BMW X5M: fotografije, specifikacije in značilnosti avtomobila

Vsak od nas je slišal za avto, kot je BMW X5. To je nemški crossover s štirikolesnim pogonom, serijsko izdelan iz 99. leta. Na voljo je ta crossover z različnimi motorji. Ne glede na to, kateri motor je bil pod pokrovom, X5 še vedno ni enak svoji "napolnjeni" verziji X5M. Foto BMW X5M in funkcija - še v članku.

Videz

Dizajn tega avtomobila je impresiven. Ta stroj bo zagotovo pritegnil pozornost in izstopal iz toka. Na ozadju običajne X5 M-verzije izgleda bolj nesramno in športno. In vse zahvaljujoč ogromnim 20-palčnim diskom in plastičnim tehtanjem. Avto ima v odbijaču trapezni vrat, kot tudi kotne odprtine za dovod zraka na straneh. Na vrhu - trdna maska ​​hladilnika, ki spominja na nosnico in štiri-očesno ksenonsko optiko. Mimogrede, mreža ima korporativno značko "M".


Na splošno se je izkazalo, da je križna zasnova hkrati stroga in športna. Elementi overlaga poudarjajo dinamičnost avtomobila in mu dajejo individualnost. Ta avtomobil je primeren tako za mlade kot za ljudi vseh starosti. Ni treba posebej poudarjati, da je avto dobro pobarvan in zaščiten pred korozijo. Ker je dvoletni crossover - veliko redkost. Toda tudi če je emajl poškodovan na kovino, slednji ne bo rjaven, ker je prekrit s slojem cinka. Proizvajalec daje 12-letno garancijo za zaščito pred korozijo skozi telo.

Mere, zračnost

Avto ima pomembne dimenzije. Da, dolžina telesa je 488 metrov, širina - 198višina - 176 metrov. Razdalja v crossoverju je velika - približno 20 centimetrov. Vendar ta avtomobil ni prilagojen terenskim cestam. Pogon v večji meri je potreben za boljši zagon. In če na valjani lužo lahko še vedno počutite samozavestni, potem v bolj resnih območjih avto ne more prenesti.

Salon

BMW X5M ima v notranjosti kontrastno rdeče-črno notranjost. Notranjost je videti precej stroga, elegantna in hkrati pogumna. Prvič, razlike med običajnim salonom so v sedežih.
BMW X5M ima usnjene obrezovalnike, ki jih je mogoče prilagoditi v različnih smereh. Med sprednjimi sedeži - udoben fotelj, ki se lahko takoj zanese na dve osebi. Volan s tremi kraki, večnamensko. Usnjen usnjen volan. Na sredinski konzoli - 65-palčni digitalni zaslon. Treba je omeniti, da ima BMW X5M dobro raven opreme. Da, obstaja visokokakovostna akustika z globokotoncem in ojačevalnikom, ogrevanimi sedeži in volanom, dvojnim klimatskim nadzorom, tempomatom in številnimi drugimi možnostmi, ki so del avtomobilov premium.

Prtljažnik

Avto ima precej velik prtljažnik. Torej je na petih mestih prostornina 650 litrov. Ta prostornina se lahko poveča z zadnjimi sedeži. Zaradi tega voznik dobi ravno nadstropje in tovorno ploščad na 1870 litrov. Za nalaganje velikih stvari v to prtljažnik je zelo priročno - rez je bil dovolj širok v crossover.

Tehnične specifikacije BMW X5M

Ta križanka se ne more pohvaliti le z opaznim videzom inprivlačen salon, pa tudi močan motor. Pod pokrovom v SUV je osemvaljni V-oblikovan motor z delovno prostornino 44 litrov. Ta motor ima dvojni turbopolnilni sistem in neposredno vbrizgavanje goriva GDI (ne smete zamenjati z "Comfort Rail"). Največja moč motorja je 555 konjskih moči. Navor je 750 Nm. Vredno je reči, da je polk zelo širok. Zahvaljujoč tehnologiji dvojnega turbopolnilnika ima avto največji potisk v razponu od 22 do 5 tisoč vrtljajev na minuto.
Kakšne so dinamične značilnosti BMW X5M F85? Pospešek do sto traja le 47 sekund. Največja hitrost - 250 kilometrov na uro. In to ni meja - ta hitrost je omejena z elektroniko. Vredno je reči, da je motor v BMW X5M precej močan, saj je težko doseči take kazalnike s težo 24 ton. Par s to enoto deluje s šeststopenjskim samodejnim menjalnikom. Ta prenosna naprava ima veliko nastavitev in se takoj odziva na cestno okolje, kar vam omogoča, da se takoj po potrebi pospešijo. Ugotavljamo tudi, da je avto opremljen s pnevmatikami, ki jih proizvaja tehnologija Ranflet. To pomeni, da bo tudi v primeru vboda vozilo ohranilo svojo pot. Tudi te pnevmatike preprečujejo deformacije diskov v primeru večje motnje (npr. Globoka jama).

Po podatkih iz potnega lista je poraba goriva BMW X5M 139 litrov na sto. Ampak kot kaže praksa, lahko dejanska poraba zlahka doseže tudi do 20. Ker avto ni konfiguriran za tiho vožnjo in vedno prosi, da ga podvržeteplin.

zmogljivost cest

spredaj in zadaj večtočkovno vzmetenje ima stroj z aktivnimi stabilizator barov. Poleg tega je naprava opremljena z AWD tehnologijo "X-Drive". Poleg tega je crossover opremljen z različnimi elektronskimi pomočniki. Med njimi - DSC sistema. Ta dinamična stabilizacija gibanja. Tudi volan je "Servotronyk." Sistem upošteva prizadevanja za hitrosti in sprememb. Tako, parkirna kolo vrti brez težav in pri visoki hitrosti je bolj pretepli. Prav tako lahko suspenzijo nastavljen na dva načina. Ta "udobje" in "šport".
S pravilno konfiguracijo suspenzijo pod pogojem, odlično okretnost in stabilnost avtomobila na cesti. Kljub temu, da je crossover tehta več kot dve toni, je popolnoma vključen v kateri koli pletenine in enostavno spremembo usmeritve. To vzmetenje kakovostno ven vse nepravilnosti. Zvok suspenzije skoraj neslišno v kabini med vožnjo.

Mnenje

Tako smo ugotovili, kaj je športni crossover BMW H5M. Med prednosti vrednosti avtomobila ob ugotovitvi:
  • Bright in eleganten videz.
  • Privlačna in ergonomsko notranjost.
  • prostoren prtljažnik.
  • Upravljivost.
  • Močan motor.
  • ugodna suspenzija.
  • Med pomanjkljivosti je treba poudariti visoke stroške vzdrževanja, in začetno ceno avtomobila. Po nakupu lahko ta crossover biti nič manj kot 724,000 rubljev. Toda sekundarnem trgu, kot je avto na voljo za 2-25v manj ali več življenjskih pogojih.

    Sorodne publikacije