Kako jadrati avtomobile v Unturned in jih zdraviti

V različici 214 igre Unturned, je bil premaknjen le en prevoz - to so bili avtomobili. Danes, ko je bila posodobitev, je bilo tudi vodni in zračni promet, zato je igra postala veliko lepša in bolj zanimiva. Zdaj se vsi avtomobili razlikujejo ne samo po zunanjih parametrih, ampak tudi po ločenih značilnostih. Vsaka nova vrsta prevoza ima luči, ki jih lahko igralec z desno miškino tipko enostavno vklopi in izklopi, z levo miškino tipko pa lahko vklopite obesek za ključe.


Cilji

Danes smo se odločili, da bomo govorili o tem, kako okusiti stroje v Unturned 3 0. Nova različica igre je nekoliko drugačna od svojega predhodnika, zato vsak igralec ne ve, kako se izvaja. Vendar pa po skrbnem branju pregleda do konca ne boste imeli nobenih vprašanj o tem.
Če je avto opremljen s sireno, jo lahko uporabite tudi po želji: aktivira se z levim gumbom Ctrl. Pred razpravo o tem, kako pluti avtomobile v Unturned, je vredno malo govoriti o gorivu za te avtomobile.

Gorivo

Ves prevoz v igri, vključno z zrakom in vodo, deluje na bencin. Posvečanje pozornosti vsakemu avtomobilu ali drugemu vozilu lahko zazna, kaj se pojavi z različnimi količinami goriva. Najpogosteje se boste soočili z vozili z majhno količino goriva, ki ne doseže niti petdeset odstotkov gorivapolni rezervoar Seveda, če boste izvedeli, kako se znebiti avtomobilov v Unturned in se še vedno odločijo, da ostanejo na istem modelu, potem si lahko napolnite avtomobilski rezervoar sami, in za to boste potrebovali posebne posode z besedami Gas.


Podrobnosti

Tudi vozila imajo sposobnost, da izgubijo svojo moč, kot se lahko pojavijo pri različnih napakah, na primer, lahko je to vsak udar ali celo strel. Potrebno je vedeti ne samo, kako rešiti avtomobile, ampak tudi dejstvo, da so zombiji zmožni poškodovati avto pri nizkih hitrostih. Če greste hitreje kot petindvajset kilometrov na uro, bodo sami zombiji umrli.
Če veste, kako pravilno prevažati stroje v Unturnedu, potem na splošno nimaš težav z vozilom, seveda, če boš pogosto menjal vozilo. Strokovnjaki pravijo, da je nova različica tudi pričakovala polnjenje novih avtomobilov, samo dokler ni znano, katere.

Sorodne publikacije