Ratni okvir: kristali argona

Mnogi so tako navdušeni nad lepoto vesolja, da je vsak napor narejen, da se mu približamo tako v resničnem življenju kot v računalniških igrah. Warframe vesolje daje takšno priložnost. V vlogi protagonista Tenno pogoltnite prostore neskončnega prostora na vaši ladji, skupaj z uničenjem nasprotnikov, izboljšanjem vaših bojnih veščin in mimo zanimivih nalog, za katere dajete dragocene vire. V tem članku bomo govorili o takem viru, kot so kristali argona in kje jih dobiti. Treba je opozoriti, da je vir lažje pridobljen v skupini kot posamezno.


Potrebni so kristali argona

Argon, kot tudi drugi viri, ki jih je med igro izločil lik, se uporabljajo za izdelavo drugačne naprave: orožje, kostumi, predmeti iskanja. Uporaba argona je dovolj široka, vendar je njena proizvodnja zelo problematična. Poleg tega, če boste v inventarju dali argon, bo čez nekaj dni varno izginil.
V resničnem svetu obstajajo tudi kristali argona, vendar le pri temperaturi -180 ° C, pri višjih temperaturah pa se kristali v trenutku spremenijo v plin. Očitno so se razvijalci odločili za neposredno napotitev na pravo naravno snov.

Kjer so kristali argona

kristali argona niso le redki vir, ampak jih je težko ekstrahirati, ker jih je mogoče najti le v prepadu. Smešno dejstvo: argon ne izgine v breznu, tik izven meja, ki že nakazuje na ekstremne podnebne razmere na tem mestu. Če želite izvedeti, koliko je še ostaloizginotje argona iz vašega inventarja, morate iti na "Komponente", bo čas pred razpadom.

V zaključku

Upamo, da vam je ta članek pomagal pri iskanju tako redke snovi, kot je argon. Opozoriti je treba, da bo količina ekstrahirane snovi veliko večja, če ste vključeni v skupino ali uporabljate ojačevalce govora in izkušenj, saj vsakič, ko ste na tako oddaljeni razdalji, ni vsakdo užitek.

Sorodne publikacije