Seznam "One" kanalov iz "Tricolor TV", kot tudi stroške in načine plačila

"Tricolor TV" - eden največjih operaterjev na področju satelitske televizije. Glede na nedavne podatke, občinstvo najbolj priljubljenih operaterja v Rusiji presega 40 milijonov uporabnikov, kar je skoraj četrtina prebivalstva. Takšna vse ruska ljubezen je predvsem posledica razmeroma nizkih cen paketov kanalov in visoke kakovosti opravljene storitve. Kaj paketov kanalov danes ponuja Tricolor, in koliko denarja boste morali dodeliti, da si ogledate svoje najljubše televizijske oddaje, bo obravnavanih v članku spodaj.

Zakaj "Tricolor TV"?

Obstaja naročnina in digitalno oddajanje v katerem koli delu države - to je verjetno glavna prednost operaterja. Poleg tega za razliko od analognega oddajanja na signale iz satelita ne vplivajo zunanji dejavniki, kot so visoki objekti, drevesa ali sence.


Če imajo mesta še vedno možnost, da si ogledajo številne televizijske kanale, ne da bi se povezala s satelitskim oddajanjem, potem je za vasi in oddaljene kotičke matične države "Tricolor" nepogrešljiv v zvezi s tem. Takšna popularizacija je privedla do dejstva, da je komplet (sprejemnik + plošča) mogoče kupiti na skoraj vsakem vogalu, naročnina pa je precej demokratična. Ampak to ni vse - naročnik "Tricolor" nikoli ne bo dolgčas, samo na paketu "One" iz "Tricolor" seznam kanalov se nenehno povečuje: že na voljo več kot 200.

Kakšen kanal paket izbrati?

Danes "Tricolor TV" svojim naročnikom ponuja 9 različnih paketovTV-kanali. Vsakdo lahko izbere niz televizijskih oddaj, ki so mu resnično zanimivi.


Na primer, če ste ljubitelj nogometa, boste prišli do paketov: "Naš nogomet", ki je sestavljen iz dveh kanalov; "Match Football" - 6 kanalov in paket "All Football" - 8 kanalov. Tisti, ki imajo majhne otroke, vam ne bodo preprečili, da bi se vključili v "Otroški" paket, ki vključuje 22 kanalov, od tega 2 HD-kakovosti. In če potrebujete veliko kanalov različnih tem, vam bo paket "One" iz "Tricolor" popolnoma ustrezal. Kateri kanali so v njem, je podrobno opisano na uradni strani operaterja.

Tricolor "One": Seznam kanalov

En sam paket je razdeljen na več podvrst: "Single", "Single Multi Light" in "One Multi". Vsak od njih ima več kot 200 kanalov, vključno z v formatu HD:
 • vse ruske kanale ("NTV", "Rusija-24", "Prvi kanal" itd.);
 • šport ("borec");
 • kognitivna;
 • Zabavno ("petek", "poper");
 • regionalni;
 • otroci;
 • glasbeni ("MUZ-TV", MTV);
 • informacije;
 • kino in serijske publikacije ("ruski roman", "TV-3", "ruski bestseller");
 • televizijska prodaja;
 • infocall;
 • radijske postaje.
 • Kot lahko vidite, seznam kanalov iz "Tricolor" Unique "ustreza okusom vseh slojev prebivalstva, zato je ta paket najbolj priljubljen s ponudbo operaterja. Zdaj pa preidimo na stroške in načine plačila.

  Koliko stane? Kako plačati?

  Kot smo že omenili, se lahko seznam kanalov "One" iz "Tricolor" nekoliko razlikuje glede napodmnožica paketa. To pomeni, da "One Multi" zagotavlja več kanalov kot "Unified" osnovna različica. Tako bodo stroški nekoliko drugačni. Trenutno je strošek "Tricolor" Single "je nekaj več kot tisoč rubljev na leto, naročnina paketi" Single Multi Light "- 1500 rubljev in" One Multi "- 2000 rubljev. Po naročilu na enega od zgoraj navedenih paketov naročnik odpre dostop do storitev upravljanja televizije. Z drugimi besedami, lahko začasno ustavite ali snemate posnetke in celo prenesete filme neposredno iz kina. Na žalost je gledanje nekaterih televizijskih kanalov in dostop do storitev odvisno od modela sprejemnika, zato operaterji "Tricolor" močno priporočajo, da izkoristite aktivno promocijsko akcijo in spremenite stari sprejemnik na novega.
  Storitve Tricolor lahko plačate na kakršen koli način, ki vam je dostopen in udoben. Lahko se plača z bančno kartico, elektronskim denarjem, z osebnega računa mobilnega telefona, v gotovini na terminalih. Stanje se hrani na vašem osebnem računu v vašem osebnem računu, v prihodnje pa lahko ta denar uporabite za povezovanje dodatnega paketa ali storitve.

  Sorodne publikacije