Iskanje "Zdravljenje od norosti" in vprašanje "Kaj je največja iluzija življenja"

Najprej morate postati član Temnega bratstva, težko je, ker ni uradnega zastopanja. Svoje iskanje začnite v gostilni, kjer morate vprašati o različnih alarmih. Ko boste spoznali prijatelja Aventusa Aretina, ki organizira nekaj slovesnosti, se to zgodi v Windhelmu. Najdite njegovo hišo in jo prekinite. Tudi če so v bližini hiše mestni prebivalci, ne bodite pozorni na njih, ker tudi oni ne bodo pozorni na vas. Ko boste našli Aretino, vam bo povedal svojo žalostno zgodbo, po kateri vam bo dal iskanje. Po tem se srečate z vodjo Astrid Azila. Skrbnik in skrbnik tega zavetišča je Ciceron, sranje in popolnoma noro. Pravzaprav je njegov dnevnik ključ do iskanja in odgovora na vprašanje "Skyrime", ki je največja iluzija življenja.


Cicero

Prej je bil asasin, toda potem, ko je bil grob matere noči uničen in ko je slišal, je postal skrbnik. Kot asasin, ubil klovna, je Mother Nights dala Ciceroju zabavo in smeh.
Želi, da se Temno Bratstvo vrne k starim običajem, v povezavi s tem dejstvom, da ima pogoste spore z Astrid. Verjame, da se mora spremeniti, prenehati s čaščenjem matere noči in Sytisa. Tudi protagonist lahko spozna Cicerona, preden pade v Temno Bratstvo. Njegova lokacija je Laureina kmetija. Nekaj ​​bo vprašal junaka. Ko Dovakinbo prišel v Shelter, odziv Cicerona bo odvisen od tega, kaj se je končalo na kmetiji.

Mati noči in mesto

Mesto je zaščitnik Temnega Bratstva. Predstavlja kaos in predstavlja uničenje. Včasih se imenuje brezno ali praznina. Ima veliko oboževalcev. Mati Nights je Božja ljubica in tudi vodja njegove volje. Ona je ustanovila Temno Bratstvo. Včasih se imenuje Wicked Matrona. Legenda kaže, da se je Bog z njo zaljubil, rodila je 5 otrok, potem pa jo je žrtvovala za svojega ljubimca. Bog je bil šokiran, ker je imela tako krutost, ki jo ljubi ubiti. Veliko mitov in legend je okoli nje. Lahko se pojavi kot duh.


Kje se je vse začelo

Gabriella vam bo povedala, da je pošast skoraj ubila Astrid, poškodovala Visarja in izginila.
Tu se začenja naloga "Zdravilo iz norosti". Najti ga moraš na poti do Astrid Arborn. Kum je napadel Astru, ker mu se je nenehno smejala, govorila o neodobravanju svojega statusa, ni verjela v Mati noči in Sytisu. Mimogrede, sama Astrid je protagonist, ki ima veliko nalog. Visar - zadnji Dark Pencil, profesionalni morilec. Gabriella je članica Temnega Bratstva, morilca. Da bi našel Cicerona, potrebuješ njegov dnevnik. Pojdi v njegovo sobo in izgledaj dobro. Vendar poslušajte nasvet in preberite dnevnike Cicerona, vseh pet. Odgovor na uganko v "Skyrimu", da obstaja največja iluzija življenja, bo v zadnjem dnevniku.Vstopite v sobo čarovnika, levo od postelje je nočna omara. Poglej na vrh. Tam boste našli revijo Cicero - zadnjo knjigo.

Dnevniki Cicerona

Pomembno je omeniti nekaj o njih. V zadnjem dnevniku je Ciceron povedal, kako je šel skupaj z mamo Night at Skyrim. Čuti veliko razočaranje, ker Mati Nights ne želi govoriti z njim. V tem delu dnevnika boste spoznali Danestrijsko zatočišče. In tudi bo frazo-odgovor, ki je največja iluzija življenja.
Vredno je vedeti, da je tema iskanje, tako da ga boste lahko našli šele po začetku misije.

Prehod

Po branju o zavetišču postane jasno, da je Cicero šel prav tam. Morate iti k Astrid in ji povedati. Prosi za klovna in moža, ki je šel iskat Cicerona, in ti da konja. Tukaj morate iti:
Pojdite po zatočišče, na poti, kjer boste našli Arnbjorna. Volkodlak je ranjen, povedal ti bo, da je poškodoval klovna. Morate poslati volkodlaka Astridu, potem pa pridete do črnih vrat.
In zdaj, če berete dnevnik, potem veste odgovor na vprašanje v Skyrimu, ki je največja iluzija življenja. "Nedolžnost, moj brat." Ko se vrata odprejo, že veste, da je Ciceron ranjen, zato ga boste našli iz madežev krvi. Morda obstajajo pasti, ki se jim je treba izogniti. Tam boste srečali skrbnike. Pridi noter, pojdi naravnost. Ustavite se pred vrati, ki vodijo naprej. Poglejte levo in poiščite niz kopalnih plaščevna mizi. Pojdi na sever in odpri vrata. Stražarji so. Ko jih dokončate, vstopite in zavijte levo. Varuh je pred vami, govori z njim. Premakni se naprej. Pojdi na zahod. Na mostu se moraš ustaviti. Pazite se pasti in skrbnika. Pojdite skozi most, pojdite po stopnicah. Spodaj boste našli knjige. Premaknite se previdno pod mostom. Obstaja nekaj skrbnikov in past. Pojdite po hodniku, zapustite razbito okno. Sledite sledi krvi, nato pojdite po hodniku na desno. To vam bo omogočilo, da ubijete trolla. Po tem se spustite na raven zemlje, poiščite sled krvi, pojdite naprej.
Odprite lesena vrata in pojdite na desno stran vrat. Potegnite verigo, da spustite palico, ki blokira pot naprej. Nato stopite po stopnicah. Pojdite skozi prelaz spodaj. Pojdite, stopite po stopnicah na koncu hodnika. Na desni boste našli verigo za spuščanje palic. Pojdite do konca hodnika naprej, poiščite sosednja vrata na desni, odprite ga. Videli boste Cicerona, ki se je skrčil in močno trpel. Lahko ga ubiješ ali ga pustiš živega. Ko se vrneš v Temno Bratstvo, najdi Astrid. Pogovorite se z njo in dokončajte iskanje. Lažite ji, če je Ciceron živ, ali mu povejte, da ga je ubil. Mnogi igralci ga pustijo živega, ker je čarovnik precej zabaven spremljevalec. Nobeden od tega ne more začeti plesati in petljati, se smejati in se zabavati, ne da bi posvečal pozornost temu, kar se dogaja. Uporabite ga lahko za ubijanje nasprotnikov. On je lastnikodlično zdravje, dobra magija, zaloga moči, tajnost. Zato pogosto izberejo njegovega spremljevalca. In končno, nasvet: če se odločite, da boste Cicero zapustili s satelitom, mu ne dajte težkega oklepa, ker je iracionalen.

Sorodne publikacije