi. Na primer, obstajajo različni emulatorji sistema "Android" za osebne računalnike. Uporabniki računalnikov omogočajo prenos, zaganjanje iger in aplikacij iz trgovine Google Play. V zadnjem času se je taka priložnost pojavila tudi pri lastnikihGooglove naprave na platformi, ki želijo poskusiti iOS. Kako namestiti drug sistem na Android z emulatorjem?


Cider Project

Ta razvoj je bil predstavljen na posebni konferenci na univerzi Columbia, ki je zbirala ljudi, ki študirajo računalništvo. Projekt omogoča, da se aplikacije, razvite za iOS, prilagodijo jedru platforme Android in programski knjižnici. Uporablja binarne metode združljivosti, da bi odprl lastno in "tuje" razvoj programske opreme na eni mobilni napravi. Torej, izkaže se, da obstaja priložnost za zagon iOS aplikacij na Androidu. " Bistvo dela podjetja je, da vam omogoča, da naredite nekakšno manipulacijo s kodo programa, kar ji daje možnost, da jo dojemajo, kot da temelji na jedru XNU. Koda se spremeni v realnem času. Zato aplikacija sodeluje s knjižnicami in jedrom OS Android. Pomembno je, da obe platformi temeljita na arhitekturi ARM. CycadaPress se uporablja za združevanje. Medtem ko je razvoj v fazi testiranja in deluje nestabilno.

Uporaba vdelane programske opreme

Če je prejšnja metoda še vedno zamegljena, če želite v celoti uporabiti iOS, kako namestiti ta sistem na Android? Ta metoda je primerna za ljubitelje tveganja. Konec koncev, on predvideva popolno odstranitev platforme Android in namestitev posebne programske opreme. Vendar ni primeren za vsako napravo. Manipulacija lahko sploh vodi do posledicpotrebne. Z najbolj neugodnim rezultatom lahko uporabnik dobi iOS napravo in nepotreben kos plastike. Zato je treba dobro premisliti, preden se odločimo.
Če se še vedno odločite, morate najti datoteko in jo prenesti. Preneseni arhiv naj bo zapisan na čisto pomnilniško kartico. Napravo morate ponastaviti na prvotne nastavitve, tako da ustvarite predhodno varnostno kopijo. Po tem se naprava izklopi. Vstavi pomnilniško kartico z vdelano programsko opremo. Ostaja samo, da naredite ponastavitev in počakate na ponovni zagon, po katerem se bo prikazalo, ali je bila zasnovana ali ne. Če naprava ne deluje, boste morali iti v servisni center. Če pa se prikaže zagonski zaslon, lahko z uspehom čestitate.

Sorodne publikacije