Kako nastavim razdelek Moja družina? Nastavite razdelek »Moja družina« v sistemu Windows Phone

Sodobne tehnologije so naredile korak naprej. V nedavni preteklosti je bila najljubša zabava vseh otrok karikature ali aktivne igre s prijatelji v dvorišču. Zdaj ima skoraj vsak študent sodoben pripomoček. Otroci so postali veliko bolj tehnološko naprednejši kot odrasli. Sami lahko prilagodijo svojo napravo, naložijo različno vsebino in prenesejo svoje najljubše programe in igre. Vendar pa niso vsi materiali, ki so na voljo na svetovnem spletu, koristni za otroka.

Starševski nadzor od Microsofta

V celoti in ob drugem naletite na igre z elementi nasilja, obstajajo pornografski elementi. Najverjetneje vaš otrok ne bo pozoren na starostno omejeno oznako. Microsoft je to težavo resno obravnaval. Ustvarila je vse potrebne tehnologije za skrbni starševski nadzor. To ne velja samo za računalniške izdelke, temveč tudi za številne mobilne operacijske sisteme.


Na primer, na pametnih telefonih Windows Phone 8 je bil predstavljen razdelek, kot je "Moja družina". Ta storitev ponuja priložnost za opazovanje dela otroka z njegovim pripomočkom. Za več informacij o tem, kaj je ta storitev in kako prilagoditi razdelek »Moja družina«, bomo govorili o tej objavi. Naučili se boste, kako je upravljanje naprav udobno za vse družinske člane.

"Moja družina" - Kakšne storitve zagotavlja služba?

S to tehnologijo lahko najprej upravljate postopek prenosaigre in aplikacije vašega otroka. Da, lahko si ogledate programe, ki postavljajo svoje otroke, se učijo njihove ocene in določajo lastne omejitve. Obstaja več vrst funkcij, ki jih lahko uporabite:


 • Dovoli otrokom, da kupijo aplikacije in prenesejo brezplačne različice.
 • Prepovedati namestitev plačanih vsebin.
 • Popolnoma tabu prenesite na nalaganje aplikacij in iger.
 • Podajte oceno za programe, ki jih lahko prenese otrok.
 • Preprečite prenos nepopularnih programov.
 • Opozoriti želim, da ocena v veliki meri določa kakovost vsebine, ki jo lahko prenesete v vaše risanke. Na primer igre, ki nimajo pozitivnih ocen, lahko vsebujejo neželeno vsebino. Strinjam se, da je ta vrsta storitev zelo koristna za mnoge starše. Kako nastavim razdelek Moja družina? Navsezadnje se veliko uporabnikov sistema Windows Phone sooča s številnimi težavami pri registraciji in upravljanju storitve.

  Nastavitev moje družine

  Da bi v celoti izkoristili Windows Phone in odkrili njegov polni potencial, boste potrebovali Microsoftov račun. Pri registraciji bo uporabnik pozvan, da navede svojo starost. Če je star manj kot 18 let, bo to povzročilo nekatere omejitve pri uporabi pametnega telefona. Nastavitev računa ne boste mogli spremeniti. Ustvarite lahko samo nov račun, medtem ko ponastavite nastavitve na tovarno in izgubite nekatere osebne podatke, uporabniške nastavitve. Če družina nima uporabnikov, katerih starost je že dopolnila 18 let, ni na voljo nobenega novega računaza to Toda, če so taki uporabniki prisotni, bo služba "Moja družina" prišla na pomoč. Postaviti ga moramo.
  Najprej se morate prijaviti na windowsphone.com. To mora biti račun staršev (to je odrasla oseba, ki je dopolnila polnoletnost). Po uspešni odobritvi se samodejno odpre razdelek »Moja družina«. Če prvič greste k njemu in nimate drugih nadrejenih računov, boste takoj videli gumb "Start". Če ga kliknete, boste lahko dodali nov otroški račun. Če želite nastaviti razdelek »Moja družina«, morate vnesti podatke iz »otroškega« računa. Če vaš otrok nima računa, ga morate dodati in nato ponoviti vse zgoraj opisane manipulacije.

  Nastavitev na Xbox.com

  Nato boste morali iti na spletno mesto Xbox.com. Prijaviti se morate s svojim otroškim računom. Če želite nadaljevati, se morate strinjati z vsemi določbami Microsoftovega sporazuma o storitvah, se strinjati z obdelavo podatkov in tako naprej. V naslednjem razdelku, ki se prikaže pred vami, boste morali znova preveriti podatke o računu vašega otroka. Ne pozabite, da ne morete popraviti ničesar, samo če ustvarite nov račun.
  Če so podatki pravilni, kliknite "Sprejmem" in nadaljujte z naslednjo postavko. Če ugotovite, da ste se na primer prijavili v račun, namesto da bi uporabljali otrokove podatke, se boste morali odjaviti in ponovno prijaviti. Zato ste se strinjali, da boste na spletnem mestu ustvarili omrežni profil. Po tem tisamodejno pridete do strani, kjer boste morali vnesti podatke o "starševskem" računu. Naredite to in kliknite "Naprej".

  Pravice otroškega računa

  Zdaj veste, kako nastaviti razdelek »Moja družina«. Na naslednji strani lahko že uredite vse nastavitve za starševski nadzor. Računi za odrasle in otroke imajo različne pravice za upravljanje nastavitev. Seveda so njihovi starši širši. Da, odrasli imajo možnost dodati nove člane storitve in spremljati nalaganje aplikacij za otroke. Vendar pa ne morejo vzpostaviti računov drug za drugega. Otroci bodo lahko vstopili le v razdelek, vendar nimajo nobenih konfiguracijskih pravic.

  Družinske nastavitve

  Družinske nastavitve so prvotno nastavljene privzeto. Nato jih lahko urejate, kot se vam zdi primerno. Poleg upravljanja aplikacij imate tudi možnost nadzora in drugih vidikov. Na primer, lahko dovolite ali zavrnete zahteve za prijatelje ali komunicirate s prijatelji prek besedilnih in glasovnih sporočil. Izrecnih videoposnetkov ali glasbe ne boste mogli reproducirati. Če ne želite, da se vaš otrok igra na spletu ali objavlja kaj na socialnih omrežjih, imate tudi pravico zavrniti dostop do takih dejanj.
  Nastavitve lahko kadar koli uredite. Ta funkcija je zelo uporabna, kadar je vaš otrok v šoli in ne želite biti moteni. Ali pa jo skušate zaščititi pred vplivom negativnih materialov, ki so prisotni na internetu. »Moja družina« v sistemu Windows Phone -Odličen način za starševski nadzor. Navsezadnje Microsoft vedno skrbi za udobje in varnost vaših otrok. Zdaj veste, kako nastavite razdelek Moja družina. Vaš otrok bo vedno zaščiten pred neželeno vsebino.

  Sorodne publikacije