Kenwood DDX155 kasetofon: Pregled, tehnični podatki in pregledi

Kenwood proizvaja visokokakovostno multimedijsko opremo, ki vključuje avtomobilske zvočnike, subwooferje in snemalnike različnih cenovnih razredov. DDX155 velja za proračun, zaradi svoje relativno nizke cene - 10.000 rubljev ($ 150). Iskanje možnosti z enakimi značilnostmi v istem cenovnem razponu bo problematično.

SpecifikacijeVelikost2 dinNazivna moč, W

)

20Največja moč, vat40število kanali4Podprti formatiMP3 MPEG4 WMA, AAC, JPEGPodprti nosilciCD-R, CD-RW, DVD-R, DVD-RW, VCD


52) Zaslon, palec6Ločljivost zaslona, ​​px800 x 480 65)


Razmerje strani16: 9Teža, kg

79)
21prilog in funkcijeUSB, Bluetooth, RCA, podpora za Apple Car Play, daljinski upravljalnik, gumb za luč, zaslon na dotik, TFT matrika, nosilec okvirja

Pregled avtomobilskega DVR-ja Kenwood DDX155

To je poceni, a funkcionalni radijski snemalnik. Ta naprava ima zaslon z ločljivostjo 800 x 480 slikovnih pik in razmerjem stranic 16: 9. Je zelo svetla in kontrastna, tudi v sončnem vremenu bo vse jasno vidno in brez sonca. Levo od zaslona je menijski gumb, kodirnik za hiter dostop do mnogih funkcij in AUCSvhod za večpredstavnost, pokrov zaprt od zunanjih poškodb ter prah in umazanija. Zaslon sprejemnika Kenwood DDX155 ima veliko nastavitev, tako rekoč, za vsakega uporabnika. Možno je nastaviti svetlost zaslona, ​​kontrast, tako da so filmi ali fotografije brezhibni.


Snemalnik lahko deluje samo z enim diskom, a tudi ko ga premikate, lahko varno dosežete s pritiskom enega gumba, ne da bi odvrnili pozornost od ceste. Toda diski se vedno manj uporabljajo, koristnost tega snemalnika je tako AUKS-in kot USB z Bluetoothom. Edina prednost pogona je možnost gledanja filmov, posnetih na disku. Ta snemalnik je prijatel z USB-nosilci. Omogoča zaporedno prikazovanje 9999 map in datotek, kar omogoča iskanje glasbe ali filmov in omogočanje prenosa velikega števila datotek na bliskovni pogon. Največje število znakov v naslovu ene datoteke - 15 drugih znakov ni prikazanih. Vendar to ni resna pomanjkljivost. Ko kliknete na datoteko za predvajanje, bo Kenwood DDX155 odprl svoj predvajalnik in prikazal ime albuma, izvajalca in skladbe, prav tako pa ga bo lahko ponovil ali vključil naključno predvajanje skladb.


Pri takšni ceni je ločljivost zaslona zelo sprejemljiva. Še posebej zato, ker je za filme in fotografije to odlična rešitev, saj za poslušanje glasbe na splošno nima pomena. Izhodna moč na kanalu je 40 vatov. Če želite v avtu zgraditi zmogljiv avdio sistem, ta radio ni primeren, vendar lahko priključite dobre zvočnike in močan subwooferdobite sprejemljiv zvok, ki bo privlačen mnogim uporabnikom. IPhone sinhronizacija je tudi dober plus za Kenwood DXX155 zakladnico. Ko priklopite vzvratno kamero na konektor na zadnji strani, lahko prikažete sliko na zaslonu.

Reviews

Kenwood DXX155 sprejemnik povzroča mešane občutke med kupci, toda za ceno, ki ne presega 150 $ (10.000 rubljev), je to dobra kopija. Za primerjavo, povprečna cena dobrega 2 DIN snemalnika je okoli 300-400 dolarjev (20000-27000 rubljev). Uporabniki ocenjujejo zvok za trdne pet, nizke frekvence - za 3 zaslone - za 5 vmesnikov - za 4.
Mnenja o Kenwood DDX155. Pros:
 • Enostavnost upravljanja;
 • odličen zvok;
 • stroški;
 • sposobnost branja velikega števila formatov;
 • Na voljo so nastavitve izenačevalnika;
 • nastavitve po meri;
 • prisotnost gumba "bas" za ojačanje nižjih frekvenc;
 • lahko deluje tudi v rokavicah.
 • Proti:
 • nespremenljiva osvetlitev;
 • Ne morete si ogledati fotografije v glasbi;
 • se po vžigu vklopi dlje časa;
 • ni mogoče prevrniti iz časovnega pasu.
 • Sklepna ugotovitev

  Zaključek kaže sam: nemogoče je od prejemnika zahtevati nekatere kozmične zahteve, če je cena tako nizka za takšne tehnične lastnosti. Nakup tega snemalnika je v celoti utemeljen z vsemi značilnostmi in komponentami magnetofona, kar je dovolj.

  Sorodne publikacije