Alarm SCHER-KHAN MAGICAR 7: navodila za uporabo, funkcije in pregledi

Razvijalci sistema nudijo celovito rešitev za varnostno funkcijo avtomobila, ki upošteva sodobne zahteve po zanesljivosti in ergonomiji. Naprava je sestavljena iz več komponent, ki zajemajo zagotavljanje dvosmerne komunikacije z lastnikom, upravljanjem motorja in prenosom. Skupaj s tem se SCHER-KHAN MAGICAR 7 uporablja, če ne za proračunska sredstva, vsaj za srednji segment. Kljub razširjenosti kompleks nima značilnosti tipičnih premijskih kompleksov. Seveda pa sistem v svoji niši prikazuje primer izvajanja dobro sestavljene, tehnološko napredne in uporabniku prijazne naprave.

Značilnosti signalizacije

Sistem je sestavljen iz niza komponent, ki so namenjene varnemu nadzoru dostopa avtomobila. Kombinirano krmilno vezje motorja je bilo uporabljeno z elektronskimi napravami na daljavo. Komplet vključuje centralno krmilno enoto, komplet kablov, obeske za ključe, sirene in senzorje. Glavni kontrolni blok je procesor, ki sprejema in nato obdeluje signale iz ključev, senzorjev in drugih naprav, ki so del varnostne infrastrukture. Na primer, alarmni sistem SCHER-KHAN MAGICAR 7 vključuje senzorje udarcev. To pomeni, da bo krmilnik, ko bo poskusil zlomiti vetrobransko steklo, popraviti poskus vdora in dati sireni alarmni signal. Povezava procesorja s ključnimi verigami deluje v drugem funkcionalnemsmeri. Signal voznikovega voznika prek krmilnika aktivira motor ob prihodu ustreznega ukaza. Moč sistema je zagotovljena preko 12 Vt omrežja na vozilu. Za organizacijo oskrbe z energijo se uporabljajo prej omenjene celotne žice.

Navodila za upravljanje s ključi

Obesek za ključe mora biti prvotno pripravljen za način delovanja kot komunikacijska naprava. To pomeni, da mora biti nenehno pripravljen na interakcijo z oddaljenimi napravami signalizacijskega sklopa MAGICAR 7 SCHER-KHAN, ki je povezan z njo. Navodilo priporoča, da se pred delom z obeskom za ključe preveri zanesljivost baterij, nato pa se seznanite s kontrolniki. Interakcija uporabnika s sistemom prek tega pripomočka se večinoma izvaja s kazalniki. Med njimi je mogoče poudariti indikatorje povezave naprave s centralno enoto, nivo signala, nivo akumulatorja, mikroklimatske lastnosti v stroju, obratovalne parametre motorja itd. Kot je za krmilje neposredno, obesek je opremljen z nizom gumbov, ki se lahko uporabljajo v kombinaciji. Razvijalci niso predvideli natančnega ujemanja posebnih funkcij SCHER-KHAN MAGICARJA 7. Obesek za ključe se lahko prilagodi individualnim željam v smislu optimalne konfiguracije upravljanja. Na primer, prek načina za programiranje lahko nastavite poseben ukaz za vsak gumb.

Smernice za oboroževanje

Aktiviranje režimavključena varnost se lahko izvede s pritiskom na en ključni ključ, ki je vnaprej programiran. Pred nastavitvijo načina zaščite mora biti vozilo popolnoma zaklenjeno, tako da mehaniki ključavnic niso v nasprotju z elektroniko MAGICAR 7 SCHER-KHAN. Navodilo tudi kaže, da je popolna zaščita realizirana samo, če so senzorji priključeni. To pomeni, da je skozi isti keychain je dana način aktiviranja detektorjev vžiga in klic lastnika avtomobila.
Možnost zaščite je možna tudi pri delujočem motorju. Če želite to narediti, morate zapreti okna z okni, prtljažnikom in pokrovom, vendar pustite vžig vklopljen. Nato začne delovati tahometrični format kompleksa SCHER-KHAN MAGICAR 7, ki je prav tako programiran. V tem primeru agregat ne bo deloval samo v zaprtem stroju, temveč se bo držal določenih parametrov. Ta možnost je morda potrebna za ogrevanje.

Krmiljenje zagona motorja

\ t
Daljinski zagon motorja je ena ključnih funkcij alarmnih sistemov tega tipa. Privzeto se motor zažene s pritiskom druge tipke, ki se zadrži 2 sekundi. Toda motor se aktivira in mehanizmi za zaklepanje ostanejo v varnostnem načinu. Uporabnik lahko preko agregata SCHER-KHAN MAGICAR 7 samodejno vklopi in vklopi pogon. Avtomatska predstava se izvaja z vgrajeno parkirno zavoro, izključenim kontaktom in zaprtim pokrovom motorja. Ko gre za modele avtomobilov z ročnim menjalnikom,potem morate najprej konfigurirati delovanje kompleksa, da rezervirate zagon.


Pregledi lastnikov

Sistem kot celota ima pozitiven učinek. Avtomobilski proizvajalci opazijo njegovo široko funkcionalnost, neprekinjeno delovanje komunikacijskih kanalov, zanesljivost elektronike in enostavnost upravljanja. V ta namen lahko dodate majhno ceno v 6-7 tisoč, vendar so tudi slabosti. Kritizira SCHER-KHAN MAGICAR 7 za pomanjkljivosti v elektronski varnosti. Dejstvo, da je obesek za ključe edino sredstvo za zagon motorja, če pa napadalec lahko skenira dostopno kodo, bo imel vse možnosti, da se naprava zruši.

Sklep

Alarm ponuja skoraj vse funkcionalne sodobne zaščitne sisteme za avtomobile. Je, da se brezžična komunikacijska tehnologija v tem primeru izvaja precej skromno. Toda v drugem setu SCHER-KHAN MAGICAR 7 je vreden pozornosti tako navadnih voznikov kot strokovnjakov. Seveda obstajajo uspešni poskusi razbiti ta sistem. Toda v večini primerov se ne nanašajo toliko na veščine vsiljivcev, ampak na neznanje uporabnika. Pomembno je vedeti, da bo visoka varnost vozila zagotovila le pravilno prilagoditev kompleksa na vseh ravneh predlagane zaščite. Na žalost nekatere kompleksnosti določanja posameznih funkcij povzročajo napake, kar odpira slabosti celotnega kompleksa zaščite.

Sorodne publikacije