Znaki "Tekken 7": prijatelji in debitant

"Tekken 7" - najbolj priljubljena igra v žanru spopadov, katere izdaja za konzole in namizne računalnike je potekala leta 2017. V središču zgodbe je zgodba o družini Mishima. Po akciji boste izvedeli, kako je Hayati srečal svojo ženo Kajumi in izvedel, zakaj jo je ubil. Razvijalci so se odločili, da bodo "Tekken 7" dodali veliko novih znakov. Poleg teh junakov so igralci videli tudi vrnitev starih borcev.

Hayhati Misima: pregled lika v The Tekken 7

Vodja družine Mishima je bil eden od vodilnih junakov v vsaki od devetih iger. V sedmem delu poskuša vrniti nadzor nad korporacijo "Misima Zaybatsu". Vstopi v sedež, spozna Nino in vstopi v bitko z njo. Po boju, Hayhati ji pojasni, da ima načrt za vrnitev podjetja v nekdanjo slavo.


Mishima napoveduje vsem svetu, da je živ in odhaja v Italijo z Nino, kjer najdejo eksorcista in ga prosijo, da pomaga najti in uničiti svojega sina Kaduzua. Kasneje Akhama napade Haykhatha - novi lik "Tekken 7". Pravi, da ga je Kadumi, žena Missi, prosila, naj ubije svojega moža in sina. Akuma se bojuje s Heikhatijem in ga premaga v bitki. Toda iz nekega razloga ga pusti živega. Čez nekaj časa Heikhati s pomočjo satelita uniči stolp Millenium, njegov sin pa ostaja živ. Mishima Senior išče novinarja in mu pove celotno resnico o svoji ženi. Po intervjuju je poklicalbitki njegovega sina Kaduzuja in ga izgubi. Mishima Jr rešuje očeta na klopi.


in akumulator Hihas

Ti znaki "Tekken 7", so se pojavila v najnovejši različici priljubljenega spopadov igra. Akuma je mojster borilnih veščin. Kadumi Mishima ga je prosil, naj najde in uniči Kaduz in Hayhati. Z dogovorom, da ne dela, prvi akumulator oče našel družino Mishima, in je kasneje postal prijatelje v boj in njegov sin, ki pa ni, da jih odpravi. Gigas se je prvič pojavil tudi v "Tekken 7". Predstavlja ogromen humanoid z rdečo kožo. Ta znak je razvila korporacija "G" za boj proti "Misimi Zaybatsu". Gigas mora biti rejnik Catharine Alves. Z njo je vstopil v boj na turnirju Iron Fist. Med bitko je spoznal, da se bori s svojo posvojilno hčerko. V njem je prebudila človeško bistvo.

Kazuya Mishima

Kazuo - znak "Tekken 7", ki se je pojavila v zelo prvi različici igre. Oče mu je padla s pečine, da preveri, ali Kazuo preživel in postal pravi naslednik družba "Mishima Zaybatsu." Missi Jr. ima sina Jeana, ki velja za enega najboljših likov v igri Tekken. Padca v prepad, lahko Kazuo preživeti, vendar imam veliko brazgotino v celotnem telesu. Hudičev gen, ki ga je mati dobila ob rojstvu, mu je pomagal pobegniti. Na koncu igre se bori s svojim očetom in ga ubije.

in Rizal Alves

Catarina Alves - ena od mnogih ženskih likov "Tekken 7", ki je debitiral v zadnjem delu igre. V otroštvu jeizgubil očeta in mater. Po tem je Gigas sprejel dekle. Katarina se je odločila za iskanje manjkajočega rejnika, udeležila pa se je turnirja Iron Fist. V boju se je borila z pošastjo in ga premagala. Toda šele po boju je Katarina spoznala, da je ogromen rdeči konjenik in da je njen oče Gigas.
Josie Rizal je novi borec po imenu Tekken 7. Njena družina je bila revna, kar je prisililo dekle, da poišče dodatne vire dohodka. Njeni starši so ji uspeli ohraniti slavo zaradi lepega videza in posedovanja borilnih veščin. Josie je delala kot model in kickboxing. Nekoč je trčila z Bear Kumom. Dekle je spoznalo, da je boj neizogiben. Kot rezultat, Rizal je uspelo premagati medveda, in se je vrnil k izgubljeni v bitki z obeskom.

Kadumi Mishima

Kadumi je Kaduzova mati in Heikhatova žena. Njenega moža je ubila v poskusu, da bi ustavil svoja dejanja, usmerjena v ustvarjanje lastne korporacije in osvajanje sveta. Ob rojstvu sina je ženska otroku dala gen od hudiča. V "Tekken 7" niti Kazumi niti njena demonska različica nista znaka za igro.

Serafino in Shaheen

Claudio Serafino je vodja strelcev Siriusa. Je eksorcist in se ukvarja z izgonom demonskih bitij in ljudskega sveta. Njegovi glavni cilji sta Gene in Kazuj Mishima. In zato je zavrnil Hayhati v sodelovanju. Medtem ko je bil doma, se je Claudio srečal z Missie-elder in Nino. Začel je boj z Hayhati, vendar je med bojem spoznal, da imajo vsi skupen cilj - uničenje Gadzuge indiabolični gen znotraj njega. Shahin je delal na vojaški celici, ki se je ukvarjala z zaščito različnih predmetov. Medtem ko je bil še v službi v vojski, je postal znan po svoji sposobnosti za boj proti sovražniku enega za drugim. Potem ko je umrl njegov prijatelj, ki je bil lastnik naftnega podjetja, se je vojak odločil, da bo izvedel razlog za njegovo smrt. Med svojo preiskavo je Shahin izvedel, da krivda nosi Kazu Mishima, lastnik korporacije "G". Njegovi dolgi mučeni dvomi o tem, ali naj ga ubije, da bi maščeval smrt njegovega prijatelja. V korporacijo je prodrl, a Kaduzu, ki se je spremenil v demona, je lahko letel. Shahin je obljubil, da bo naslednjič ubil Missy Jr.

Sorodne publikacije